================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο Βόλος και το Πήλιο στη Διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market

⍆Ο Βόλος και το Πήλιο για ακόμη μια χρονιά συμμετείχαν στη Διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market... που διεξήχθη στο Λονδίνο από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2017.

Οι τρεις Δήμοι , Βόλου Ζαγοράς- Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου, συμμετείχαν με το λογότυπο VOLOS – PELION it’s true ως συνεκθέτες του ΕΟΤ στο κεντρικό περίπτερο της Ελλάδας , που πήρε το πρώτο Βραβείο Best Stand Awards 2017 at World Travel Market London!
Best Stand for doing Business.

Στο πλαίσιο της έκθεσης επισκεφτήκαν το VOLOS PELION it’s true δημοσιογράφοι για να αρθρογραφήσουν για την περιοχή καθώς πλέον είναι προορισμός με αυξανομένη δημοσιότητα και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μετακινήσουν τουρίστες στο Βόλο και το Πήλιο. 

Ο Αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου Βόλου κ. Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής συναντήθηκε με την υπουργό τουρισμού κα Κουντουρά και συζήτησαν σχετικά την εξωστρέφεια της περιοχής σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα συναντήθηκε με τους Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνο Τσέγα και τη διευθύντρια του ΕΟΤ στο Λονδίνο, κα Αναγνωστοπούλου.

Παράλληλα Βολιώτες επαγγελματίες τουριστικών γραφείων έκαναν συναντήσεις με επαγγελματίες άλλων χωρών, με σκοπό την εισροή τουριστών στην περιοχή.

Το πρόγραμμα προβολής 2017 του VOLOS PELION it’s true συνεχίζεται, με την διεθνή έκθεση τουρισμού PHIOXENIA που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη 10 -12 Νοεμβρίου και τελειώνει το φετινό πρόγραμμα προβολής με την GRECHKA PANORAMA στην Πολωνία 1 -3 Δεκεμβρίου.
Ο Βόλος και το Πήλιο στη Διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:18 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.