================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Επιβεβαίωση Καμμένου ότι μελετούν τη μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

⍆Επιβεβαιώνει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ότι βρίσκεται... υπό μελέτη το ζήτημα της μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο Γεωργούλα στο υπό κατάργηση Κέντρο Εκπαίδευσης στον Αυλώνα, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Συγκεκριμένα, στην απάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας προς τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο αναφέρονται τα εξής: «Στο πλαίσιο της επανεξέτασης της Δομής Δυνάμεων, με σκοπό τη βελτίωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, επανεξετάζεται το σύνολο των δομών του Στρατού Ξηράς. Για το σκοπό αυτό έχουν συγκροτηθεί επιτροπές, οι οποίες εξετάζουν πολυπαραμετρικά, το σύνολο των επιλογών που υπάρχουν. 

Στο ανωτέρω πλαίσιο, την παρούσα περίοδο μελετάται από επιτροπή και η πιθανή μεταστάθμευση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Αυλώνα Αττικής, προκειμένου να εξυπηρετηθεί καλύτερα η υφιστάμενη επιχειρησιακή σχεδίαση».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Μπουκώρος είχε καταθέσει ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό αναφορικά με το ζήτημα, μετά από δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο της Μαγνησίας, σύμφωνα με τα οποία το Γενικό Επιτελείο Στρατού σχεδιάζει τη μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Ο βουλευτής Μαγνησίας στην ερώτησή του επεσήμανε τα σοβαρά προβλήματα που θα προκύψουν από μια τέτοια απόφαση, η οποία στην ουσία δεν συντελεί ούτε στην επιχειρησιακή ετοιμότητα του στρατού μας ούτε στην εξοικονόμηση πόρων από τις στρατιωτικές δαπάνες, ενώ συγχρόνως, αναμένεται να επιφέρει σημαντικό πλήγμα στην τοπική οικονομία της Μαγνησίας.
Επιβεβαίωση Καμμένου ότι μελετούν τη μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.