================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Άρωμα Βιέννης λίγο πριν την Πρωτοχρονιά με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Βόλου


⍆Καθώς οι xχριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού.. του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου πλησιάζουν προς την κορύφωσή τους, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, προγραμματίζονται δύο σημαντικές χριστουγεννιάτικες συναυλίες με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Βόλου. 

 Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 12:00 θα ηχήσουν τα κάλαντα και υπέροχες, κλασσικές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική στους γιορτινούς κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου στη 13:00, θα παρουσιαστεί στην Πλατεία Αγίου Νικολάου η χριστουγεννιάτικη συναυλία, «Χορεύοντας Waltz». 

Στην εκδήλωση, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα συμμετέχει και η σχολή χορού Dance Academy υπό την ευθύνη της Δέσποινας Ακρίβου. Θα ακουστούν εμβληματικά έργα κλασσικής μουσικής, αλλά και συνθέσεις σημαντικών ελλήνων συνθετών, τα οποία θα πλαισιωθούν με ιδιαίτερες χορογραφίες δημιουργώντας μία χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα με άρωμα Βιέννης λίγο πριν την Πρωτοχρονιά!
Άρωμα Βιέννης λίγο πριν την Πρωτοχρονιά με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 6:53 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.