_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στο Βόλο: Πως να απαλλαγείς από τις πεποιθήσεις που ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ την ΖΩΗ σου

⍆Το σεμινάριο με γενικό τίτλο "Life Experience", που έχει πραγματοποιηθεί...
σε πάνω από 11 πόλεις τις Ελλάδας, εντάσσεται στην προσπάθεια του Στ. Πλουμιστού να ενημερώσει για τους τρόπους μέσα από τους οποίους ο άνθρωπος μπορεί να αφυπνιστεί και να ζήσει απαλλαγμένος από πεποιθήσεις και φόβους, που τον μπλοκάρουν ενεργειακά, δεν τον εξελίσσουν στην καθημερινή του ζωή και τον υποβιβάζουν πνευματικά.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο στο Βόλο έχει τίτλο O ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ - (ΝΟΥΣ) σου δημιουργεί την πραγματικότητα που εσύ επιλέγεις. Πως οι ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ σου και πως μπορείς να ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ από αυτές; είναι ΔΩΡΕΑΝ και το έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στο Domotel Xenia Volos, και επειδή είναι χρονομετρημένο παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας.

Ώρα προσέλευσης: 15.30
Ώρα έναρξης: 16.00
Διάλειμματα 10 λεπτών
Λήξης 20.00

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ είναι Διαισθητικός - Σύμβουλος Ζωής & Προσωπικής Ανάπτυξης και διαμορφωτής του Μοντέλου Προσωπικής Στρατηγικής Επικοινωνίας που ταιριάζει σε έναν άνθρωπο "Model Personal Communication Strategy" επίσημα από το 2000 όταν δημιούργησε το πρώτο κέντρο συμβουλευτικής στη Ελλάδα με το τίτλο "Ευ Φέρεσθαι".

Οι ομιλίες, τα σεμινάρια οι συμβουλευτικές συνεδρίες Προσωπικής Ανάπτυξης του Στ. Πλουμιστού, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον ακουστικής με συχνότητα ALPHA.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να γνωρίζεται ότι ο Στ. Πλουμιστός εφαρμόζει από το 2011 την προσωπική του μέθοδο "The Healing Codes - Reconstruction and new record of beliefs" (Κώδικες Θεραπείας - ανασυγκρότηση και νέα εγγραφή πεποιθήσεων). Ο μόνος τρόπος για να επιτύχει κάποιος αυτό που έχει στο μυαλό του, είναι η "απαλλαγή" καταστρεπτικών πεποιθήσεων που τον κατεύθυναν σε λάθος επιλογές και η εγγραφή νέων αποφάσεων που θα τον οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι συνεδρίες προσωπικής "Διαισθητικής" πρόβλεψης, οι συνεδρίες ανασυγκρότησης, η νέας εγγραφής πεποιθήσεων, καθώς και οι θεραπευτικές συνεδρίες, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον ακουστικής με συχνότητα ALPHA & THETA

Διοργάνωση: GLOBAL ATTRACT
ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στο Βόλο: Πως να απαλλαγείς από τις πεποιθήσεις που ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ την ΖΩΗ σου Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:11 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.