================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας: Ανησυχία για το Τέλος Διανυκτέρευσης


⍆Μόλις δέκα ημέρες πριν την έναρξη του νέου έτους, εν μέσω εορτών και μόλις... με τρεις εργάσιμες μέρες, και ακόμη δεν έχει δοθεί διευκρινιστική εγκύκλιος από το αρμόδιο Υπουργείο αναφορικά με το πολυσυζητημένο «τέλος διανυκτέρευσης» που θα ξεκινήσει να ισχύει από 1η Ιανουαρίου του 2018. 

Ενώ κάποιες πλατφόρμες κρατήσεων δωματίων έχουν ήδη προβλέψει να το ενσωματώσουν στα συστήματα τους, δυστυχώς το κράτος έχει φροντίσει να δημιουργήσει πολλές ασάφειες και ερωτήματα στους ξενοδόχους αναφορικά με τον τρόπο είσπραξης του. 

Για μια ακόμη φορά το κράτος της «τελευταίας στιγμής» ενεργεί επιπόλαια, μη προσμετρώντας την ανησυχία όλων των Ελλήνων ξενοδόχων, που εν μέσω εορταστικής τουριστικής σεζόν, ανησυχούν για τις κρατήσεις του 2018. 

Και όλα αυτά για έναν φόρο με καθαρά εισπρακτικό και όχι ανταποδοτικό χαρακτήρα, καθώς η επίπτωση στην ανταγωνιστικότητα του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος θα είναι μοιραία. Και ενώ συνεχίζει το κράτος να «πυροβολεί τα πόδια του», εμείς είμαστε σε αναμονή της εγκυκλίου για να εφαρμόσουμε το νόμο.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας: Ανησυχία για το Τέλος Διανυκτέρευσης Reviewed by PLOUMISTOS on 2:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.