Στ. Πλουμιστός: Τι ακολουθεί μετά το 11:11; ΟΛΑ τα μηνύματα και οι συνδυασμοί του - Τα 10 σημάδια της μετάβασης

Στ. Πλουμιστός: Τι ακολουθεί μετά το 11:11; ΟΛΑ τα μηνύματα και οι συνδυασμοί του - Τα 10 σημάδια της μετάβασης

⍆Η επανάληψη σε ακολουθίες αριθμών είναι μόνο ένας από τους πολλούς λεπτούς...
και προσωπικούς τρόπους που το Σύμπαν θα ξεκινήσει την επικοινωνία μαζί σου, καθώς ρέει μέσα από τις καμπύλες, την εμπειρία της δόνησης σου.

Έρευνες αποκαλύπτουν πάντως, ότι όταν κάποιος αρχίζει να βλέπει μια επαναλαμβανόμενη ακολουθία αριθμού, αρχίζει συνήθως να του παρουσιάζεται, μετά από τον αριθμό 11:11.

Η επανάληψη στις ακολουθίες των αριθμών δεν είναι μόνο το τι σημαίνει ο αριθμός που επαναλαμβάνεται, αλλά είναι περισσότερο το πόσο συχνά κάποιος παρατηρεί τις επαναλαμβανόμενες ακολουθίες αριθμών.

Είναι στατιστικά πιο πιθανό οι αριθμοί που παρατηρείς να μην επαναληφτούν στη σειρά, ειδικά καθ ‘όλη την ημέρα σου και κάθε μέρα. Π.χ. στην δική μου περίπτωση ήταν ο αριθμός 32, που μέσα στην ημέρα ερχόταν σε διαφορετικές εκφάνσεις, δηλ. 23, 5326, 2323 στις πινακίδες αυτοκίνητων, σε επιγραφές, σε ρολόγια και ούτω καθεξής και ήταν η αιτία που με σαγήνεψε η μαγεία, πέρα από την περιέργεια, για το τι σημαίνει ένας συγκεκριμένος αριθμός.

Γεγονός πάντως είναι ότι όσο περισσότερο αρχίσεις να συνειδητοποιείς την ακολουθία επαναλαμβανόμενων αριθμών, τόσο περισσότερο μπορείς να προσελκύσεις επαναλαμβανόμενες ακολουθίες αριθμών στην ευαισθητοποίηση σου. Όμως, έχεις αναρωτηθεί τι πραγματικά σημαίνουν για εσένα οι επαναλαμβανόμενες αλληλουχίες αριθμών;

Παρακάτω είναι τα βασικά σημεία-αριθμοί, που χρησιμοποιούνται για να σε καθοδηγήσουν στην καθημερινή ζωή. Δεν σχετίζονται με κάτι συγκεκριμένο, όπως η πορεία της ζωής σου ή μάθημα ζωής, αλλά με το να σε καθοδηγήσουν στις σωστές αποφάσεις για κάτι. Π.χ για να αποφύγεις μια δυσάρεστη εμπειρία ή για να μάθεις κάτι που θα χρειαστείς σύντομα. Όμως είναι στο χέρι σου αν θα ισχύσουν πάνω στις σκέψεις και στα συναισθήματά σου.

111, 11:11 – Αυτό είναι το νέο σήμα του κύκλου. Αναφέρεται σε αυτό που είναι νέο, φρέσκο και ευημερεί στη ζωή σου. Βλέποντας αυτό το σημάδι μετά από σκέψη ή συναίσθημα πάνω σ’ ένα θέμα στη ζωή σου, δείχνει ότι οι σκέψεις αυτές θα σε οδηγήσουν σε νέα και συναρπαστικά πράγματα στην καθημερινή ζωή σου. Οι πνευματικοί σου οδηγοί υποδεικνύουν ότι αυτές οι σκέψεις είναι υγιείς, επειδή η αλλαγή είναι η ουσία της ανάπτυξης.

222, 22:22 – Αυτό είναι το «τρένο της σκέψης» και εμφανίζεται για να υποστηρίξει αυτό που σκέφτεσαι. Για παράδειγμα, μπορεί να εργάζεσαι πάνω σε κάτι και να δεις αυτό το σημάδι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεχίσεις με την τρέχουσες σκέψεις για μια λύση, καθώς θα σε οδηγήσουν στο σωστό συμπέρασμα.

333, 3333 – Αυτή η ακολουθία είναι το Κοσμικό «Ναι!» Αυτό δείχνει ένα «Ναι» για οτιδήποτε και είναι η σωστή απόφαση για εσένα. Πιθανώς δείχνει ότι κάτι θα συμβεί, ακόμα κι αν μερικές φορές δεν είναι αυτό που περιμένεις ή όταν εσύ δεν το περιμένεις.

