================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Βόλος: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ για την συγκομιδή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες

⍆Σας καλούμε όλους να στηρίξετε το φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι... Η ομάδα μας σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου , το κανάλι ΑΣΤΡΑ και τα σπίτια Γαλήνης του Χριστού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος διοργανώνει ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στο κλ. γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος στις 4μ.μ.-6μ.μ. για την συγκομιδή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες της Πόλης μας και όχι μόνο ,το παιχνίδι θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το ΑSTRA TV .

Tρόφιμα μπορείτε να φέρνετε στο κλειστό του 1ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας έως την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου από τις 6μμ.-10μ.μ. και την ημέρα του αγώνα από τις 3μ.μ.- 6μ.μ. στο κλ. γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος

(τηλ. επικοινωνίας: 6987048486 και 6946284232 ) .

Η χρονιά θα κλείσει για την ομάδα μας με το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ανδρικής μας ομάδας και ομάδας γονέων που εκδήλωσαν την επιθυμία να αγωνιστούν …

Πιστεύουμε στην βοήθεια όλων ώστε να δώσουμε χαμόγελα στους συναθρώπους μας που το έχουν ανάγκη …

ΣΤΙΣ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΛΙΟΥ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ …ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ << ΑΓΚΑΛΙΑ >>
!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

Στην ομάδα παλαιμάχων έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο του μπάσκετ σε μεγάλες αλλά και μικρές κατηγορίες ..

Τσουρέλης-Αυγερινός-Γαλανάκης-Γιαννίκος-Καπουρνιώτης-Βλιώρας--Πρέκας-Βόντζος-Λιαδέλης-Ασπρούδης-Καραγιώργος Δ-Ζαχαρίου-ΚαρακατσούνησΙ-Κ –Καραισκός-Λαλάκης-Γκόλαντας-Ανάγνου-Μωραίτης Κ-ΣιδηρόπουλοσΚ-Κατσαφούρης-Δεληκούρας-Κουραμάς-Αντωνοπουλος Δ-Φουρτούνας Κ-Μαιμάνης(Τρίκαλα) –Κουτίνας – Κανούλης –Αθανασιαδης-Ευαγγελινός-Παναγιώτου-Τσιτσιγιάννης-Κουραμάς- Λαλάκης-Γκόλαντας- Αντωνοπουλος Δ-Τζήμας-Πατάκης-Γουμενόπουλος ( Λάρισα)- Αδαμοπουλος Ιερεμίας (Αθήνα)

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν παλιά ονόματα που δόξασαν την Βολιώτικη διαιτησία όπως και στην γραμματεία θα είναι μέλη του ΣΚΚΜ..

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τα σπίτια γαλήνης Χριστού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος , το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου για την άψογη συνεργασία και το τηλεοπτικό κανάλι ΑSTRA TV που πάντα είναι δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις μας .

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε το φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε αλλά και να δώσουμε χαμόγελα στους συναθρώπους μας που το έχουν ανάγκη ..

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΓΚΛΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ:28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ..

B.C.VOLOS ..
Τηλ.Επικοινωνιας:6987048486-6946284232-6973881647
Βόλος: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ για την συγκομιδή τροφίμων για τις άπορες οικογένειες Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 12:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.