================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συζήτηση του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου με τον Διευθυντή του Al-Jazeera για την προβολή του Πηλίου

⍆Επίσημη επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Κατάρ την Ντόχα θα πραγματοποιήσει... ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου  κ. Στέργιος Παπαϊωάννου από 25 έως 30 Ιανουαρίου 2018.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης θα επισκεφθεί την Αρχιεπισκοπή του Κατάρ και θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο κκ Μακάριο.

Την Ελληνική Πρεσβεία του Κατάρ όπου θα συναντηθεί με τον κ. Πρέσβη: Κωνσταντίνο Ορφανίδη , Πληρεξούσιο Υπουργό Β΄. Επίσης θα συναντηθεί με τον Διευθυντή του Δήμου της Ντόχας
κ. Mohamed Ahmed Al-Sayed και θα επισκεφθεί την ελληνική ομογένεια του Κατάρ όπου θα συναντηθεί με Έλληνες Επιχειρηματίες καθώς επίσης και με Ελληνοκυπριακές τεχνικές εταιρίες.

Θα συναντηθεί με τον Διευθυντή του Al-Jazeera κ. Abdulla Alnajjar και θα συζητήσουν για την τουριστική προβολή του Πηλίου τα έτη 2018-2019.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος Του Ινστιτούτου μεταξύ άλλων δήλωσε «Προσπαθούμε να αναπτύξουμε το Πήλιο σε όλους του τομείς παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάει η χώρα μας.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου δίνει τον δικό του αγώνα για να μπορέσει να εξάγει διάφορα παραδοσιακά προϊόντα του Πηλίου και να φέρει τουρίστες στην περιοχή για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων».
Συζήτηση του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου με τον Διευθυντή του Al-Jazeera για την προβολή του Πηλίου Reviewed by PLOUMISTOS on 3:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.