444, 4444 – Αυτό το σημείο είναι το Κοσμικό «Όχι!». Αυτό δείχνει ένα «όχι» σε οτιδήποτε.

555, 5555 – Αυτό είναι ένα σημάδι «αλλαγής». Εμφανίζεται κάθε φορά που έχεις μια αλλαγή για κάτι στο μυαλό σου και είναι μια αντανάκλαση της κατάστασης σου. Σχετίζεται με οποιοδήποτε θέμα για το οποίο σκέπτεσαι να αλλάξεις και σε συμβουλεύει να σκεφτείς λίγο, καθώς και να είσαι βέβαιος ότι η νέα αυτή κατεύθυνση είναι πραγματικά αυτό που θέλεις να κάνεις.

666, 6666 – Αυτό είναι το σημείο της «ανισορροπίας». Αυτό δείχνει ότι οι σκέψεις σου έχουν πάει μακριά, σε όχι και τόσο ευεργετικές κατευθύνσεις. Δηλαδή, να σκέπτεσαι κανονικά για κάτι και τότε το μυαλό σου να σε πάει σε ένα φανταστικό ή μη ρεαλιστικό έδαφος. Μέσα από αυτό το σημείο, σου επιτρέπει να γνωρίζεις ότι έχεις γλιστρήσει από το σωστό δρόμο και θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω στον πιο πρόσφατο σωστό τρόπο σκέψης.

777, 7777 – Αυτό είναι ένα σημάδι ότι το «μάθημα κατανοήθηκε». Αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι έχεις μάθει ή ανακαλύψει κάτι σημαντικό για εσένα. Για παράδειγμα, το μάθημα μπορεί να είναι ότι έχεις ανακαλύψει πως η εργασία σου δεν σε εμπνέει, όπως κάποτε. Έχεις κάνει αυτή την ανακάλυψη και τώρα είναι στο χέρι σου το πώς θα προχωρήσεις.

888, 8888 – Αυτό είναι σημείο που υποδεικνύει πως είναι η ώρα για να τελειώσει κάτι. Ό, τι κάνεις στη ζωή σου, είναι μια σειρά από βραχυπρόθεσμες φάσεις και στην εμφάνιση της ακολουθίας αυτής, οι σκέψεις σου θα επιφέρουν το τέλος σε κάτι που κάνεις, είτε με φυσικό, είτε με απότομο τρόπο.

999, 9999 – Αυτό είναι το σημάδι της «ολοκλήρωσης». Δείχνει την ολοκλήρωση της φάσης της σκέψης ή μιας δραστηριότητας στη ζωή σου. Αντανακλά τις αμετάκλητες σκέψεις και τα συναισθήματά σου σε ένα συγκεκριμένο θέμα και ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πας προς τα πίσω – μόνο μπροστά.

000, 00:00 – Αυτή είναι η ένδειξη «ενότητας με το Σύμπαν». Σου υποδεικνύει ότι λειτουργείς μια χαρά, σκέφτεσαι και κάνεις τα σωστά πράγματα και είσαι στη σωστή θέση, τόσο διανοητικά, όσο και συναισθηματικά.

Άλλα σημάδια με Αύξοντες αριθμούς

Περιστασιακά, μπορεί να δεις σημάδια που παρέχουν εξίσου καθοδήγηση, όπως:

2323, 2332, 2233 – Αυτά τα σημάδια δείχνουν συμφωνία και υποστήριξή στις σκέψεις, στα σχέδια ή στις προβλεπόμενες δράσεις σου. Εμφανίζεται πιο συχνά αφού έχεις δημιουργήσει μια σχέση με τους Πνευματικούς οδηγούς και είσαι ανοικτός στην καθοδήγησή τους, μέσω των αριθμητικών ακολουθιών.

1234, 234, 345 – Εάν επανειλημμένα δεις αλληλουχιών αύξων δεκαδικών αριθμών, όπως το 1234, αφορά προοδευτικές σκέψεις. Θα τις δεις, όταν σκέπτεσαι μια περιοχή της ζωής σου ή ένα συγκεκριμένο θέμα που σε απασχολεί και θέλεις να αλλάξεις. Βλέποντας αυτόν τον αριθμό σειράς, αμέσως μετά η ζωή σου θα προχωρήσει ακολουθώντας αυτές τις σκέψεις και θα έχεις υποστήριξή.

