“Digisexuals”: Νέος σεξουαλικός προσανατολισμός που υπόσχεται… μείωση πληθυσμού!

“Digisexuals”: Νέος σεξουαλικός προσανατολισμός που υπόσχεται… μείωση πληθυσμού!

⍆Ένας νέος σεξουαλικός προσανατολισμός που φιλοδοξεί να κατακτήσει... το μέλλον των ερωτικών προτιμήσεων είναι πολλά υποσχόμενος: Μείωση πληθυσμού!

Ο Δρ. Neil McArthur, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα, τονίζει ότι “πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι” για την άνοδο των “digisexuals” που χρησιμοποιούν την τεχνολογία ως την κύρια σεξουαλική τους διέξοδο.

“Οι ριζικές νέες σεξουαλικές τεχνολογίες, που ονομάζουμε ‘ψηφιακές’, είναι εδώ”, δήλωσε ο McArthur αυτό το μήνα. “Καθώς αυτές οι τεχνολογίες προχωρούν, η υιοθέτησή τους θα αυξηθεί και πολλοί άνθρωποι μπορεί να αναγνωριστούν ως “digisexuals” – άνθρωποι των οποίων η πρωταρχική σεξουαλική ταυτότητα θα προέρχεται από τη χρήση της τεχνολογίας”.

“Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι τόσο οι λαϊκοί όσο και οι κλινικοί γιατροί έχουν μικτά συναισθήματα για τις ψηφιακές εξελίξεις. Οι κλινικοί γιατροί πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις και τα οφέλη που συνδέονται με την υιοθέτηση τέτοιων σεξουαλικών τεχνολογιών”, συνέχισε. “Για να παραμείνουν ηθικοί και βιώσιμοι, οι κλινικοί γιατροί πρέπει να είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με πελάτες που συμμετέχουν σε ψηφιακές εξελίξεις. Ωστόσο, πολλοί επαγγελματίες δεν είναι εξοικειωμένοι με τέτοιες τεχνολογίες, καθώς και με τις κοινωνικές, νομικές και ηθικές συνέπειες. Ωστόσο, ένα πλαίσιο για την κατανόηση της φύσης της ψηφιακότητας και του τρόπου προσέγγισης είναι επιτακτικό”.

Άνθιση της βιομηχανίας των ρομπότ του σεξ

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι σύντομα θα δούμε αύξηση του αριθμού των ‘digisexuals’. Στην εικόνα δεξιά είναι η Samantha, ένα ρεαλιστικό sex bot που βρίσκεται προς πώληση στο Λονδίνο

​Αν και η τεχνολογία είναι ακόμη στα σπάργανα, οι μηχανικοί μπορούν ήδη να προγραμματίσουν τα ρομπότ του σεξ για να έχουν τεχνητή νοημοσύνη και να είναι «ζεστά στην αφή».

Οι εταιρείες παράγουν σήμερα κινούμενα και ομιλώντα ρομπότ σεξ που πωλούν μέχρι και 20.000 δολάρια, αλλά η τεχνολογία θα γίνει φθηνότερη με την πάροδο του χρόνου.

Το Android Love Doll εκτελεί 50 ‘αυτοματοποιημένες σεξουαλικές θέσεις’, ενώ η κούκλα Abyss Creations ‘Harmony’ συνδέεται με μια εφαρμογή που μαθαίνει καθώς ο χρήστης μιλάει μαζί της.

Η αμερικανική επιχείρηση ελπίζει να φέρει στην αγορά μια κούκλα που θα περπατήσει στην αγορά μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια.

Η Samantha, ένα εξωφρενικά ρεαλιστικό ρομπότ του σεξ, κυκλοφορεί προς το παρόν στο Λονδίνο, αλλά θα μπορούσε να είναι σύντομα διαθέσιμο για τις μάζες.

Ο σχεδιαστής του ρομπότ δήλωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ψάχνει να παράγει μαζικά το κεφάλι για την Samantha στην Ουαλία σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τις αυξανόμενες απαιτήσεις.

Το ρομπότ Samantha είναι ένα bot ΑΙ με σκούρα καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια με διάτρηση και έναν πλήρως λειτουργικό κόλπο, συμπεριλαμβανομένου ενός σημείου G, σύμφωνα με τους εφευρέτες του, τον κ. Arran Squire και τον Dr Sergi Santos.

Τα “Sexbots” θα αρχίσουν να εμφανίζονται για άτομα υψηλού εισοδήματος, πολύ εύπορα νοικοκυριά μόλις το 2025. Μέχρι το 2050, θα είναι πιο δημοφιλή από το ανθρώπινο σεξ.

Έρωτας και σεξ πρόκειται να γίνουν ολοένα και πιο διαχωρισμένα. Όλη η σύλληψη της ιδέας θα βοηθήσει στην πολυπόθητη δραματική μείωση πληθυσμού της ελίτ για… τη διάσωση του πλανήτη!


"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: “Digisexuals”: Νέος σεξουαλικός προσανατολισμός που υπόσχεται… μείωση πληθυσμού!
“Digisexuals”: Νέος σεξουαλικός προσανατολισμός που υπόσχεται… μείωση πληθυσμού!
“Digisexuals”: Νέος σεξουαλικός προσανατολισμός που υπόσχεται… μείωση πληθυσμού!
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/10/23/15/459A868D00000578-0-image-a-1_1508768146494.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/12/digisexuals.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/12/digisexuals.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content