================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πάνω από 10.000 Βολιώτες, έστειλαν την χριστουγεννιάτικη ευχή τους στη φετινή Βραδιά των Φαναριών

⍆Για άλλη μια φορά η πόλη του Βόλου έγινε αντικείμενο πανελλήνιου,... και όχι μόνο, ενδιαφέροντος, χάρις στις εκπληκτικές εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την τελευταία τετραετία από το Δήμο Βόλου. 

Σήμερα με 5.000 φανάρια και τις αντίστοιχες ευχές πραγματοποιήθηκε η φετινή Βραδιά των Φαναριών στην παραλία του Βόλου, με χιλιάδες κόσμου να έχουν κατακλύσει την παραλία (από το λιμάνι μέχρι την φωτισμένη «Αργώ» στου «Παπαστράτου»)!


Οι συμπολίτες αλλά και οι επισκέπτες, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του διοργανωτή Δήμου Βόλου, υπολογίζονται πάνω από 10.000, έστειλαν έτσι τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους, αλλά και συνέδραμαν με ένα συμβολικό ποσό στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν χρήματα για την ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων και αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας.


Πάνω από 10.000 Βολιώτες, έστειλαν την χριστουγεννιάτικη ευχή τους στη φετινή Βραδιά των Φαναριών Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 9:37 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.