_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Εγκαίνια της εορταστικής έκθεσης των μαθητών της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας «Χριστούγεννα όπως παλιά»

⍆Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου σας προσκαλεί... τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, στις 12:00 στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας στα εγκαίνια της εορταστικής έκθεσης των μαθητών της Α/θμιας Εκπαίδευσης «Χριστούγεννα όπως παλιά» που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Α/θμια Εκπαίδευση Ν. Μαγνησίας. 

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν επιλεγμένα έργα ζωγραφικής, δημιουργίες των μαθητών, εμπνευσμένα από την εορταστική περίοδο. Πολλές ακόμη εκπλήξεις θα πλαισιώσουν την εκδήλωση όπως ο στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου με «δώρα αγάπης» και εικαστική κατασκευή γεμάτη «ευχές» που θα ¨πετάξουν ψηλά¨. 

Η έκθεση θα λειτουργήσει έως τις 19 Ιανουαρίου 2018. Το ωράριο επισκέψεων είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00-21:00. 

Για ομαδικές επισκέψεις σχολείων μόνο κατόπιν ραντεβού. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Διεύθυνση: Μανδηλαρά και Σταδίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2421091150 & 6977988833 ( κ. Νικηφόρου Έλενα)
Εγκαίνια της εορταστικής έκθεσης των μαθητών της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας «Χριστούγεννα όπως παλιά» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:16 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.