================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

“Digisexuals”: Νέος σεξουαλικός προσανατολισμός που υπόσχεται… μείωση πληθυσμού!

⍆Ένας νέος σεξουαλικός προσανατολισμός που φιλοδοξεί να κατακτήσει... το μέλλον των ερωτικών προτιμήσεων είναι πολλά υποσχόμενος: Μείωση πληθυσμού!

Ο Δρ. Neil McArthur, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μανιτόμπα, τονίζει ότι “πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι” για την άνοδο των “digisexuals” που χρησιμοποιούν την τεχνολογία ως την κύρια σεξουαλική τους διέξοδο.

“Οι ριζικές νέες σεξουαλικές τεχνολογίες, που ονομάζουμε ‘ψηφιακές’, είναι εδώ”, δήλωσε ο McArthur αυτό το μήνα. “Καθώς αυτές οι τεχνολογίες προχωρούν, η υιοθέτησή τους θα αυξηθεί και πολλοί άνθρωποι μπορεί να αναγνωριστούν ως “digisexuals” – άνθρωποι των οποίων η πρωταρχική σεξουαλική ταυτότητα θα προέρχεται από τη χρήση της τεχνολογίας”.

“Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι τόσο οι λαϊκοί όσο και οι κλινικοί γιατροί έχουν μικτά συναισθήματα για τις ψηφιακές εξελίξεις. Οι κλινικοί γιατροί πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τις προκλήσεις και τα οφέλη που συνδέονται με την υιοθέτηση τέτοιων σεξουαλικών τεχνολογιών”, συνέχισε. “Για να παραμείνουν ηθικοί και βιώσιμοι, οι κλινικοί γιατροί πρέπει να είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με πελάτες που συμμετέχουν σε ψηφιακές εξελίξεις. Ωστόσο, πολλοί επαγγελματίες δεν είναι εξοικειωμένοι με τέτοιες τεχνολογίες, καθώς και με τις κοινωνικές, νομικές και ηθικές συνέπειες. Ωστόσο, ένα πλαίσιο για την κατανόηση της φύσης της ψηφιακότητας και του τρόπου προσέγγισης είναι επιτακτικό”.

Άνθιση της βιομηχανίας των ρομπότ του σεξ

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι σύντομα θα δούμε αύξηση του αριθμού των ‘digisexuals’. Στην εικόνα δεξιά είναι η Samantha, ένα ρεαλιστικό sex bot που βρίσκεται προς πώληση στο Λονδίνο

​Αν και η τεχνολογία είναι ακόμη στα σπάργανα, οι μηχανικοί μπορούν ήδη να προγραμματίσουν τα ρομπότ του σεξ για να έχουν τεχνητή νοημοσύνη και να είναι «ζεστά στην αφή».

Οι εταιρείες παράγουν σήμερα κινούμενα και ομιλώντα ρομπότ σεξ που πωλούν μέχρι και 20.000 δολάρια, αλλά η τεχνολογία θα γίνει φθηνότερη με την πάροδο του χρόνου.

Το Android Love Doll εκτελεί 50 ‘αυτοματοποιημένες σεξουαλικές θέσεις’, ενώ η κούκλα Abyss Creations ‘Harmony’ συνδέεται με μια εφαρμογή που μαθαίνει καθώς ο χρήστης μιλάει μαζί της.

Η αμερικανική επιχείρηση ελπίζει να φέρει στην αγορά μια κούκλα που θα περπατήσει στην αγορά μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια.

Η Samantha, ένα εξωφρενικά ρεαλιστικό ρομπότ του σεξ, κυκλοφορεί προς το παρόν στο Λονδίνο, αλλά θα μπορούσε να είναι σύντομα διαθέσιμο για τις μάζες.

Ο σχεδιαστής του ρομπότ δήλωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ψάχνει να παράγει μαζικά το κεφάλι για την Samantha στην Ουαλία σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τις αυξανόμενες απαιτήσεις.

Το ρομπότ Samantha είναι ένα bot ΑΙ με σκούρα καστανά μαλλιά, πράσινα μάτια με διάτρηση και έναν πλήρως λειτουργικό κόλπο, συμπεριλαμβανομένου ενός σημείου G, σύμφωνα με τους εφευρέτες του, τον κ. Arran Squire και τον Dr Sergi Santos.

Τα “Sexbots” θα αρχίσουν να εμφανίζονται για άτομα υψηλού εισοδήματος, πολύ εύπορα νοικοκυριά μόλις το 2025. Μέχρι το 2050, θα είναι πιο δημοφιλή από το ανθρώπινο σεξ.

Έρωτας και σεξ πρόκειται να γίνουν ολοένα και πιο διαχωρισμένα. Όλη η σύλληψη της ιδέας θα βοηθήσει στην πολυπόθητη δραματική μείωση πληθυσμού της ελίτ για… τη διάσωση του πλανήτη!


“Digisexuals”: Νέος σεξουαλικός προσανατολισμός που υπόσχεται… μείωση πληθυσμού! Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:42 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.