_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η απαραίτητη δεξιότητα για να έχετε δουλειά στο μέλλον

⍆Δεν είναι λίγες οι μελέτες που αναφέρουν πως τα επερχόμενα χρόνια όλο και περισσότερες... θέσεις εργασίας θα αυτοματοποιηθούν. Κάτι που σημαίνει πως οανθρώπινος παράγοντας θα αντικατασταθεί σε πολλές περιπτώσεις. Όχι όμως σε όλες. Σύμφωνα με τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Mark Cuban οι παγκόσμιες αγορές, ούτε καν αυτή των ΗΠΑ, δεν είναι έτοιμες για κάτι τέτοιο.

Η απαραίτητη δεξιότητα για να έχετε δουλειά στο μέλλον
Μεταξύ άλλων, ο Cuban αναφέρει πως μια νέα δεξιότητα θα απαιτείται από όλο και περισσότερους εργοδότες και μάλιστα η ζήτησή της θα κορυφωθεί μέσα στην επόμενη δεκαετία. "Η αυτοματοποίηση μοιραία θα φέρει αύξηση της παραγωγής και θα αλλάξει την ίδια τη φύση της εργασίας. Όμως στις πραγματικές δουλειές θα χρειαστεί κάτι πολύ διαφορετικό" τόνισε ο Cuban, που πιστεύει πως η σημαντικότερη ικανότητα που χρειάζεται να έχει κάποιος είναι η δημιουργική σκέψη.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Αν μπορούσαμε ακριβώς να το ορίσουμε, θα λέγαμε πως πρόκειται για την ικανότητα κάποιου να εξετάζει προβλήματα και καταστάσεις και να βρίσκει λύσεις που αρχικά μπορεί να θεωρηθούν ανορθόδοξες, αντισυμβατικές ή και καθόλου λογικές, που όμως έχουν πολύ πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα από οποιαδήποτε άλλη δομημένη διαδικασία στο παρελθόν.

Το διάβασα στο capital.gr
Η απαραίτητη δεξιότητα για να έχετε δουλειά στο μέλλον Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 9:12 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.