================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ώρα μηδέν για τη ΣΕΚΑΠ, εξετάζεται και η χρεοκοπία της καπνοβιομηχανίας!

⍆Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον της... καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ, με το ενδεχόμενο ακόμη και να κηρυχθεί σε καθεστώς χρεοκοπίας να είναι κάτι περισσότερο από πιθανό!

Η πρόσφατη απόφαση των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, που πρακτικά κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά και η οποία ακολούθησε της απορριπτικής απόφασης του Εφετείου Κομοτηνής για το πρόστιμο 38 εκατ. ευρώ για παραβάσεις οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, λειτουργούν ως ντόμινο για την ακριτική καπνοβιομηχανία.

Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου θα συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ, στην οποία θα συμμετέχουν και στελέχη από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων, κατά την οποία θα συζητηθεί η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και θα ξεκινήσει την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης!.

Όπως γίνεται γνωστό σε σχετική ανακοίνωση, "στο πλαίσιο της ουσιαστικής παρεμπόδισης της λειτουργίας της εταιρείας, λόγω της έκδοσης απορριπτικής απόφασης από το Εφετείο Κομοτηνής για το πρόστιμο ύψους 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα το 2009, καθώς και της πρόσφατης απόφασης των τελωνειακών Αρχών της Ξάνθης, η οποία κατέστησε ανέφικτη την πώληση προϊόντων στην εσωτερική αγορά, η ΣΕΚΑΠ ανακοινώνει τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017, με την συμμετοχή ειδικών από κορυφαίες ελληνικές εταιρείες, που εξειδικεύονται σε θέματα πτωχεύσεων.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ θα συζητήσουν τη διαμορφωθείσα κατάσταση και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης της επιχείρησης".

Το διάβασα στο capital.gr
Ώρα μηδέν για τη ΣΕΚΑΠ, εξετάζεται και η χρεοκοπία της καπνοβιομηχανίας! Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.