Alfred Kinsey: Ο «πατέρας της σεξουαλικής επανάστασης» και η σατανική της προέλευση

Alfred Kinsey: Ο «πατέρας της σεξουαλικής επανάστασης» και η σατανική της προέλευση

⍆Είναι γνωστός ως «ο Πατέρας της Σεξουαλικής Επανάστασης», και αν έχετε πάει ποτέ...
σε πανεπιστημιακό μάθημα για την ιστορία του 20ου αιώνα, σίγουρα θα έχετε ακούσει το όνομά του:Alfred Kinsey.

Ο Kinsey δεν ήταν μόνο ο "πατέρας" της Σεξουαλικής Επανάστασης. Έθεσε τις βάσεις για τη μαζική κοινωνική και πολιτιστική αναταραχή της δεκαετίας του '60, του '70 και του '80 με την «Σεξουαλική Συμπεριφορά του Άνδρα» (‘Sexual Behavior inthe Human Male’) το 1948 και την «Σεξουαλική Συμπεριφορά της Γυναίκας», (‘Sexual Behavior in the Human Female’) το 1953.

Σατανισμός 
Ο Σατανισμός με την μορφή που υπάρχει σήμερα ξεκίνησε το 1966 όταν ο Anton LaVey ίδρυσε την Εκκλησία του Σατανά, έχοντας πρωτίστως αποκτήσει μία μικρή μερίδα οπαδών στους οποίους και έδινε διαλέξεις σχετικά με τις δαιμονικές πεποιθήσεις τους.

Η Ίδρυση της Εκκλησίας έδωσε στο Σατανικό κίνημα αρκετή δημοσιότητα κυρίως λόγω της πραγματοποίησης Σατανικών Γάμων και άλλων τελετών, καθώς και της χρήσης των σεξουαλικών τελετών στο εσωτερικό της. Αν και το κίνημα αρχικά ξεκίνησε για να χλευάσει τα Χριστιανικά τελετουργικά, σύντομα εξελίχθηκε σε κάτι πολύ διαφορετικό.

O Anton Szandor LaVey ήταν ο Ιδρυτής και Υψηλός Ιερέας της Εκκλησίας του Σατανά, που ανέπτυξε την θρησκευτική φιλοσοφία που Εδραίωσε τον Σαντανά ως το Σύμβολο της προσωπικής ελευθερίας και του Ατομικισμού. Ήταν επίσης ο συγγραφέας της Σατανικής Βίβλου, μεταξύ άλλων βιβλίων σχετικά με τον Σατανισμό και είχε τον τίτλο «Μαύρος Πάπας» από το τύπο και τα μέσα ενημέρωσης. Ήταν επίσης ένας Αποκρυφιστής Σόου μαν που λάτρευε να σκλαβώνει το κοινό, ένας σκοτεινός μουσικός και Ηθοποιός.

O LaVey υπογράμμισε τις βασικές αρχές που υιοθετεί ο Σατανισμός: Ο Θεμελιώδης Ατομικισμός ( η υποχρέωση του ατόμου να ακολουθεί τις φιλοδοξίες του και να ανακαλύψει το δικό του νόημα στη ζωή) και η προσωπική μεταμόρφωση. Κάθε ακόλουθος του Σατανισμού του LaVey έπρεπε να έχει τον εαυτό του ως Θεό. Επίσης παρουσίασε ακραίες σεξουαλικές πρακτικές ως αποδεκτές, αρκεί οι συμμετέχοντες να είχαν εγκρίνει την σεξουαλική τελετή. Βέβαια οι μίξεις των Σκοτεινών πεποιθήσεων που ξεπήδησαν μέσα από άλλες σέκτες του Σατανισμού τις οποίες θα παρουσιάσουμε παρακάτω, έκαναν δυσδιάκριτα τα λεπτά όρια αυτών των πρακτικών που σύντομα μετατράπηκαν σε ομαδικούς βιασμούς, δολοφονίες στο όνομα του Σατανά κλπ. (από το mindhack.gr)

Ο Alfred Kinsey, ο «πατέρας της σεξουαλικής επανάστασης», ήταν ένας διεστραμμένος και ένας εγκληματίας σεξουαλικών αδικημάτων

Η έρευνα του Kinsey απεικόνιζε τους ανθρώπους ως ανήθικους και οδηγούμενους από το σεξ, και του πιστώθηκε η εκ βάθρων αλλαγή του τρόπου που ο πολιτισμός μας βλέπει το σεξ.

Ο Kinsey ενθάρρυνε εκείνους με τους οποίους δούλευε να συμμετέχουν σε όλα τα είδη της σεξουαλικής δραστηριότητας, ως μορφή «έρευνας», ψευδώς παρουσιάζοντας ελεύθερα άτομα ως παντρεμένα, ενώ είχε μια πολύ μεγάλη υπερεκπροσώπηση φυλακισμένων κακοποιών για σεξουαλικά αδικήματα και πορνών στα δεδομένα του.

Αλλά πέρα από αυτό, είναι το απλό γεγονός ότι ο ίδιος ο Kinsey ήταν ένας διεστραμμένος και κακοποιός σεξουαλικών αδικημάτων.



