Στ. Πλουμιστός: Δοκιμάστε το και θα διαπιστώσετε σε ποια συχνότητα εκπέμπετε

Στ. Πλουμιστός: Δοκιμάστε το και θα διαπιστώσετε σε ποια συχνότητα εκπέμπετε

👉Είναι ο κόσμος στον οποίον ζείτε ένας δυστυχισμένος κόσμος; Βλέπετε παντού σκοτάδι,...
κακό και καταστροφή;

Αυτό που ανακάλυψε ο Αϊνστάιν και που εκφράζει η φημισμένη εξίσωση Ε = mc2 είναι ότι η μάζα και η ενέργεια βασικά είναι δύο μορφές του ίδιου πράγματος. Η ενέργεια είναι απελευθερωμένη ύλη, και η ύλη είναι ενέργεια που περιμένει να ελευθερωθεί.

Υπάρχει μία τεράστια ποσότητα ενέργειας -μία εξωφρενικά τεράστια ποσότητα ενέργειας- παγιδευμένη μέσα σε κάθε ζωντανό πλάσμα. Εσείς, θεωρώντας ότι είστε ένας άνθρωπος μέσου μεγέθους, περιέχεται μία ποσότητα από τζάουλ δυνητικής ενέργειας που δεν είναι μικρότερη από 7 επί 10 στην 18η δύναμη. Αυτό μπορεί να μη σας λέει πολλά πράγματα, αλλά για να πάρετε μία ιδέα της ποσότητας, αν είχατε τη σατανική ικανότητα να αυτοεκραγείτε, η συνολική ενέργεια που θα απελευθερωνόταν θα αντιστοιχούσε στην ενέργεια που εκλύουν 30 υπερμεγέθεις υδρογονοβόμβες.

Με άλλα λόγια, ο υλικός κόσμος δεν είναι τίποτε άλλο από πυκνά ενεργειακά πρότυπα. Οι επιστήμονες έβαλαν διάφορα υποατομικά σωματίδια σε έναν επιταχυντή σωματιδίων, τα έστειλαν να συγκρουστούν μεταξύ τους και τελικά ανακάλυψαν ότι τα σωματίδια δεν είναι σωματίδια. Είναι όλα καθαρή αδέσμευτη ενέργεια που δονείται τόσο γρήγορα ώστε είναι αδύνατον να τη μετρήσουμε και να την παρατηρήσουμε. Έτσι, όπως και αν φαίνονται τα πράγματα με γυμνό μάτι, στην πραγματικότητα είστε ενέργεια.

Εδώ που τα λέμε, τίποτα στον κόσμο δεν είναι πραγματικά συμπαγές. Ούτε εσείς, ούτε η καρέκλα στην οποία κάθεστε. Αν αναλύσουμε τον συμπαγή κόσμο στα πιο μικροσκοπικά συστατικά του, βρίσκουμε σωματίδια που χορεύουν και άδειο χώρο. Τα πράγματα φαίνονται συμπαγή επειδή η ενέργεια δονείται λίγο πιο αργά από την ταχύτητα του φωτός.

Αυτό είναι η ενέργεια – δονούμενα σωματίδια. Αυτό σημαίνει ότι εσείς και η καρέκλα, στην πραγματικότητα δονούνται.

Η ενέργεια είναι κάτι πολύ νεφελώδες. Δεν μπορείς να τη δεις, να την πιάσεις, να τη βγάλεις βόλτα. Μπορείς όμως να επηρεάσεις το πώς ρέει μέσα από εσένα (και αυτό είναι κάτι που κάνουμε καθημερινά). Και αφού είναι ο δομικός λίθος από τον οποίο σχηματίζονται τα πάντα στο σύμπαν, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Δοκιμάστε το ακόλουθο πείραμα
Πλησιάστε τις παλάμες σας μεταξύ τους, σαν να ετοιμάζεστε να χειροκροτήσετε, αλλά σταματήστε δέκα εκατοστά πριν αγγίξουν τα χέρια σας.

Τώρα λυγιστέ τους καρπούς σας προς τα έξω, έτσι ώστε τα χέρια σας να σχηματίσουν ένα Χ. Οι καρποί πρέπει να είναι το κέντρο αυτού του Χ, παραμένοντας σε απόσταση 10 εκατοστών μεταξύ τους.

Στρέψτε την προσοχή σας στο χώρο ανάμεσα στους καρπούς σας. Επειδή οι καρποί περιέχουν αρκετά ενεργειακά κέντρα, οι ενέργειες θα συνδεθούν μεταξύ τους και θα νιώσετε μία αίσθηση στην περιοχή ανάμεσα τους.

Δοκιμάστε να πλησιάσετε τους καρπούς σας κατά 2-3 εκατοστά και μετά να τους απομακρύνετε πάλι.

Είδατε; Είστε ενέργεια. 
Κάθε στιγμή διαπλάθετε και διαμορφώνετε αυτή την ενέργεια με τη συνειδητότητά σας. Το κάνετε αυτό με κάθε σκέψη, κάθε πρόθεση, κάθε πράξη. Το πώς νιώθετε, το τι σκέφτεστε, πιστεύετε και εκτιμάτε, το πώς ζείτε τη ζωή σας, επηρεάζει τον τρόπο που ρέει η ενέργεια από μέσα σας. Για να το θέσουμε με τον απλούστερο δυνατό τρόπο, επηρεάζει το πώς δονείστε.

