================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Χειμερινές εκπτώσεις 2018 - Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν

⍆Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου ανοίγουν και πάλι τα καταστήματα, ενώ από... τις 8 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2018. Τι ισχύει.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις εκπτώσεις 2018

Και σήμερα, 2 Ιανουαρίου παραμένουν κλειστά τα καταστήματα ενώ αύριο ανοίγουν με το κανονικό πια ωράριο λειτουργίας τους. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και πάλι τις αγορές τους. Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις για την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων αγορών ήταν θετικές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ, συνολικά η αύξηση σε σχέση με πέρσι ήταν κατά μέσο όρο της τάξης του 2,5%. Οι αυξήσεις ήταν «ίσως λόγω των επικείμενων εκπτώσεων, που είναι πολύ κοντά στην εορταστική περίοδο», αναφέρει η ΕΣΕΕ.

Την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις 2018. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαθά και υπηρεσίες σε χαμηλότερη τιμή έως και τις 28 Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11πμ έως 8μμ. Λίγο υπομονή για τις χειμερινές εκπτώσεις 2018!
Χειμερινές εκπτώσεις 2018 - Πότε ξεκινούν και πόσο θα διαρκέσουν Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 12:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.