321, 4321 – Αν δεις επανειλημμένα φθίνουσες ακολουθίες αριθμών, όπως 321, αυτό είναι ένα σημάδι ότι οι σκέψεις σου είναι οπισθοδρομικές. Θα τις δεις, όταν σκέφτεσαι για μια πορεία δράσης και είναι μια ένδειξη ότι η ζωή σου θα κάνει ένα βήμα προς τα πίσω, αν ακολουθήσεις την πορεία της δράσης που σκέφτεσαι.

Το τι πραγματικά θα κατανοήσεις από τις επαναλαμβανόμενες ακολουθίες αριθμών, ειδικά τι προσπαθούν να σου πουν είναι κάτι που μπορείς, μόνο εσύ να το ανακαλύψεις. Το γεγονός ότι έχεις αρχίσει να το παρατηρείς είναι ένα σημάδι της ευαισθητοποίησης και της σύνδεσης σου με το σύμπαν.

Η επανάληψη σε ακολουθίες αριθμών είναι μόνο ένας από τους πολλούς λεπτούς και προσωπικούς τρόπους που το Σύμπαν θα ξεκινήσει την επικοινωνία μαζί σου, καθώς ρέει μέσα από τις καμπύλες, την εμπειρία της δόνησης σου…



Αν είστε περισσότερο σκεπτικιστές, δοκιμάστε το σύγγραμμα: The Search for 11:11 με την υπογραφή του George Mathieu Barnard. Ποια είναι η θέση του; Ο Barnard ισχυρίζεται πως στον πλανήτη μας υπάρχουν αυτή την στιγμή 1.111 αιθερικά πλάσματα που σαν Φύλακες Άγγελοι εργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας.

Ας δούμε τώρα μερικές «περίεργες» ημερομηνίες:
  • Το τοίχος του Βερολίνου έπεσε στις 11/11/89 (= 111). 
  • Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η ημέρα του έτους (όπου 2+5+4= 11) ενώ υπολείπονται ακόμη 111 ημέρες για το πλήρωμα του έτους. 
  • Η πτώση των Δίδυμων Πύργων έγινε την 11η Σεπτεμβρίου, δηλαδή 1+1+9= 11 – επίσης οι Πύργοι έμοιαζαν σαν ένα γιγάντιο 11!
  • Ανοίξτε όμως και το αντίτυπο της Αποκάλυψης που έχετε σπίτι σας: Πηγαίνετε στο χωρίο 11:11 και διαβάστε αυτό το πολύ θετικό μήνυμα: «… ζωογόνα πνοή από το Θεό μπήκε μέσα τους και εκείνοι, στάθηκαν και πάλι στα πόδια τους».
Μοιάζει συμπτωματικό όμως πολλοί υποστηρίζουν σήμερα πως το 11:11 είναι ένα σημείο αφύπνισης, μια νοηματική τυχαιότητα που συμβάλει καθοριστικά στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου που την παρατηρεί.

Σειρές Αριθμών

Εάν αντιληφθείτε ότι βλέπε την ίδια σειρά αριθμών συνεχώς, αυτό σημαίνει ότι οι Άγγελοι κάτι θέλουν να σας πουν. Μπορεί για παράδειγμα να βλέπετε μία πινακίδα με τον αριθμό 111 ή 222 κοκ.
Μπορεί επίσης να σας δώσουν ένα μήνυμα που να περιέχει δύο ίδιους αριθμούς όπως για παράδειγμα 522, 440 κοκ.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε πολύ γρήγορα σε βίντεο, σύμφωνα με το aggelonfos, την άμεση εξήγηση των αριθμών που επαναλαμβάνονται μπροστά σας.

Όταν δείτε την ίδια σειρά αριθμών

Όταν δείτε συνδυασμούς με το αριθμό 1

Μήνυμα 121 ή 112 
Μήνυμα 133 ή 113 
Μήνυμα 114 ή 144 
Μήνυμα 115 ή 551 
Μήνυμα 116 ή 661 
Μήνυμα 117 ή 771 
Μήνυμα 181 ή 818 
Μήνυμα 119 ή 199 
Μήνυμα 100 ή 110 

Όταν δείτε συνδυασμούς με το αριθμό 2

Μήνυμα 221 ή 112 
Μήνυμα 223 και 323
Μήνυμα 224 ή 244 
Μήνυμα 255 ή 225 
Μήνυμα 266 ή 226 
Μήνυμα 277 ή 272 
Μήνυμα 288 ή 282 
 Μήνυμα 299 ή 292 
 Μήνυμα 200 ή 202