Και το πώς δονείστε επηρεάζει το τι προσελκύετε από το εξισορροπητικό, αεικίνητο ενεργειακό πεδίο μέσα στο οποίο κολυμπάτε. Οτιδήποτε συμβαίνει να δονείται στην ίδια συχνότητα ή στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς, το προσελκύετε από το πεδίο στον κόσμο σας.

Ας πούμε ότι νιώθετε ενθουσιασμό, χαρά και ευγνωμοσύνη. Αυτά τα συναισθήματα εκπέμπουν δονήσεις υψηλής συχνότητας που έλκουν ακόμη περισσότερα πράγματα που σας προκαλούν ενθουσιασμό, χαρά και ευγνωμοσύνη. Οτιδήποτε έχει την ίδια υψηλή συχνότητα θα περάσει στο ενεργειακό σας πεδίο. Όμως, αν νιώθετε φόβο και τύψεις, και είστε σίγουροι ότι πίσω από κάθε γωνία κρύβεται ένας τρομοκράτης, εκπέμπετε δονήσεις χαμηλής συχνότητας που θα προσελκύσουν άσχημα πράγματα στη ζωή σας.

Πάντα προσελκύουμε ό,τι ταιριάζει στις δονήσεις μας. Εμείς είμαστε η πηγή των δονήσεων και, επομένως, η πηγή ή το αίτιο της «μαγνητικής έλξης». Εμείς οι ίδιοι είμαστε οι μαγνήτες.

Λειτουργεί όπως και το διαπασών. Αν χτυπήσετε ένα διαπασών μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο από άλλα διαπασών με διάφορες συχνότητες, μόνο όσα έχουν την ίδια συχνότητα με αυτό που χτυπήσατε θα αρχίσουν να δονούνται και αυτά. Το φαινόμενο παρατηρείται ακόμη και σε μεγάλες αποστάσεις. Οι όμοιες δυνάμεις έλκονται: αυτός είναι ένας κλασικός κανόνας της φυσικής.

Απόσπασμα από το βιβλίο της Pam Grout “Ε² – Οι Σκέψεις Δημιουργούν την Πραγματικότητά μας – 9 Ενεργειακά Πειράματα που ο Καθένας μπορεί να κάνει” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Όπως αναφέρετε και στο enallaktikidrasi εάν θέλετε να διαπιστώσετε σε ποια συχνότητα εκπέμπετε και άρα τι πραγματικότητα έλκετε κοντά σας, υπάρχουν 4 εξαιρετικά απλοί τρόποι για να το διαπιστώσετε:

Αναρωτηθείτε σε τι κόσμο ζείτε

Είναι ο κόσμος στον οποίον ζείτε ένας δυστυχισμένος κόσμος; Βλέπετε παντού σκοτάδι, κακό και καταστροφή; Ή μήπως βλέπετε πιο συχνά την αλληλεγγύη, την αγάπη και την καλοσύνη; Ο κόσμος τον οποίο βλέπετε είναι ο καθρέφτης σας. Αυτό που βλέπετε γύρω σας είναι αυτό που υπάρχει μέσα σας. Είναι φυσικό να βλέπετε όλες τις πλευρές του κόσμου. Η καταστροφή και η δημιουργία, το μίσος και η αγάπη, η χωριστικότητα και η ενότητα συνυπάρχουν ταυτόχρονα. Το ίδιο συνυπάρχουν και μέσα μας. Το ερώτημα είναι, ποια πλευρά υπερισχύει στη δική σας αντίληψη; Όταν σκέφτεστε τον κόσμο, ποιες εικόνες έρχονται αυθόρμητα στο νου σας; Όσο πιο υψηλές οι ποιότητες που αντικρίζετε, τόσο υψηλότερη είναι η δική σας συχνότητα…

Πως αισθάνονται οι άνθρωποι κοντά σας κατά κοινή ομολογία;
Όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε κοντά σε ανθρώπους που εκπέμπουν ηρεμία, γαλήνη, αγάπη. Αυτός είναι ο λόγος που όσοι εκπέμπουν σε υψηλές συχνότητες κάνουν τους ανθρώπους γύρω τους να αισθάνονται άνετα. Το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ρωτήσετε τους κοντινούς σας ανθρώπους πως αισθάνονται όταν είναι κοντά σας. Αναρωτηθείτε, ποια είναι η ποιότητα των συζητήσεων με τους φίλους σας; Υπερισχύουν οι συζητήσεις που αφορούν τη διάλυση, τη χωριστικότητα και το φόβο ή υπερισχύουν αυτές που αναφέρονται στις δημιουργικές δυνάμεις, τη φιλία, την αγάπη;

