================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: Το σύμπαν σας στέλνει μηνύματα, εσείς τα λαμβάνετε;

⍆Κάθε φορά που εσύ ζητάς κάτι από το σύμπαν, αυτό ανταποκρίνεται άμεσα και σου... απαντάει σε κάθε σου ερώτηση.

Το μεγάλο ερώτημα λοιπόν δεν είναι εάν σου απαντάει το σύμπαν ή όχι, διότι αυτό τουλάχιστον για εμένα είναι δεδομένο. Το μεγάλο ερώτημα είναι το πως απαντάει το σύμπαν και για την ακρίβεια πως μπορείς εσύ να αντιληφθείς την απάντησή του.

Γενικότερα, το σύμπαν και η αιώνια πηγή ευφυίας έχει τον τρόπο να μας στέλνει τα σημάδια και τα μηνύματά της ώστε να μπορούμε να βρούμε το σωστό δρόμο στο μονοπάτι της ζωής. Είτε ένα σημάδι, είτε μια σύμπτωση. Απλά, εσύ επιλέγεις. Αν αποφασίσεις ότι γεγονότα, είναι απλά τυχαίες συμπτώσεις, τότε είναι συμπτώσεις για σένα, στη δική σου πραγματικότητα. Δεν θα κερδίσεις τίποτα, γιατί πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα να κερδίσεις.

Εάν, από την άλλη πλευρά, πιστεύεις ότι το ένα περιστατικό ήταν ένα σημάδι, το Σύμπαν θα ανταποκριθεί με τρόπους που δεν μπορείς καν να φανταστείς.

Το Σύμπαν στέλνει σημάδια και μηνύματα κάθε μέρα, το δύσκολο πράγμα, όμως, είναι ότι δεν μπορείς να αναγνωρίσεις την καθοδήγηση με την πρώτη. Μπορεί να είναι εντελώς δυσδιάκριτα, ή ακόμα κι αν τα παρατηρήσεις, να τα εκλάβεις απλώς ως μια σύμπτωση. Όμως ακόμη κι αν τα αγνοήσεις, το Σύμπαν θα επιμείνει να γίνει πιο ξεκάθαρο σε ό, τι σου λέει. Θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή φυσικών συμπτωμάτων ή γεγονότων που θα διαδραματιστούν ακριβώς κάτω από την μύτη σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το χρόνο σου, για να ακούσεις και να δεις τα σημάδια. Είναι τόσο απλό. Τα σημάδια είναι παντού, και αυτό είναι πάντα η σωστή απάντηση. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι τη στιγμή του θανάτου μας το σύμπαν στέλνει καθοδήγηση μέσα από τους  τρόπους που σας παραθέτω παρακάτω. 

Το Σύμπαν στέλνει σημάδια και μηνύματα - 1ο επίπεδο 

Με τα όνειρα 
Τα όνειρα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο το σύμπαν σε καθοδηγεί καθώς τότε το συνειδητό μυαλό σου δεν μπορεί να παρέμβει, να κατανοήσει και να αναλύσει τα γεγονότα που εξελίσσονται. Υπάρχουν διάφορα είδη ονείρων. Κάποια όνειρα σου δίνουν στοιχεία για γεγονότα που ίσως γίνουν στο μέλλον, ενώ άλλα σε ταξιδεύουν σε άλλες διαστάσεις και παράλληλες πραγματικότητες. Υπάρχουν όνειρα που πηγάζουν βαθιά από το υποσυνείδητό σου και αποκαλύπτουν ακούσιες αναμνήσεις, φόβους και ισχυρά πιστεύω τα οποία παίρνουν την μορφή ανθρώπων, περιοχών και συμβόλων. Η σημασία κάθε ονείρου δεν θα πρέπει να γενικεύεται, καθώς οι ψυχή του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική. Μέσα από τα όνειρα το σύμπαν σε βοηθάει ώστε να πάρεις μια ματιά για το τί συμβαίνει μέσα στο υποσυνείδητό σου για να κατανοήσεις καλύτερα την πραγματικότητα που βιώνεις. 

Με μηνύματα με μυριάδες τρόπους
Σίγουρα θα είχατε μια εμπειρία ενός σημείου, ενός οιωνού, μιας σύμπτωση ή συγχρονικότητας που συμβαίνουν στη ζωή σας.

Μήπως έχετε συνειδητοποιήσει ότι αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους η Πηγή επικοινωνεί μαζί σας; Καταφέρατε να ερμηνεύσει και να κατανοήσετε το μήνυμα; Τα μηνύματα είναι συνήθως συμβολικού χαρακτήρα και να ξέρετε ότι η συμβολική κατανόηση των μηνυμάτων είναι ένα ολόκληρο πεδίο των αρχαίων διδασκαλιών και Μυστηρίων.

Οι ποιότητες ή τα επίπεδα της διδασκαλίας των αρχαίων Μυστηρίων είχαν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμβάλουν στη δημιουργία ενός υγιούς θεμέλιου και να σας δείξουν πώς πρέπει να ζείτε σε μια ισορροπημένη, αρμονική και ευσεβή ζωή.

Υπάρχουν 4 επίπεδα, και λαμβάνονται από ένα για κάθε 7 χρόνια για να ολοκληρωθούν. Κάθε επίπεδο, προσφέρει μια διαφορετική προοπτική ή τον τρόπο με τον οποίο θα δείτε καθημερινά φαινόμενα και γεγονότα.

