_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η «Κιβωτός του κόσμου» έγινε βιβλίο

⍆Μία ιδιαίτερη εκδήλωση διοργανώνει στο Μέγαρο Μουσικής... για την ερχόμενη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ο Εκδοτικός Οργανισμός «Ψυχογιός». 

Παρουσιάζεται το βιβλίο του Χρήστου Δημόπουλου «Κιβωτός», ενώ είναι άξιο αναφοράς ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 20ης Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Κιβωτός» του Χρήστου Δημόπουλου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και αξίζει να δηλώσουμε την παρουσία μας.

Υπόθεση του βιβλίου:
Το σημείο συνάντησης του Τσίχλα και του Σουγιά ήταν η πλατεία. Μόνο αυτήν ήξεραν κι άντε το πολύ πέντε δρόμους γύρω γύρω, τα σχολεία και το γηπεδάκι του μπάσκετ. Εκεί είχαν γεννηθεί, εκεί μεγάλωναν, εκεί ξημεροβραδιάζονταν. Εκεί ήταν κι οι παρέες, οι συμμορίες τους, παιδιά σαν κι αυτούς, αλλά μεγαλύτερα, όλα γνωστά με τα παρατσούκλια τους. Ο Τσίχλας κι ο Σουγιάς, όμως, ήταν κολλητοί. Έκαναν όλες τους τις σκανταλιές παρέα και, όταν είχαν κέφι, έπαιζαν και κανένα μπασκετάκι με την ξεφτισμένη μπάλα του Σουγιά, πότε στο γήπεδο του δήμου και πότε στην πλατεία, όπου είχαν καρφώσει ένα στεφάνι χωρίς το δίχτυ του στον κορμό ενός πεύκου, στο πίσω μέρος της εκκλησίας.

Ώσπου, μια μέρα, φτάνει στη γειτονιά ένας άνθρωπος που έμελλε να τους αλλάξει τη ζωή… Τα έσοδα της παρούσας έκδοσης θα διατεθούν στον Μ.Κ.Ο. ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Συγγραφέας: Χρήστος Δημόπουλος
Εικονογράφος: Σπύρος Γούσης


Η «Κιβωτός του κόσμου» έγινε βιβλίο Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.