_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Δήμος Βόλου: Με κοινωνικά και όχι πολιτικά κριτήρια η πρόταση για τα «κόκκινα δάνεια»

⍆Ο Δήμος Βόλου καλεί την ΚΕΔΕ να παρέμβει στην Κυβέρνηση προκειμένου να νομοθετήσει... ώστε να δημιουργηθεί το νομοθετικό πλαίσιο και να μπορέσει να υλοποιηθεί η πρόταση της δημοτικής Αρχής για τα «κόκκινα δάνεια».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Δήμο Βόλου, μετά από ανακοίνωση της ΚΕΔΕ με την οποία εκφράζει την διαφοροποίησή της για την πρόταση για τα «κόκκινα δάνεια», αναφέρονται τα εξής:

"Αναφορικά με την ανακοίνωση της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) και τη διαφοροποιημένη στάση που φαίνεται να υιοθετεί απέναντι στην πρόταση μας για παρέμβαση των ΟΤΑ προκειμένου να διασωθούν όσες το δυνατόν περισσότερες κατοικίες, αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας, από τα «κοράκια» και τους τοκογλύφους των πλειστηριασμών, σημειώνουμε τα εξής:
  • Ως Δημοτική Αρχή του Βόλου κινούμαστε στο σχεδιασμό καις τις αποφάσεις μας με κοινωνικά και μόνο κριτήρια και σε καμία περίπτωση με πολιτικά ή κομματικά, που όπως φαίνεται πρυτάνευσαν στην ανακοίνωση της ΚΕΔΕ.
  • Η πρότασή μας αφορά, και είναι πρόδηλο αυτό, τους Δήμους εκείνους που έχουν την οικονομική δυνατότητα, όπως ο δικός μας, να το πράξουν και όχι βέβαια εκείνους που είναι χρεωμένοι
Για τους λόγους αυτούς καλούμε την ΚΕΔΕ να ασκήσει την αναγκαία παρέμβαση προς την Κυβέρνηση προκειμένου εκείνη να νομοθετήσει δημιουργώντας το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να εκδηλωθούν τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως η δική μας, με μοναδικό κριτήριο την ανακούφιση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας από τον εφιάλτη του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας τους".
Δήμος Βόλου: Με κοινωνικά και όχι πολιτικά κριτήρια η πρόταση για τα «κόκκινα δάνεια» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.