Σταύρος Πλουμιστός: Σήμερα υπάρχουν δυο ξεχωριστές ομάδες ανθρώπων πάνω στη Γη…

Σταύρος Πλουμιστός: Σήμερα υπάρχουν δυο ξεχωριστές ομάδες ανθρώπων πάνω στη Γη…

👉Σου έχει συμβεί να περάσεις μέρες που όλα σου φαίνονται άχρωμα, αδιάφορα και ψεύτικα;...
Ώρες ολόκληρες χαμένος στον καναπέ σου τρώγοντας μηχανικά ή βλέποντας ό,τι αδιάφορο υπάρχει στην τηλεόραση; Νύχτες μοναξιάς; Περιόδους που όσο πιο πολύ σεξ κάνεις τόσο πιο άδειος αισθάνεσαι;
Η ώρα να προσπεράσετε αυτά που δεν δίνουν νόημα στη ζωή σας είναι ήδη σε εξέλιξη, προκειμένου να κάνετε κι άλλες αλλαγές οι οποίες χρειάζονται σε αυτά...

Πολλές φορές έχω αναφέρει στις προβλέψεις μου ότι: 

Όποιος δεν έχει καταλάβει τις 800 μέρες «πλασματικής ευημερίας» που ξεκίνησαν από τις 22 Μαΐου του 2018 έως 22 Μαΐου του 2019 (πρώτος κύκλος – «η προειδοποίηση») και δεν προνοήσει από τις 22 Μαΐου του 2019 έως τις 22 Μαΐου του 2020 (δεύτερος κύκλος – «η αφαίρεση») να αρχίσει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που θα παρουσιαστούν – αποφασιστούν, τότε από τις 22 Μαΐου του 2020 έως 22 Μαΐου του 2022 (στον τρίτο και τελευταίο κύκλο – «το μάθημα»), θα έχει χάσει την μοναδική ευκαιρία να διατηρήσει τις άξιες του αφού από τις 22 Μαΐου του 2022 θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο...

Σας ΠΡΟΤΕΙΝΩ να "αφυπνιστείτε" και να αρχίσετε να νιώθετε τα "σημάδια" γύρω σας. Πρόσωπα που θα εμφανίζονται για να σας εξυπηρετήσουν, άνθρωποι που θα έχουν μεγάλη κυκλοθυμικότητα και θα σας παρασύρουν τις περισσότερες φορές σε πεσιμιστικές διαθέσεις, έντονος εκνευρισμός από μηδαμινά γεγονότα, όχι χαλαρός η βαθύς ύπνος, επανάληψη η στα ξαφνικά εμφάνιση των αριθμών 11:11, 333, 44:4, η προσώπων στο όνειρο σας, ελαφροί ψίθυροι γύρω σας, είναι μερικά από αυτά που θα αρχίσουν να σας συμβαίνουν... Ακόμη και μια καθυστέρηση να γίνει σε κάτι που περιμένατε είναι κι αυτό ένα "σημάδι" που δεν θα πρέπει να το αφήσετε ασχολίαστο μέσα σας... Κάτι θέλει να σας δείξει το σύμπαν και πρέπει να το "λάβετε". Απλά μην πιέσετε τον εαυτό σας καθόλου. Πρέπει να χαλαρώσετε και να παραμείνετε σε θετική δόνηση, ώστε με την ηρεμία, να σας εξηγηθεί το "σημάδι" που λάβατε...

Ίσως κάποιοι να δυσκολεύονται με αυτό, εάν όμως νιώθετε έστω και λίγο δυσαρεστημένοι, τότε σίγουρα έχετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Αρκετοί από εσάς έχετε προοδεύσει ως προς την διαδικασία της ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ κι ότι έχει απομείνει με τον ερχομό των αλλαγών στην ζωή σας θα τύχει προφανώς ωριμότερης διαχείρισης. 

Οι περισσότεροι από εσάς να είσαστε σίγουροι ότι κανείς δεν έλαβε περισσότερα από όσα θα μπορούσε να χειριστεί.

Ως άτομα με περισσότερη επίγνωση από τους περισσότερους, μπορείτε να προσφέρετε συμβουλές εκεί που πιστεύετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε έναν άλλο άνθρωπο. Το πόσο πολύ θα προχωρήσετε εξαρτάται από την αίσθηση που έχετε για το επίπεδο κατανόησης και πράξης του άλλου.

