Αυτή είναι η ρωσική προοπτική για τις αλλαγές στη γη: Τα μαγνητικά πεδία και η φωτεινότητα των πλανητών αλλάζουν.

Αυτή είναι η ρωσική προοπτική για τις αλλαγές στη γη: Τα μαγνητικά πεδία και η φωτεινότητα των πλανητών αλλάζουν...

⍆Οι ατμόσφαιρες των πλανητών αλλάζουν.... Το έργο του Δρ Ντμιριέφ δείχνει ότι οι ίδιοι οι πλανήτες αλλάζουν. Έχουν υποστεί αλλαγές στις ατμόσφαιρές τους

Για παράδειγμα, η ατμόσφαιρα του Άρη είναι αρκετά πιο παχιά από πριν. Ο δειγματολήπτης του Άρη το 1997 έχασε έναν από τους καθρέφτες του, ο οποίος τον προκάλεσε να καταρρεύσει, επειδή η ατμόσφαιρα ήταν περίπου διπλάσια από την πυκνότητα που υπολόγισαν και ουσιαστικά ο άνεμος σε αυτόν τον μικρό καθρέφτη ήταν τόσο υψηλός που το έσπαγε από τη συσκευή.

Το φεγγάρι της Γης αναπτύσσεται σε μια ατμόσφαιρα


Επίσης, το φεγγάρι αναπτύσσεται σε μια ατμόσφαιρα που αποτελείται από μια ένωση που ο Dmitriev αναφέρεται ως "Natrium". Ο Ντμίτριφ λέει ότι γύρω από το φεγγάρι υπάρχει αυτό το 6,000 χιλιομέτρων βαθύ στρώμα Natrium που δεν υπήρχε πριν.

Και έχουμε αυτό το είδος αλλαγής στην ατμόσφαιρα της Γης στα ανώτερα επίπεδα, όπου σχηματίζεται αέριο HO που δεν υπήρχε πριν. απλώς δεν υπήρχε στην ποσότητα που είναι τώρα. Δεν σχετίζεται με την υπερθέρμανση του πλανήτη και δεν σχετίζεται με CFC ή εκπομπές φθοριούχων υδρογονανθράκων ή κάτι τέτοιο. Εμφανίζεται ακριβώς.

Τα μαγνητικά πεδία και η φωτεινότητα των πλανητών αλλάζουν.

Οι πλανήτες βιώνουν σημαντικές αλλαγές στη συνολική τους φωτεινότητα. Η Αφροδίτη, για παράδειγμα, μας δείχνει αξιοσημείωτες αυξήσεις στη συνολική της φωτεινότητα. Ο Δίας έχει φτάσει να έχει τόσο υψηλή ενεργειακή επιβάρυνση διότι υπάρχει στην πραγματικότητα ένας ορατός σωλήνας ιοντίζουσας ακτινοβολίας που σχηματίζεται μεταξύ του φεγγαριού του, Ιο. Μπορείτε να δείτε πραγματικά τον σωλήνα φωτεινής ενέργειας σε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί πιο πρόσφατα.

Και οι πλανήτες έχουν μια αλλαγή στα εδάφη τους. Τα μαγνητικά πεδία καθίστανται ισχυρότερα. Το μαγνητικό πεδίο του Δία έχει υπερδιπλασιαστεί. Το μαγνητικό πεδίο του Ουρανού αλλάζει. Το μαγνητικό πεδίο του Ποσειδώνα αυξάνεται. Αυτοί οι πλανήτες γίνονται πιο φωτεινοί. Η ισχύς του μαγνητικού πεδίου αυξάνεται. Οι ατμοσφαιρικές ιδιότητες τους αλλάζουν.

Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας φαίνεται ότι είχαν πρόσφατες αλλαγές στους πόλους. Όταν ο διαστημικός καθετήρας Voyager 2 πέταξε πέρα ​​από τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, οι φαινομενικοί βόρειοι και νότιοι μαγνητικοί πόλοι αντισταθμίστηκαν σημαντικά από εκεί που ήταν ο περιστροφικός πόλος. Σε μια περίπτωση, ήταν 50 μοίρες μακριά, και στην άλλη περίπτωση η διαφορά ήταν περίπου 40 μοίρες, και οι δύο είναι αρκετά μεγάλες αλλαγές.

