================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η Βιρτζίνια απέκτησε την πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτή

⍆Την πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτή απέκτησε η πολιτεία της Βιρτζίνια.... Ο λόγος για Ντανίκα Ρόεμ από το κόμμα των Δημοκρατικών, η οποία σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα συγκέντρωσε το 55% των ψήφων, κερδίζοντας τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ρόμπερτ Μάρσαλ, ο οποίος είναι αντίθετος στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και δεν αποκαλούσε με τη θηλυκή αντωνυμία την αντίπαλό του.

Η 33χρονη Ρόεμ εκπροσωπεί μια μικρή κοινότητα στην πόλη Μανάσας και παίρνει τη θέση που κατείχε ο Μάρσαλ επί 26 συναπτά έτη.

Σύμφωνα με το Victory Fund, μια οργάνωση που χρηματοδοτεί τους υποψήφιους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, η Ρόεμ είναι η μοναδική τρανσέξουαλ που υπάρχει στα περιφερειακά κοινοβούλια των 50 αμερικανικών Πολιτειών. «Το 2017 θα καταγραφεί ως το έτος των τρανσέξουαλ υποψηφίων, με την ηρωική εκστρατεία της Ντανίκα στο επίκεντρο ενός εθνικού κινήματος», δήλωσε η Άισα Σ. Μούντι- Μιλς που διευθύνει το Victory Fund. «Είναι αναπόφευκτο και άλλοι να ακολουθήσουν τα βήματά της», πρόσθεσε.

Η Ρόεμ, πρώην δημοσιογράφος, δεν επιθυμούσε να εισέλθει στην πολιτική ως σύμβολο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και στην προεκλογική της εκστρατεία είχε επικεντρωθεί αποκλειστικά σε θέματα που απασχολούσαν την τοπική κοινότητα.

«Μόνο ένας μικρός αριθμός ανθρώπων δήλωσαν στους συνεργάτες μου και τους συνεργάτες μου ότι δεν θα με ψηφίσουν επειδή είμαι τρανσέξουαλ», σχολίασε τον Οκτώβριο.

Όμως η υποψηφιότητά της είχε προκαλέσει αίσθηση σε εθνικό επίπεδο και δέχθηκε δωρεές από κάθε γωνιά των ΗΠΑ.
Η Βιρτζίνια απέκτησε την πρώτη τρανσέξουαλ βουλευτή Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 9:49 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.