Όταν δείτε συνδυασμούς με το αριθμό 3

Μήνυμα 311 ή 313 
 Μήνυμα 322 ή 332 
Μήνυμα 334 ή 344 
Μήνυμα 353 ή 335 
 Μήνυμα 363 ή 336 
 Μήνυμα 377 ή 373 
 Μήνυμα 338 ή 383 
Μήνυμα 393 ή 339 
 Μήνυμα 300 ή 330 

Τι ακολουθεί μετά το 11:11;

Με την ευθυγράμμιση των ενεργειών του 11/11/11 η οποία σηματοδοτεί την φώτισή σας και την απελευθέρωσή σας από την διττότητα, εσείς ανοίξατε και μια μεγάλη ενεργειακή πύλη στη 5ηδιάσταση. Και ανοίγοντας τη πύλη για τη 5η διάσταση, οι ενέργειες θα σας διευκολύνουν τώρα πολύ περισσότερο. Σκοπός είναι να μάθετε να βιώνετε σιγά σιγά την 5η διάσταση, γιατί μέχρι σήμερα την επισκέπτεστε και τις ρίχνετε μόνο κλεφτές ματιές, μόνο κάθε φορά που εσείς αναγνωρίζετε τα σημάδια του 11:11 και νιώθετε ποιοι είστε. Θα εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας και θα προετοιμαστείτε, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι και να βιώνετε ολοκληρωτικά την ύπαρξή σας.

Στη 5η διάσταση θα προχωρήσετε χωρίς αποσκευές, χωρίς όλες αυτές τις αποσκευές της παλιάς ενέργειας. Η μετάβασή σας στη 5η διάσταση θα είναι δωρεάν, αλλά για να πάτε εκεί χρειάζεται να τηρείτε οπωσδήποτε τρεις πολύ σημαντικές προϋποθέσεις. Και είναι απόλυτα απαραίτητο να υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις.

Η πρώτη προϋπόθεση είναι να έχετε αναγνωρίσει εσείς στον εαυτό σας ποιοι είστε και να έχετε αναγνωρίσει τι σημαίνει επίγνωση. 

Η δεύτερη προϋπόθεση είναι ν’ αγαπάτε και να τιμάτε τον εαυτό σας άνευ όρων, αφού ο δημιουργός - θεός, σας προίκισε με πνεύμα και ψυχή, δηλαδή την Σοφία.  

Η τρίτη εξίσου σημαντική προϋπόθεση είναι να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας άνευ όρων!

Μέχρι σήμερα κάνατε πολύ μεγάλη προετοιμασία και είναι αλήθεια ότι και βιολογικά περάσατε άσχημα. Όμως καθώς οι ενέργειες ισορροπούν μέσα σας η υγεία σας θα αποκατασταθεί ολοκληρωτικά, γιατί γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ασθένεια είναι αποτέλεσμα της ανισορροπίας στην ενέργεια. Όσο θα προετοιμάζεστε και τα σημάδια θα πυκνώνουν, θα βρίσκεστε στις υψηλές συχνότητες της 5ης διάστασης και θ’ αλληλεπιδράτε με ανθρώπους και καταστάσεις της 3ης διάστασης.

Σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας θα έχετε θέματα, τα οποία θ’ αφορούν περισσότερο την βιολογία σας, καθώς η ύλη της θα γίνεται όλο και πιο αραιά και το κενό μεταξύ των κυτταρικών σας ατόμων θα γίνεται όλο και μεγαλύτερο.