Οι συνολικές αλλαγές θα μπορούσαν ουσιαστικά να κατανεμηθούν σε τρεις κατηγορίες: αλλαγές ενεργειακού πεδίου, αλλαγές φωτεινότητας και αλλαγές στην ατμόσφαιρα.

Η συνολική ηφαιστειακή δραστηριότητα έχει αυξηθεί κατά 500% από το 1975

Στη Γη, βλέπουμε τις αλλαγές ακόμα πιο ολοκληρωτικά. Για παράδειγμα, ο Michael Mandeville έχει κάνει έρευνα που έχει δείξει ότι η συνολική ηφαιστειακή δραστηριότητα στη Γη από το 1875 έχει αυξηθεί κατά περίπου 500 %. Η συνολική σεισμική δραστηριότητα έχει αυξηθεί κατά 400% μόλις από το 1973.

Οι φυσικές καταστροφές αυξήθηκαν κατά 410% μεταξύ του 1963 και του 1993

Ο Δρ Ντμίτριεφ έκανε έναν πολύ περίπλοκο υπολογισμό των φυσικών καταστροφών. Έδειξε ότι εάν συγκρίνετε τα έτη 1963 έως 1993, ο συνολικός αριθμός φυσικών καταστροφών διαφόρων ειδών - είτε μιλάτε για τυφώνες, τυφώνες, διαλυμάτων λάσπης, παλιρροιακά κύματα, ή όπως αλλιώς το ονομάζετε - αυξήθηκε κατά 410%.

Το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου αυξήθηκε κατά 230% από το 1901

Υπάρχει μια μελέτη από τον Δρ. Mike Lockwood από τα Εθνικά Εργαστήρια Rutherford Appleton της Καλιφόρνια, ο οποίος διερευνά τον Ήλιο. Ανακάλυψε ότι από το 1901, το γενικό μαγνητικό πεδίο του Ήλιου έχει γίνει 230% ισχυρότερο από ό, τι πριν.

Περισσότερο από απλές αλλαγές στη Γη

Έτσι λοιπόν, όλα όσα βλέπουμε είναι πολύ περισσότερα από ό, τι αποκαλούν αλλαγές στη Γη. Μερικοί άνθρωποι μπαίνουν στην ιδέα ότι υπάρχει μια αλληλεπίδραση μεταξύ της Γης και του Ήλιου που συμβαίνει εδώ.

Πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν το έργο που γίνεται στη Ρωσική Εθνική Ακαδημία Επιστημών στη Σιβηρία, συγκεκριμένα στο Νοβοσιμπίρσκ, όπου πραγματοποιούν αυτή την έρευνα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το μόνο πιθανό πράγμα που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή την ενεργητική αλλαγή σε όλο το ηλιακό σύστημα είναι ότι κινούμαστε σε μια περιοχή ενέργειας που είναι διαφορετική - αυτή είναι μεγαλύτερη.

Το λαμπερό πλάσμα στην αιχμή του ηλιακού μας συστήματος έχει αυξηθεί πρόσφατα κατά 1000%


Ηλιόσφαιρα
Τώρα, ελέγξτε αυτό έξω. Ο ίδιος ο Ήλιος έχει φυσικό μαγνητικό πεδίο και το μαγνητικό πεδίο δημιουργεί ένα αυγό γύρω από το Ηλιακό Σύστημα, το οποίο είναι γνωστό ως ηλιόσφαιρα. Η ηλιόσφαιρα έχει σχήμα δάκρυ, με το μακρύ και λεπτό άκρο της πτώσης να δείχνει προς την αντίθετη κατεύθυνση από την κατεύθυνση που ταξιδεύουμε. Είναι ακριβώς όπως ένας κομήτης, όπου η ουρά δείχνει πάντα μακριά από τον Ήλιο.

Οι Ρώσοι εξέτασαν την αιχμή της ηλιοσφαίρας και έχουν παρατηρήσει εκεί μια λαμπερή, ενθουσιασμένη ενέργεια πλάσματος. Αυτή η ενέργεια πλάσματος ήταν 10 βαθιά αστρονομικές μονάδες (μια αστρονομική μονάδα είναι η απόσταση από τη Γη έως τον Ήλιο, 93.000.000 μίλια). Έτσι, δέκα αστρονομικές μονάδες αντιπροσωπεύουν το κανονικό πάχος αυτής της λαμπερής ενέργειας που βλέπαμε στο εμπρόσθιο άκρο του Ηλιακού Συστήματος.

