_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στην Ελλάδα του 2017, οι άστεγοι πεθαίνουν αβοήθητοι...

⍆Στην Ελλάδα του 2017 οι άστεγοι πεθαίνουν αβοήθητοι, ενώ άνθρωποι και ζώα έχουν χάσει... κάθε ισορροπία, όπως αναφέρει σε άρθρο του ο Γ. Ρεθυμιωτάκης, εκδότης της Φωνής των ΑμΕΑ, πρόεδρος του Πανευρωπαϊκού Σωματείου Αναπήρων και ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Συνεργασία - Δημιουργία».

Οι άστεγοι πεθαίνουν αβοήθητο και πρέπει να βρωμίσουν για να καταλάβει κανείς ότι είναι νεκροί, τονίζει στο άρθρο του και συνεχίζει:

«Τα ΜΜΕ, κυνηγούν τα εγκλήματα και τις δολοφονίες. Τα καλώς κείμενα στη χώρα μας είναι ανύπαρκτα, κάθε μέρα από το κακό στο χειρότερο. Ο αστυνομικός σκότωσε ολόκληρη την οικογένειά του και μετά αυτοκτόνησε. Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε άπορους. Τα συσσίτια καθημερινώς πολλαπλασιάζονται και ο ωχαδερφισμός για να μην πω ο εμπαιγμός είναι πολύ επικίνδυνος στις ευπαθείς κατηγορίες συμπολιτών μας. Δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο, είμαι απλός πολίτης που ζω σ’ αυτή τη χώρα και προσπαθώ να καταλάβω γιατί στην Ελλάδα του 2017, υπάρχουν ακόμα ιδρύματα και νοσοκομεία που μεταχειρίζονται τους ανθρώπους βάναυσα και επικίνδυνα, ενώ προστατεύουν τα ζώα.

Αναρωτιέμαι, στη φωτογραφία που βλέπετε είναι ζώο με τη μορφή ανθρώπου ή άνθρωπος με τη μορφή ζώου; Υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τα ζώα και υπάρχουν ακόμα και ποινικές κυρώσεις όταν δέσεις το σκύλο, όταν φυλακίσεις τη γάτα, όταν χρησιμοποιείς ένα οποιοδήποτε ζώο και πρέπει να του φέρεσαι πιο ανθρώπινα. Ο άνθρωπος άραγε που κινδυνεύει από τον συνάνθρωπό του ποιος θα τον προστατεύσει;

Είμαστε άνθρωποι όλοι τάχα

Εμείς που φτιάξαμε τα όπλα

Για τους ανθρώπους μας. Μονάχα… Κι εσύ μου λες πως δε μπορείς να κοιμηθείς Μαρία…»

Στην κεντρική φωτό, η γυναίκα ήταν νεκρή 3 ημέρες, όπως αναφέρει στο άρθρο του ο κ. Ρεθυμιωτάκης


Το διάβασα στο onmed.gr
Στην Ελλάδα του 2017, οι άστεγοι πεθαίνουν αβοήθητοι... Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 4:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.