================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Νέες επιβεβαιώσεις των προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού για γεγονότα που θα επηρεάσουν και την Ελλάδα

⍆Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε κάποια πράγματα που έγκεινται στη βάση αυτής της κρίσης;...
Το πρόβλημα δεν είναι η κρίση καθεαυτή, αλλά οι αποφάσεις που οφείλεις να λάβεις. Αποφάσεις που είναι ατομικές, συλλογικές, εθνικές, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές ότι πριν τον κατακλυσμό, υπάρχει νηνεμία... Έτσι φαίνεται ότι είναι και η νέα χρονιά, καθώς το 2018, είναι η έναρξη του τρίτου ενεργειακού κύκλου, «το μάθημα», μέσα στον οποίο θα διαδραματιστούν πολλά γεγονότα που έχουν σχέση κυρίως με την παγκόσμια οικονομία και κατά συνέπεια θα επηρεάσουν και την Ελλάδα.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 

Στις 27 Νοεμβρίου 2017 αναρτήθηκε η ΠΡΟΒΛΕΨΗ για το 2018 του Στ. Πλουμιστού με τίτλο: Η οικονομία της Ελλάδος στο στόχαστρο (ΕΔΩ) όπου αναφέρονται οι εκτιμήσεις του. 
Πολλές από τις εκτιμήσεις του Στ. Πλουμιστού αναφέρει με νέα έκθεση της στις 10 Ιανουαρίου 2018 και η Παγκόσμια Τράπεζα: Το 2018 μπορεί να είναι το τελευταίο έτος ισχυρής ανάπτυξης (ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επιβεβαίωση ΕΔΩ). 

Επίσης διαβάστε την πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού για το 2018 για την Ελλάδα και τον κόσμο: Ξεκινάει η 5ετία μεγάλων αλλαγών (ΕΔΩ) στην οποία αναφέρει ότι από τις 22 Μαΐου του 2018 έως 22 Μαΐου του 2023 θα βιώσουμε μια 5ετία αλλαγών καθώς η επιείκεια εξαφανίζεται και επιβάλλονται σκληρότεροι νόμοι που έχουν σχέση με το χρήμα και την εξουσία. Θα υπάρξει ένα ολοκληρωτικό κράτος, το οποίο με τεχνολογικά μέσα, θα ελέγχει τη ζωή των ανθρώπων και θα καταλήξει στο τέλος να καθίσει "ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του". 

Η νέα έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας αναφέρει ότι «αυξάνει η μεταβλητότητα και η αβεβαιότητα» για το 2018 και για το 2019 και το 2020 οι προβλέψεις της κάνουν λόγο για πτώση του παγκόσμιου ΑΕΠ στο 3% και 2,9% αντιστοίχως, μετά την κορύφωση της φετινής χρονιάς. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επιβεβαίωση ΕΔΩ)

Στις 27 Νοεμβρίου 2017  αναρτήθηκε ο 50ς Χρησμός μου ενισχύει την πρόβλεψη μου για την οικονομική αλλαγή που θα φέρει το 2018, στον οποίο αναφέρετε το εξής:  

Θα ακούσεις να σου λένε για τα φόλια,
θα είναι οι παγίδες για τα πορτοφόλια,
κι επειδή ατίθασος θα λες πως είσαι πάλι,
αν δεν υποταχτείς θα σου πάρει το κεφάλι... 
(Φόλια ήταν τα ελάχιστα νομίσματα που άφηναν πίσω τους όσοι έβρισκαν θησαυρούς. Νέα δεδομένα ακούγονται για την χρήση του χρήματος - φορολογία - πλειστηριασμοί, κι ενώ αυτό εξαγριώνει τον λαό, δυστυχώς στο τέλος υποτάσσεται...)

Η επιβεβαίωση ήρθε με την ανακοίνωση ότι ως και το 75% του εισοδήματος θα πηγαίνει σε εφορία και Ταμεία το 2018 και επίσης η πληρωμή φόρων πλέον με κάρτα μέσω Taxisnet
(ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επιβεβαίωση ΕΔΩ ΕΔΩ & ΕΔΩ)

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ 

Στις 15/09/2016 με ώρα ανάρτησης 02:23 τα ξημερώματα αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τον τίτλο :Ο 33ος χρησμός... ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΞΑΝΑ;;; και ανάφερα:

Ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε το τηλεοπτικό τοπίο με τις άδειες των τεσσάρων καναλιών, δημιούργησε νέα δεδομένα που έφεραν σοβαρά προβλήματα σε όλες τις πλευρές… αλλά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος…
Ο παρακάτω χρησμός ίσως φανεί πολύ χρήσιμος σε όλες τις πλευρές…
33ος χρησμός 
Τι και σαν το κουτί το έκλεισαν και στόμα πια δεν έχει, 
να ξέρετε ότι έχει μάτια πολλαπλά και η μύτη προεξέχει… 
(... υπάρχουν ακόμη εκρεμότητες... και πολλά ψέματα)
Θα αλλάξουν τα νούμερα με μιας, ακόμη και τα χαρτιά τους, 
και κει που νόμιζαν που είν ζευγά, θα ρθούν με το εννιά τους… 
(οι άδειες των καναλιών θα έχουν θέμα... ο αριθμός θα αυξηθεί...)
Δάκρυα βγαίνουν στο χιονιά, μα είναι για το λίγο, 
απόφαση βγαίνει σαν καπνός,  θα πούνε παραλίγο… 
(...μεγάλες στεναχώριες έρχονται στους υπαλλήλους αλλα για λίγο....)
Σταθείτε, μην φωνάξετε, θα χάσετε την εύνια, 
καλύτερα μην στρώσετε χαλί να μην σας έρθει έννοια… 
(οι πανηγυρισμοί σε κάποιους θα στοιχίσουν....)
Τα σήματα αλλάζουνε, παντρέματα θα γίνουν, 
και μέσα στα προικιά από το εννιά, εφτά θα παραμείνουν… 
(μονός αριθμός μάλλον θα είναι το σύνολο των αδειών στο τέλος...)

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, το λέει και ο λαός μας, 
έρχεται το τέλος του τρελού που ήταν και κοι-νονός μας… 
(στις πολιτικές αλλαγές.. αλλάζει και το τηλεοπτικό τοπίο...)
Είναι σαν την επανάσταση με λάβαρο της ελευθερίας, 
σαν την αντίσταση που φέρνει το τέλος της ανελευθερίας… 
(όλα θα πάρουν το δρόμο τους... μετά την αντίσταση έρχεται η δικαίωση...)ΤΕΛΙΚΑ για τις επτά άδειες υπάρχουν επτά ενδιαφερόμενοι: Alpha, ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, Star, Ε, ο κ. Βρυώνης, ενώ υπάρχουν φήμες και για τον κ. Μάρη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επιβεβαίωση ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ από το αρχείο ΕΔΩ
Νέες επιβεβαιώσεις των προβλέψεων του Στ. Πλουμιστού για γεγονότα που θα επηρεάσουν και την Ελλάδα Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 10:50 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.