Η Δρ Reisman γράφει, «οι δύο πιο πρόσφατοι βιογράφοι του Kinsey που τον θαυμάζουν μάλιστα, ομολογούν ότι ήταν έναςσαδιστής αμφι/ομοφυλόφιλος, ο οποίος αποπλάνησε τους άρρενες φοιτητές του και ανάγκασε την σύζυγό του, το προσωπικό του και τις συζύγους του προσωπικού του να εκτελέσουν για αυτόν και με αυτόν παράνομες πορνογραφικές ταινίες που έγιναν στην σοφίτα του σπιτιού του. Ο Kinsey και οι σύντροφοί του, Wardell Pomeroy, Clyde Martin και Paul Gebhard, είχαν γάμους – βιτρίνα αποκρύπτοντας την στρατηγική τους που ήταν να αντικαταστήσουν αυτό που έλεγαν στενή φιλο-δημιουργική χριστιανική εποχή με έναν ετερόκλητο “ανοιχτό στα πάντα” bi / gay παιδοφιλικό παράδεισο».

Ο «Πατέρας της Σεξουαλικής Επανάστασης» ήταν ένας σαδομαζοχιστικός bi-sexual εγκληματίας σεξουαλικών αδικημάτων, ο οποίος διευκόλυνε τα σεξουαλικά βασανιστήρια βρεφών και παιδιών. Ο στόχος του δεν ήταν μόνο να συμμετάσχουν στην επιστημονική έρευνα προκειμένου να δει τι δεδομένα θα υπάρξουν, αλλά μάλλον, όπως ένας από τους επιφανείς βιογράφους του, ο Michael Jones σημειώνει, για να ξεκινήσει μια σταυροφορία υπονόμευσης της παραδοσιακής σεξουαλικής ηθικής. Και τα κατάφερε- η επίδραση του Kinsey στην εκπαίδευση και δίκαιο όσον αφορά την σεξουαλικότητα στον δυτικό κόσμο είναι απολύτως εντυπωσιακή.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι, ακόμη και αν ο Kinsey μπορεί να ήταν διαταραγμένος και προέβη σε ανήθικες πράξεις, τα θεμελιώδη συμπεράσματά του και τα στοιχεία του παραμένουν ακριβή. Αυτό, επίσης, αποδεικνύεται κατάφωρα ψευδές. Σύμφωνα με την Δρ Reisman:

1. Η ομάδα του Δρ Kinsey «ανάγκασε» τα υποκείμενα της έρευνας να δώσουν τις επιθυμητές απαντήσεις σε ερωτήσεις της για το σεξ, 2. Κρυφά πέταξε στα σκουπίδια τα τρία τέταρτα των δεδομένων της έρευνας της και 3. Βάσισε τους ισχυρισμούς της σχετικά με τους κανονικούς άνδρες σε περίπου 86 τοις εκατό παρεκκλίνοντα ανδρικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων 200 σεξουαλικά ψυχοπαθών, 1.400 παραβατών σεξουαλικών αδικημάτων και εκατοντάδων άλλων κρατουμένων, αρσενικών πορνών και ομοφυλόφιλων. Επιπλέον, τόσες λίγες κανονικές γυναίκες δέχτηκαν να τους μιλήσουν που η ομάδα του Kinsey χαρακτήρισε τις γυναίκες που έζησαν πάνω από ένα χρόνο με έναν άντρα «παντρεμένες», προσθέτοντας δεδομένα από πόρνες και άλλες μη συμβατικές γυναίκες στις "νοικοκυρές."

Είναι ζωτικής σημασίας οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια πίσω από τις “Kinsey Reports”.


Οι σημερινοί εκπαιδευτικοί του σεξ, νομικοί, ακαδημαϊκοί, και το πιο ανησυχητικό, ομάδες παιδόφιλων, όπως η NAMBLA που πιέζουν την λεγόμενη «Διαγενεακή Οικειότητα» (Inter-generational Intimacy), όλοι χρησιμοποιούν την εργασία του Kinsey για να δικαιολογήσουν την ατζέντα τους και να στηρίξουν τον σκοπό τους, και την επιστημονική αξιοπιστία τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για το ποιος ήταν ο Alfred Kinsey και πως στην πραγματικότητα έγινε η λεγόμενη έρευνά του. Εγώ ο ίδιος άκουσα για πρώτη φορά για τον Alfred Kinsey κατά το πρώτο έτος του πτυχίου μου στην ιστορία στο πανεπιστήμιο, όπου ο καθηγητής μου ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει "καμία Σεξουαλική Επανάσταση" -γιατί οι εκθέσεις του Kinseyαπέδειξαν ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν συμμετοχή σε κάθε είδους παράξενης και ποινικά κολάσιμης σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Η πραγματική ιστορία είναι τρομακτική. Φέρνει αναταραχές στο στομάχι. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε πώς, ακριβώς, ο πολιτισμός μας έφτασε σε αυτό το σημείο, ενός τέτοιου σεξουαλικού μηδενισμού.

Το διάβασα στο redskywarning
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Alfred Kinsey: Ο «πατέρας της σεξουαλικής επανάστασης» και η σατανική της προέλευση
Alfred Kinsey: Ο «πατέρας της σεξουαλικής επανάστασης» και η σατανική της προέλευση
Alfred Kinsey: Ο «πατέρας της σεξουαλικής επανάστασης» και η σατανική της προέλευση
http://www.nearbycafe.com/loveandlust/davidsteinberg/wp-content/uploads/2015/02/6-24-10.jpg
https://i.ytimg.com/vi/ZgE0yfbf1uU/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2018/01/alfred-kinsey.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2018/01/alfred-kinsey.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content