================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου αναβιώνει παλιό έθιμο την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

⍆Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31/12/2017 ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου...  περιμένει όλους τους συναδέλφους εμπόρους και τους φίλους καταναλωτές να γιορτάσουν όλοι μαζί τον ερχομό του νέου έτους αναβιώνοντας ένα παλιό πρωτοχρονιάτικο έθιμο, που γινόταν κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς τη δεκαετία του ’70 και αρχές του ’80 στην πόλη μας .

Έτσι στις 12:30 – 15:00 & 16:30 -18:00:

Τα ξωτικά στις οδούς Ερμού – Τοπάλη θα βρίσκονται για να βοηθήσουν τους μικρούς φίλους να στολίσουν το «Δέντρο των Ευχών» με κάρτες του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και του Γηροκομείου Βόλου, ενισχύοντας την πολύτιμη προσφορά τους.

Ο Αη Βασίλης στις οδούς Ερμού – Αντωνοπούλου θα μοιράζει μπαλόνια, χαμόγελα και θα χαρίζει ευτυχισμένες αναμνήσεις με φωτογραφίες μαζί του ή στο χριστουγεννιάτικο πλαίσιο φωτογράφισης.

Στις 17:00 ο Αη Βασίλης και τα ξωτικά του θα μοιράσουν 2.000 σακουλάκια χαρτοπόλεμου και 500 καραμούζες, ώστε στις 17:30 όλοι μαζί κατά το μήκος της Ερμού να αποχαιρετήσουμε γιορτινά το 2017 και να υποδεχτούμε με χαρά το 2018, όπως παλιά. 

Σας περιμένουμε λοιπόν να διασκεδάσετε μαζί μας.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου αναβιώνει παλιό έθιμο την Παραμονή Πρωτοχρονιάς Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 10:54 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.