Τα πρώτα 10 σημάδια της μετάβασης
  1. Τα ηλεκτρόνιά σας θα πάλλονται και θα κινούνται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. 
  2. Η βιολογία σας, η οποία ακολουθεί την ενέργειά σας, θα γίνεται όλο και πιο ελαφριά, θα γίνεται όλο και περισσότερο αιθερική και κρυσταλλική. 
  3. Θα είστε και θα νιώθετε πιο ελαφριοί σταδιακά, ανεξάρτητα από το βάρος και το σχήμα του σώματός σας. Επίσης θα παρατηρήσετε και μια απουσία πείνας και δεν θα σας είναι πλέον τόσο απαραίτητη η τροφή, όπως σας ήταν στη 3η διάσταση, στην οποία παραμένετε αρκετοί ακόμη.
  4. Η σκέψη σας δεν θα σέρνεται, δεν θα κυλάει με αυτόν τον αργό ρυθμό, δεν θα επαναλαμβάνεται και δεν θα κολλάει στο παρελθόν και στο μέλλον όπως συνέβαινε στη 3η διάσταση.
  5. Θα είστε πολύ περισσότερο ευαίσθητοι. 
  6. Ο τρόπος που θα βλέπετε το περιβάλλον σας θ’ αλλάξει δραστικά και θα βλέπετε τα χρώματα πολύ πιο έντονα, θα νιώθετε τις μυρωδιές επίσης πιο έντονα. 
  7. Θα σας κουράζει το πολύ μπλα-μπλα και δεν θα θέλετε να μιλάτε πολύ. Ξέρετε αυτή η άσκοπη ομιλία της 3ης διάστασης, όπου ξοδεύατε πάρα πολύ ενέργεια και όπου κανένας δεν άκουγε κανέναν. Και πως μπορούσατε ν’ ακούσετε αλήθεια, αφού η προσοχή σας ήταν εντελώς διασπασμένη; 
  8. Θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να συνεννοείστε μεταξύ σας με πολύ λίγα ή καθόλου λόγια. 
  9. Οι σχέσεις σας θα είναι σχέσεις ελευθερίας και αγάπης. Θα συμπονάτε τους ανθρώπους που περνάνε όλα αυτά που περάσατε κι εσείς, αλλά θα καταλαβαίνετε την καταλληλότητα και δεν θα φορτώνεστε με τις ενέργειές τους όπως πριν και τίποτα δικό τους δεν θα το κάνετε δικό σας.
  10. Θα αντιλαμβάνεστε άμεσα οποιαδήποτε ενέργεια σας πλησιάζει ορατή ή αόρατη, καθώς και την ποιότητα αυτής της ενέργειας. Θ’ αντιλαμβάνεστε την ποιότητα της κάθε ενέργειας, από την χαμηλότερη συχνότητα έως την υψηλότερη συχνότητα.
Εκείνοι που εμμένουν στους φόβους τους θα παραμένουν εγκλωβισμένοι στην τρισδιάστατη πραγματικότητα. Αν δούμε ένα πνευματικά εξελισσόμενο άνθρωπο να κάνει κάτι ασυνήθιστο, όπως η ενεργειακή θεραπεία για παράδειγμα, δε θα νιώσουμε άβολα καθόλου, μάλλον θα νιώσουμε χαρά που είμαστε παρόντες σε αυτό το θαύμα, εκείνοι που σκέπτονται με τον «τρισδιάστατο» τρόπο σκέψης, θ’ αντιδράσουν με φόβο που θα οδηγήσει σε δυσπιστία και θ’ ακολουθήσει μια εχθρική διάθεση και το μόνο που θα καταφέρουν, λόγω των αρνητικών συναισθημάτων τους , είναι να βλάψουν τον εαυτό τους και να χαμηλώσουν την δόνησή τους.

Γι’ αυτό αυτοί που εντοπίζουν και ανοίγονται στο «στίγμα» της αγάπης τότε αυτομάτως έχουν κάνει και την επιλογή σε ποια πραγματικότητα θέλουν να ζουν. Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που θα νιώσουν άβολα με όλη αυτή τη πληροφόρηση , όταν θα έχουν εχθρική διάθεση, φόβο και ανασφάλεια, θα έχουν επιλέξει επίσης.

Όταν νιώθεις ανιδιοτελή αγάπη για όλο το κόσμο, βρίσκεις τρόπους να γελάσεις και οι σκέψεις σου είναι αγνές σαν παιδιού... ναι, αυτό είναι ένα καλό γνώρισμα. Και επειδή κάποιοι ίσως νομίζουν πως ένας τέτοιος τρόπος σκέψης εύκολα μπορεί να ξεγελαστεί από μια πονηρή πρόθεση, έχω να πω ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό διότι από την στιγμή που θα επιλέξεις να εκπέμπεις στην συχνότητα της Αγάπης αυτομάτως αυτό θα σε βάζει σε παράλληλη πραγματικότητα, και το αποτέλεσμα θα είναι να μην συναντηθείτε ποτέ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Τι ακολουθεί μετά το 11:11; ΟΛΑ τα μηνύματα και οι συνδυασμοί του - Τα 10 σημάδια της μετάβασης
Στ. Πλουμιστός: Τι ακολουθεί μετά το 11:11; ΟΛΑ τα μηνύματα και οι συνδυασμοί του - Τα 10 σημάδια της μετάβασης
Στ. Πλουμιστός: Τι ακολουθεί μετά το 11:11; ΟΛΑ τα μηνύματα και οι συνδυασμοί του - Τα 10 σημάδια της μετάβασης
http://cosmicstarseeds.com/wp-content/uploads/2016/11/1111-rev.jpg
https://i.ytimg.com/vi/8ooqtpIjOic/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/12/1111-10.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/12/1111-10.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content