Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ, στους -38,3 βαθμούς - Ο Καναδάς είναι «πιο κρύος από τον Βόρειο Πόλο και τον Άρη»

Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ, στους -38,3 βαθμούς - Ο Καναδάς είναι «πιο κρύος από τον Βόρειο Πόλο και τον Άρη»

⍆Στην κατάψυξη παραμένουν οι βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες και μεγάλο τμήμα του Καναδά... με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν ότι το κύμα αρκτικού ψύχους δεν θα υποχωρήσει πριν τις αρχές του νέου έτους.

Αξιωματούχοι λένε ότι σε κάποιες περιοχές του Καναδά οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες απ’ ό,τι στο Βόρειο Πόλο ή τον πλανήτη Άρη!

Κάτοικοι στον Καναδά διασκέζουν με το δριμύ ψύχος κάνοντας πειράματα για να διαπιστώσουν πόσο γρήγορα παγώνει ένα μπλουζάκι, το βραστό νερό και αν κολλά η γλώσσα τους στο παρμπρίζ

Στo Ιντερνάσιοναλ Φωλς της Μινεσότα ο υδράργυρος έδειξε -38,3 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο Όρος Ουάσιγκτον του Νιου Χαμσάιρ, που οι ντόπιοι λένε ότι έχει «τον χειρότερο καιρό του κόσμου» κατεγράφη νέο ρεκόρ με -36,6 βαθμούς Κελσίου!



Ένα σμήνος πουλιών πετά πάνω από τα παγωμένα νερά φράγματος στον ποταμό Ραμ στην Ανόκα της Μινεσότα



Στο Ήρι της Πενσιλβάνια, όπου έπεσε ενάμιση μέτρο χιόνι από τα Χριστούγεννα, άνδρες της Εθνοφρουράς βγήκαν στους δρόμους για να τους καθαρίσουν.

Οι τοπικές Αρχές προειδοποιούν ότι αναμένονται νέες χιονοπτώσεις σ’ ολόκληρη την περιοχή των Μεγάλων Λιμνών.

Δύο πόλεις στο Νιου Τζέρσι, το Βέντορ και το Όσιαν Σίτι, ακύρωσαν για λόγους ασφαλείας τις προγραμματισμένες «βουτιές» στα παγωμένα νερά του Ατλαντικού, που αποτολμούν κατά το έθιμο εκατοντάδες κάτοικοι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.



Η χιονοθύελλα που σάρωσε τη Βοστώνη κι ολόκληρη τη Νέα Αγγλία υποχώρησε κάπως, αλλά το δριμύ ψύχος εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τους κατοίκους.



Στην κεντρική πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης το θερμόμετρο αναμένεται να καταγράψει νέο ρεκόρ χαμηλής θερμοκρασίας στο «πάρτι» για την έλευση του νέου έτους.



Περαστικοί ποζάρουν για φωτογραφίες μπροστά στο παγωμένο συντριβάνι του Bryant Park στη Νέα Υόρκη

Σε περιοχές της πολιτείας της Νέας Υόρκης το χιόνι έφθασε σχεδόν το ενάμιση μέτρο με τους πυροσβέστες στην κωμόπολη Λορέν να σκάβουν διάδρομο για να σώσουν μια γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι της χωρίς τρόφιμα.

Οι παγωμένοι άνεμοι αναμένεται να ρίξουν ακόμη περισσότερο τις θερμοκρασίες στη Νέα Αγγλία και τη Φιλαδέλφεια με τις Αρχές να προειδοποιούν τους κατοίκους να φορούν όσο περισσότερα ρούχα μπορούν και να μην εκτίθενται για περισσότερο από 30΄ στο δριμύ ψύχος για να αποφύγουν τα κρυοπαγήματα.



Η 11χρονη Κάρλι Γουίντερ και ο οκτάχρονος αδελφός της Σάμιουελ Εσπινόζα καθαρίζουν το χιόνι στο μονοπάτι του γειτονικού τους σπιτιού στο Dubuque της Άιοβα.

Ειρωνεύεται ο Τραμπ:«Λίγο φαινόμενο του θερμοκηπίου θα μας έκανε καλό...»


Στο μεταξύ ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε την ευκαιρία με το αρκτικό ψύχος για να επαναλάβει τις αμφιλεγόμενες απόψεις του για την κλιματική αλλαγή. Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος υποστήριξε με μήνυμά του στο Twitter ότι στις ανατολικές ΗΠΑ «θα έκανε καλό λίγο απ’ το παλιό καλό φαινόμενο του θερμοκηπίου»!
O Τραμπ έχει απορρίψει ως «απάτη» τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και τον περασμένο Ιούνιο ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ αποσύρονται από τη Συμφωνία των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή.



«Κρύομ καιρός για δύο» για ένα ζευγάρι που αψηφά το δριμύ ψύχος για να απολαύσει μια βόλτα στο Μπέρλινγκτον του Βερμόντ.

Στο Σικάγο ένας 62χρονος πέθανε από το κρύο μέσα στο αυτοκίνητό του. Στο Κάνσας τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τον παγετό.



Μπορεί ο υδράργυρος να έχει κολλήσει αρκετά κάτω από το μηδέν, αλλά οι αλιείς αστακών του Νιου Μπέντφορντ της Μασαχουσέτης βγήκαν για δουλειά, προκειμένου να κερδίσουν τον επιούσιο.

Το διάβασα στο iefimerida.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ, στους -38,3 βαθμούς - Ο Καναδάς είναι «πιο κρύος από τον Βόρειο Πόλο και τον Άρη»
Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ, στους -38,3 βαθμούς - Ο Καναδάς είναι «πιο κρύος από τον Βόρειο Πόλο και τον Άρη»
Πολικό ψύχος στις ΗΠΑ, στους -38,3 βαθμούς - Ο Καναδάς είναι «πιο κρύος από τον Βόρειο Πόλο και τον Άρη»
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/ny-snow.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/12/383.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/12/383.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content