================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Anal-ύουμε το κεφάλαιο πρωκτικό σεξ στο μυαλό των γυναικών

⍆Οι περισσότεροι άντρες το θέλουν σαν τρελοί και οι περισσότερες γυναίκες... το αποφεύγουν συστηματικά. 

Η κύρια δικαιολογία είναι ότι τις πονάει, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία αφού και τις πρώτες φορές που έκαναν κολπικό σεξ πόνεσαν αφού έπρεπε να ξεπεράσουν τον “σκόπελο” του παρθενικού υμένα.

Επομένως μάλλον στο μυαλό των γυναικών κυριαρχούν άλλοι φόβοι και δεύτερες σκέψεις όσον αφορά στο πρωκτικό σεξ και λιγότερο όλων ο πόνος. Περισσότερο λοιπόν τις απασχολούν τα θέματα υγιεινής και επίσης ένας αστικός μύθος περί χαλάρωσης του κατώτερου τμήματος του πρωκτικού σφιγκτήρα. Εδώ λοιπόν ρωτήσαμε τον ειδικό και μας απάντησε ότι αυτό για να συμβεί πρέπει να φτάσουμε σε ακρότητες και πως από μια φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.

Επομένως αν θέλετε να δοκιμάσετε την πρωκτική διείσδυση, χρησιμοποιήστε πολύ λιπαντικό, κρατήστε ένα ρυθμό και καθοδηγήστε το σύντροφό σας ανάλογα με τον ρυθμό και το βάθος της και φυσικά, ερεθίστε προηγουμένως την περιοχή με μικρότερα σε διάμετρο ειδικά sex toys, όπως μια μικρή πρωκτική σφήνα ή πρωκτικές μπίλιες.

Το διάβασα στο marieclaire.gr
Anal-ύουμε το κεφάλαιο πρωκτικό σεξ στο μυαλό των γυναικών Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 12:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.