_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Οδηγίες του Λιμεναρχείου για την επιδείνωση του καιρού στη Μαγνησία

⍆Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι. σύμφωνα με το δελτίο καιρού της ΕΜΥ,... (από 16/12/2017 16:00 UTC) στο Βορειοδυτικό Aιγαίο θα επικρατήσουν άνεμοι Νότιοι Νοτιοδυτικοί εντάσεως 6 ή 7 γρήγορα 5 ή 6 και ανατολικά του 24.00 Νότιοι 8 γρήγορα 7BF ενώ με την από 16/12/2017 21:30 UTC αναγγελία θυελλωδών ανέμων στο Βορειοδυτικό Αιγαίο ανατολικά του 24.00 θα επικρατήσουν άνεμοι Νότιοι Νοτιοδυτικοί εντάσεως 7 ή 8 BF και συνεχίζει έως 17/12/2017 04:00 UTC.

Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του Δελτίου.

Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως επιδεικνύουν την απαραίτητη προσοχή και να συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης.

Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους.
Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).
Οδηγίες του Λιμεναρχείου για την επιδείνωση του καιρού στη Μαγνησία Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 1:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.