Σήμερα, αυτό το λαμπερό πλάσμα έχει πάει σε 100 αστρονομικές μονάδες βαθιά. Αν και το έγγραφο του Ντμίτριεφ δεν παρέχει ακριβή χρονοδιάγραμμα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτή η αύξηση συνέβη κατά την ίδια περίοδο από το 1963 έως το 1993 όπως η αύξηση που είχε εντοπίσει σε φυσικές καταστροφές. Όποτε συνέβη, αυτό είναι μια αύξηση 1.000% στη συνολική φωτεινότητα της ενέργειας στο εμπρόσθιο άκρο του ηλιακού συστήματος.

Και αυτό σημαίνει ότι το ίδιο το Ηλιακό Σύστημα κινείται σε μια περιοχή όπου η ενέργεια είναι πιο φορτισμένη. Αυτή η ενέργεια με υψηλότερη ενέργεια προκαλεί με τη σειρά της το συναρπαστικό πλάσμα και την πρόκληση περισσότερων σχημάτων, ώστε να βλέπετε περισσότερη φωτεινότητα. Αυτή η ενέργεια ρέει στη συνέχεια στον Ήλιο, ο οποίος με τη σειρά του εκπέμπει την ενέργεια και εξαπλώνεται κατά μήκος του ισημερινού του επιπέδου, το οποίο ονομάζεται Ecliptic.

Αυτό με τη σειρά του είναι κορεσμός του διαπλανητικού χώρου, γεγονός που αναγκάζει τις ηλιακές εκπομπές να ταξιδεύουν πιο γρήγορα και να φορτίζουν την ενέργεια των πλανητών.

Και αυτό είναι συνειδητή ενέργεια που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο πλανήτης, πώς λειτουργεί και τι είδους ζωή υποστηρίζει. Οι αρμονικές της ίδιας της σπειροειδούς ίνας DNA μεταβάλλονται. Αυτή είναι η πραγματική, κρυμμένη αιτία των αυθόρμητων εξελίξεων μαζών σε προηγούμενες εποχές του χρόνου.

Όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα, και όλα δουλεύουν μέχρι ένα crescendo όπου θα υπάρξει μια ξαφνική αλλαγή.

Με άλλα λόγια, θα φτάσουμε στο σημείο όπου βρισκόμαστε τόσο πολύ στο νέο επίπεδο ενέργειας ότι θα υπάρξει ξαφνική επέκταση των βασικών αρμονικών μηκών κύματος που εκπέμπει ο ήλιος καθώς εκπέμπει ενέργεια από μόνη της. Αυτή η αύξηση των εκπομπών ενέργειας θα αλλάξει τη βασική φύση κάθε ύλης στο ηλιακό σύστημα. Οι πλανήτες ωθούνται ελαφρώς μακρύτερα από τον Ήλιο και τα άτομα και τα μόρια που τα κάνουν να επεκτείνονται στην πραγματικότητα όσον αφορά το φυσικό τους μέγεθος.

Art Rosenblum
Aquarian Research Foundation
5620 Morton St., Philadelphia, PA 19144.
Web: http://www.ic.org/aq

Το διάβασα στο kavalarissa.eu
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Αυτή είναι η ρωσική προοπτική για τις αλλαγές στη γη: Τα μαγνητικά πεδία και η φωτεινότητα των πλανητών αλλάζουν.
Αυτή είναι η ρωσική προοπτική για τις αλλαγές στη γη: Τα μαγνητικά πεδία και η φωτεινότητα των πλανητών αλλάζουν.
Αυτή είναι η ρωσική προοπτική για τις αλλαγές στη γη: Τα μαγνητικά πεδία και η φωτεινότητα των πλανητών αλλάζουν...
https://mars.nasa.gov/system/news_items/main_images/8282_mars-twisted-tail_768x.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0SiKMVl-YH2GSOrxmBIw6ZnEWt3RbJAmWrNhtMd2fVJREnfDadBBPmc2Hb8FVfMVNpaXVrFpaJgMHz3cageRql79cL7T2vT_bR2TbMWT8wDUAiTMRNlUMX6mV8vZnDEzOvz3xVEX-eJw/s72-c/heliosphere-nasa.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/12/blog-post_398.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/12/blog-post_398.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content