_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αχαλίνωτο σεξ, «τρίο» και όργια φαντασιώνονται οι Γερμανοί

⍆Καλπάζει η φαντασία των Γερμανών ανδρών και γυναικών όταν σκέφτονται για σεξ.... Ανώνυμη έρευνα της πλατφόρμας "Shop a man" που διεξήχθη σε δείγμα χιλίων singles και δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα "Bild", αποκαλύπτει τις κρυφές σεξουαλικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών στη χώρα της Μέρκελ.

Χωρίς να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, οι Γερμανοί έβγαλαν όλα τα άπλυτα στη φόρα...

Το 96% των ερωτηθέντων, ανδρών και γυναικών, υποστήριξαν ότι οι φαντασιώσεις τους παραπέμπουν σε ερωτικό κινηματογράφο: κυρίως άγριο σεξ αφού πρώτα έχει όλα τα προκαταρκτικά...όπως χάδια και φιλιά.

Το 71% ονειρεύεται καυτές φαντασιώσεις, αχαλίνωτο σεξ με τρυφερά φιλιά πρώτα στο στόμα και στη συνέχεια σε όλο τα σώμα.

Το 34% των ερωτηθέντων υποστήριξε πως το «τρίο» είναι αυτό που τους εξάπτει την φαντασία. Γενικά,το σεξ με πολλούς συντρόφους που καταλήγει σε ερωτικό όργιο, είναι σίγουρα αυτό που τους «ανάβει».

Επιπλέον,το 73% των ερωτηθέντων φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με διασημότητες,με τους καλύτερούς τους φίλους, ακόμη με πρώην συναδέλφους και συντρόφους.

Το σεξ με επωνύμους ονειρεύεται σχεδόν το 20% των ερωτηθέντων, ενώ, το 2% φαντασιώνεται ότι επιδίδεται σε ερωτικά παιχνίδια με Γερμανούς πολιτικούς.

Άλλη μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Κεμπέκ και του Μόντρεαλ στον Καναδά έδειξε ότι, άνδρες και γυναίκες χειρίζονται τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους με εντελώς διαφορετικό τρόπο.
Για παράδειγμα, η πλειοψηφία των ανδρών θέλουν να κάνουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους πραγματικότητα.Αντιθέτως,οι περισσότερες γυναίκες αρκούνται στις φαντασιώσεις, δεν «καίγονται» δηλαδή να τις βιώσουν.

Το διάβασα στο protothema.gr
Αχαλίνωτο σεξ, «τρίο» και όργια φαντασιώνονται οι Γερμανοί Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 6:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.