================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αυτό είναι το παιδικό βιβλίο που απεικονίζει τον Άγιο Βασίλη ως ομοφυλόφιλο μαύρο άνδρα (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Ο συγγραφέας Daniel Kibblesmith φέρεται να είχε την ιδέα για το βιβλίο ενός άγιου Βασίλη μαύρου,...
άλλα όταν αυτός και η σύζυγός του συζητούσαν για το πώς θα πουν στα παιδιά τους ότι ο Άγιος είναι μαύρος – ενώ οι ίδιοι δεν είναι μαύροι τους ήρθε η ιδέα μιας και ο παραδοσιακός άγιος είναι λευκός να πουν στα παιδιά ότι αυτός είναι ο “σύζυγος του Άγιου Βασίλη”.

Η ιδέα οδήγησε σε αυτό το βιβλίο, το οποίο σχεδιάστηκε για να αναστατώσει σκόπιμα τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι υπάρχει ένας πόλεμος για τα Χριστούγεννα.


“Σε αυτό το πνευματικό και γλυκό εικονογραφημένο παραμύθι των Χριστουγέννων, με χιούμορ συγγραφέας Daniel Kibblesmith μας εισάγει στον κ. Και τον κ. Claus και μας δίνει μια ματιά στη ζωή τους μαζί. Βλέπουμε τις θέσεις που κάθονται δίπλα στη φωτιά στο σπίτι τους στο βόρειο πόλο, παραμονές στην παραλία, έχοντας μια περιστασιακή διαφωνία, γιορτάζοντας την ημέρα του γάμου τους και παρηγορίζοντας ο ένας τον άλλον όταν κάποιοι λαϊκοί άνθρωποι στην τηλεόραση θυμίζουν έντονα την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής του Σάντα ” αυτό είναι η περιγραφή στην Amazon για όποιον θέλει να αγοράσει το βιβλιο.

Η περιγραφή συνεχίζει να λέει ότι «στις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, ο σύζυγος του Άγιου Βασίλη βοηθάει με όλες τις εργασίες πριν από τα Χριστούγεννα, από τους καταλόγους διπλού ελέγχου, μέχρι να ταΐζει τους τάρανδους (φυσιολογικούς κόκκους χωρίς γλουτένη, φυσικά) και τα ξωτικά του εργαστηρίου.

Το βιβλίο εκδίδεται από τον συνηθισμένο εκδότη Harpercollins και έχει λάβει μεγάλο έπαινο από τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης.

“Μια πραγματικά γλυκιά ιστορία που απεικονίζει έναν ήχηρο, χαρούμενο γάμο”, ανέφερε η News News.
Αυτό είναι το παιδικό βιβλίο που απεικονίζει τον Άγιο Βασίλη ως ομοφυλόφιλο μαύρο άνδρα (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 10:17 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.