Με την αύξηση του ενστίκτου.
Το ένστικτο σου σε κάνει πολλές φορές να αποφασίσεις να μην έχεις κοντά σου ορισμένους ανθρώπους. Άλλες φορές για ανεξήγητους λόγους σου δίνει την αίσθηση να μην θες να επισκεφτείς ένα συγκεκριμένο μέρος. Γενικά είναι καλό να ακούς και να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου, καθώς έτσι η συμπαντική νοημοσύνη μιλάει σε σένα. Το ένστικτο είναι το πρώτο επίπεδο, πριν διαίσθηση, και ευθυγραμμίζει το ταξίδι της ζωής με το κάλεσμα της ψυχής σου. 

Με τις ισχυρές επιθυμίες. 
Οι ισχυρές επιθυμίες αποτελούν όλα τα πράγματα που το σύμπαν έχει προετοιμάσει για σένα. Δεν αναφερόμαστε στις εγωιστικές επιθυμίες αλλά σε αυτές που πηγάζουν κατευθείαν από την ψυχή σου και για τις οποίες νιώθεις μια μαγνητική έλξη η οποία βγαίνει από τα σωθικά σου. Για να αποκτήσεις αυτό που ισχυρά επιθυμείς, θα κάνεις τα πάντα, θα αυξήσεις την δόνησή σου ώστε να αποκτήσεις αυτό που νιώθεις ότι σου ανήκει χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν αυτό γίνεται με πάθος και αγάπη, τότε να είσαι σίγουρος πως εκείνη τη στιγμή το σύμπαν σου δείχνει την σωστή κατεύθυνση. 

Με τις συμβουλές που δίνεις στους άλλους και ο τρόπος με τον οποίο τους εμπνέεις. 
 Πολλές φορές, επειδή δεν μπορείς να δεις καθαρά την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, το σύμπαν στέλνει στον δρόμο σου ανθρώπους που έχουν παρόμοια προβλήματα με τα δικά σου. Οι συμβουλές που τυχαίνει να τους δίνεις και ο τρόπος με τον οποίο τους εμπνέεις είναι ακριβώς τα ίδια που πρέπει να ακολουθήσεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Μέσα από την βοήθεια που δίνεις στους άλλους, το σύμπαν σε βοηθάει να βοηθήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό.Το σύμπαν σου προτείνει παρόμοιες εκδόσεις του εαυτού σου μέσα από άλλους ανθρώπους ώστε, να αποκτήσεις μία καλύτερη προοπτική για το τι και πως πρέπει να διορθώσεις.

Η γλώσσα του σύμπαντος είναι ένα μία δόνηση, ένα συναίσθημα και ένας συμβολισμός. 
Αυτό είναι το πώς ο Θεός μιλά σε σας και πως εσείς μπορείτε να μάθετε και να αποκρυπτογραφήσετε αυτές τις δηλώσεις από το Σύμπαν μέσα από την αυτο-μελέτη και παρατήρηση. Αυτό σημαίνει ότι ο Δημιουργός μπορεί να συνομιλήσει μαζί σας μέσα στο μυαλό σας. Επειδή η δόνηση είναι ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το Σύμπαν για να επικοινωνήσει, αυτό μπορεί να αλλάξει διάφορες δονήσεις με οποιοδήποτε τρόπο κρίνει αναγκαίο για να πιάσει την προσοχή σας.

Νόμιζα πως αυτό το ταξίδι συνειδητοποίησης είναι μοναχικό και για λίγους, αλλά το ότι συμβαίνει σε τόσους ανθρώπους εκεί έξω και καθημερινά, είναι κάτι που ξεπέρασε τα όρια της φαντασίας μου.
Έτσι θεώρησα πως θα είναι καλό να ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά, σε κάτι που φαίνεται να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα υπόθεση για αρκετούς.

Στ. Πλουμιστός
Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ.
Σύμβουλος ζωής & Προσωπικής ανάπτυξης - Διαισθητικός & Ενεργειακός Θεραπευτής

Πραγματοποιεί προσωπικές διαισθητικές συνεδρίες - θεραπευτικές συνεδρίες νέας εγγραφής προσωπικών πεποιθήσεων - συνεδρίες διαχείρισης της ζωής & Προσωπικής ανάπτυξης - Εργαστήρια μίνι group Αυτογνωσίας συμβουλευτικής εσωτερικής αφύπνισης και δωρεάν αφυπνιστικές ομιλίες αυτογνωσίας ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες που αφορούν τα σεμινάρια δείτε ΕΔΩ
Για τα Εργαστήρια - μίνι group Αυτογνωσίας - Συμβουλευτικής Αφύπνισης και Προσωπικής Ανάπτυξης δείτε ΕΔΩ

Για συνεδρίες Διαισθητικής Πρόβλεψης - Συμβουλευτική Ζωής και Προσωπικής Ανάπτυξης, η θεραπευτική συνεδρία -(θεραπευτικές ικανότητες του μυαλού - Healing skills of the mind) περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ & μέσω skype ΕΔΩ
Στ. Πλουμιστός: Το σύμπαν σας στέλνει μηνύματα, εσείς τα λαμβάνετε; Reviewed by PLOUMISTOS on 7:49 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.