_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Μαζική θανάτωση σκύλων σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο Βόλου - Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι - Έχουν επικηρύξει τον δράστη

⍆Δεν το χωρά ανθρώπινος υγιής νούς αυτό που συνέβη στο Στεφανοβικείο , το Ριζόμυλο... και το Βελεστίνο του Δήμου Ρήγα Φεραίου.Τις τελευταίες τρείς ημέρες έχει καταγραφεί μια μαζική δολοφονία αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων στις προαναφερεθείσες περιοχές.

Στο Στεφανοβίκειο βρέθηκαν νεκρά περίπου που 16 ζώα και στον Ριζόμυλο 5. Οι κάτοικοι δηλώνουν εξαγριωμένοι ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να εντοπιστεί ο δράστης που μάλιστα έχει «επικηρυχθεί». 

Δηλητηριασμένα ανυπεράσπιστα τετράποδα βρίσκονται στις πλατείες των χωριών όπου τα ζώα έπαιζαν με τα παιδιά. Φόλες όμως έπεσαν και σε δεσποζόμενα ζώα στις αυλές των σπιτιών.Τα σκυλιά βρήκανε φρικτό θάνατο και δεν είναι η πρώτη φορά.Το γεγονός καταδικάζει και η δημοτική αρχή που αναλαμβάνει ταυτόχρονα και πρωτοβουλία για την ευαιστητοποίηση των πολιτών. 

Μάλιστα οι κάτοικοι των περιοχών προειδοποιούν ότι θα οργανωθούν ώστε ο δράστης ή οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Πολλά απο τα οικόσυτα ζώα που έφαγαν τις φόλες οδηγήθηκαν στον κτηνίατρο αλλά δεν επέζησαν.

Το διάβασα στο thessaliatv.gr
Μαζική θανάτωση σκύλων σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο Βόλου - Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι - Έχουν επικηρύξει τον δράστη Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 7:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.