Ποιο συναίσθημα κυριαρχεί μέσα σας κατά τη διάρκεια της μέρας;
Λέγεται ότι εάν αναλύσουμε όλα τα συναισθήματα, θα καταλήξουμε ότι υπάρχουν μόνο δύο: Η Αγάπη και ο Φόβος. Κάποιοι, προχωρούν πιο πέρα και αναγνωρίζουν μόνο την Αγάπη και την έλλειψη Αγάπης, όπως το σκοτάδι θα μπορούσε να είναι απλά η έλλειψη του φωτός, η άγνοια, η έλλειψη της γνώσης κ.ο.κ. Εάν λοιπόν χωρίσετε όλα τα συναισθήματα σε δύο κατηγορίες: Όλα τα θετικά σε Αγάπη και όλα τα αρνητικά σε φόβο, τότε τι κυριαρχεί στην καθημερινότητά σας; Είστε περισσότερο ήρεμοι, χαρούμενοι, γελαστοί, αισιόδοξοι ή αγχώδεις, φοβισμένοι, βυθισμένοι στις ανησυχίες; Παρατηρήστε τις σκέψεις σας για λίγες μέρες και θα καταλάβετε.

Πως αισθάνεστε μετά από 30 λεπτά μέσα σε απόλυτη σιωπή;
Ο λόγος που πολλοί άνθρωποι δεν σταματούν ποτέ να απασχολούνται με κάτι, είναι γιατί δεν μπορούν και δεν θέλουν να ακούν τις σκέψεις μέσα στο κεφάλι τους. Θέλουν συνέχεια να απασχολούνται με το εξωτερικό περιβάλλον τους για να μην κοιτάξουν το εσωτερικό. Δοκιμάστε το εξής πείραμα εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Καθίστε κάπου άνετα, κλείστε κάθε πηγή ήχου (όσο είναι αυτό εφικτό στις μεγαλουπόλεις) και παραμείνετε σε απόλυτη σιωπή με ανοιχτά ή κλειστά μάτια για 30 λεπτά. Παρατηρήστε πως αισθάνεστε. Νιώθετε άβολα; Θέλετε να κινηθείτε; Τι ποιότητας σκέψεις έρχονται στο μυαλό σας; Όσο περισσότερες σκέψεις γαλήνης και ηρεμίας έρχονται στο νου σας, τόσο υψηλότερη είναι και η συχνότητά σας…


Σύμφωνα με τον Δρ Hawkins, στο βιβλίο του “The Eye of I”
Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της αισιοδοξίας και της προθυμίας να μην κρίνει τους άλλους, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 90.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα!

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της καθαρής αγάπης και του σεβασμού για κάθε είδος ζωής θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 750.000 ατόμων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της φώτισης, της ευδαιμονίας και της άπειρης ειρήνης, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ένα άτομο που ζει και δονείται στην ενέργεια της χάρης, του καθαρού πνεύματος που υπερβαίνει το σώμα, σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει δυαδικότητα ή όπου υπάρχει απόλυτη ενότητα, θα εξισορροπήσει την αρνητική ενέργεια 70 εκατομμυρίων ανθρώπων που κινούνται στα κατώτερα, αποδυναμωτικά επίπεδα.

Και το πιο εκπληκτικό:

Ένας και μόνο αβατάρ που ζει στη δική μας ιστορική περίοδο, κινούμενος στο ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας, κάποιος στον οποίο θα άρμοζε ο τίτλος του Δασκάλου όπως ο Βούδας και ο Χριστός, θα εξισορροπούσε τη συλλογική αρνητική ενέργεια ολόκληρης της σημερινής ανθρωπότητας!

Η αρνητική ενέργεια ολόκληρου του ανθρώπινου πληθυσμού θα οδηγούσε σε αυτοκαταστροφή, αν δεν υπήρχε η εξισορροπητική επίδραση αυτών των ανώτερων ενεργειακών πεδίων!


Δεν γνωρίζουμε εάν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λέει ο Δρ Hawkins, ξέρουμε όμως ότι η συχνότητα στην οποία εκπέμπουμε καθορίζει το παρόν και το μέλλον μας και ως εκ τούτου αξίζει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα. Και μπορεί η εποχή να δυσχεραίνει αυτή τη διαδικασία, όμως σήμερα η ανάγκη είναι πιο μεγάλη από ποτέ, για εμάς και για όλους τους άλλους.

Μάθε για τις ηχοθεραπευτικές συνεδρίες - Voice Healing ΕΔΩ  που μπορούν να ρυθμίσουν την συχνότητα σου

Στ. Πλουμιστός
Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης 

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Δοκιμάστε το και θα διαπιστώσετε σε ποια συχνότητα εκπέμπετε
Στ. Πλουμιστός: Δοκιμάστε το και θα διαπιστώσετε σε ποια συχνότητα εκπέμπετε
Στ. Πλουμιστός: Δοκιμάστε το και θα διαπιστώσετε σε ποια συχνότητα εκπέμπετε
https://i.pinimg.com/736x/c6/90/7c/c6907cd0f9ee13f35c77daa562e919f2--states-of-matter-quantum-physics.jpg
https://i.ytimg.com/vi/SEe7FbE2Xj0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/12/blog-post_730.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/12/blog-post_730.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content