_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το ιδιαίτερο μήνυμα για το 2018 του Π. Γεωργίου Δεληκώστα (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Ζούμε σε μια εποχή μεγάλων και γρήγορων αλλαγών. Σε μια εποχή κατάρρευσης των πράξεων...
που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένα. Ολόκληρες επαγγελματικές, κοινωνικές ομάδες, ακόμα και εθνότητες εξαθλιώνονται και εξαφανίζονται. Στην περίπτωσή μας, το Ελληνικό Κράτος αποδεικνύεται ανύπαρκτο ή σε πολλές από τις περιπτώσεις «πίων» κάποιων συμφερόντων.

Ο απλός κόσμος υποφέρει και οι φορείς απλά παρατηρούν και καταγράφουν την κατάσταση, αδύναμοι να κάνουν τίποτα, διότι ουσιαστικά δεν γνωρίζουν τι θα μπορούσαν να κάνουν, εκτός από δηλώσεις υποστήριξης προς το δοκιμασμένο λαό.

Ο απλός σκέψης και όχι άνθρωπος, με το ηθικό του στο ναδίρ, δεν μπορεί να αντιδράσει, γιατί έτσι είναι το «σύστημα» και κανένας δεν το βάζει με το «σύστημα». Εκτός από τις ελάχιστες εξαιρέσεις μεμονωμένες, ελάχιστες φωνές που προσπαθούν είτε να αφυπνίσουν τον κόσμο, είτε να ελαφρύνουν λίγο τον πόνο του.

Το ιδιαίτερο μήνυμα για το 2018 του Π. Γεωργίου Δεληκώστα (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 3:31 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.