Σαφώς αυτοί που έχουνε προχωρήσει στην κατανόησή τους είναι εκείνοι που τους αρμόζει καλύτερα στο να βοηθήσουν τους άλλους. Καθώς οι δονήσεις εντείνονται, περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται προς την αλήθεια, και την μοιράζουν ακόμα ευκολότερα.

Θα πρέπει να υπάρχει ενθάρρυνση ώστε να ωθούνται οι άλλοι στην αναζήτηση της αλήθειας από μόνοι τους, καθότι οι νέες ενέργειες ανοίγουν το νου του κόσμου προς κάτι τέτοιο.

Όταν βλέπετε ανθρώπους να εμπλέκονται μέσα σε αρνητικές δραστηριότητες στείλτε τους την αγάπη σας, κι ευχηθείτε τους κατανόηση για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Κάποιοι άνθρωποι είναι ακόμα ανήμποροι να ανυψωθούν από μόνοι τους έξω από τις χαμηλότερες δονήσεις, αλλά πάντοτε υπάρχει κάτι το οποίο μπορούν να μάθουν μέσα από οποιαδήποτε κατάσταση στην οποία βρεθούν.

Να θυμόσαστε ότι κάθε άτομο που συναντάτε να το αντιμετωπίζετε με θετική σκέψη, αναγνωρίζοντας ασφαλώς τις προθέσεις του γιατί στην ουσία δεν διαφέρει από εσάς. Όλοι κάνουν το ταξίδι τους προς την αυτογνωσία, αλλά απλά βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο της διαδρομής, συνεπώς κανείς δεν είναι καλύτερος από κάποιον άλλον.

Να ξέρετε ότι υπάρχουν πανίσχυρες δυνάμεις τριγύρω σας, κι όταν αυτές θα συγκλίνουν το κύμα των θετικών δραστηριοτήτων θα είναι απότομο και πολύ φωτεινό. Τότε θα αναγνωρίσετε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ζείτε την Νέα Εποχή κι ότι δεν θα υπάρχει γυρισμός στα παλιά τα οποία σας δονούσαν αρνητικά. 

Ενδείξεις του είδους των αλλαγών που θα συμβούν υπάρχουν εδώ και καιρό. Θα συντελεστεί μια ομαλή πρόοδος η οποία και θα φέρει ευπρόσδεκτες αλλαγές που θα καταδεικνύουν καθαρά την κατεύθυνση στην οποία οδεύετε.

Τα παλιά πολύ γρήγορα θα εξαφανιστούν, αφού οι αλλαγές θα σας ανεβάσουν σε ένα νέο επίπεδο ζωής.

Με τον καιρό η ανισορροπία που τώρα πολλοί βιώνουν θα εξαλειφτεί, κι όλοι τελικά θα απολαμβάνουν ένα πολύ αποδεκτό επίπεδο μέσα στη ζωή τους.

Σήμερα υπάρχουν δυο ξεχωριστές ομάδες ανθρώπων πάνω στη Γη… η μια αποτελείται από όσους έχουν ανοίξει τη συνειδητότητά τους στην Αλήθεια της Ύπαρξής τους και η άλλη περιλαμβάνει εκείνους που είναι ακόμα κολλημένοι στις χαμηλότερες δονήσεις και προσπαθούν ελάχιστα ή καθόλου να καταλάβουν τη θέση τους.

Μέχρι να αφυπνιστούν (οι άνθρωποι της δεύτερης ομάδας) και να καταλάβουν τον αληθινό Εαυτό τους, θα συνεχίσουν να πιστεύουν αυτά που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους. Δεν κατηγορούμε αυτούς τους ανθρώπους και κάνουμε χώρο για όλους εκείνους που το εγώ τους έχει πάρει τον έλεγχο.

Είναι μια ακόμα εμπειρία που θα φέρει την αλλαγή στη συνειδητότητά τους, όπως λέω συχνά στις ομιλίες μου, όταν αρχίσουν να αναρωτιόνται ποιος είναι ο σκοπός της ζωής.

Η αλήθεια θα φανεί σε όλους, την κατάλληλη στιγμή, και αυτή η περίοδος είναι ιδανική για ερωτήσεις τέτοιου τύπου. Όσοι δεν έχουν καθόλου πίστη περνάνε δύσκολα, καθώς βλέπουν να επιτρέπονται τόσο αρνητικά πράγματα γύρω τους.

Πολλοί καταλαβαίνουν ότι ο Θεός είναι Αγάπη και επιτρέπει στα παιδιά του την ελευθερία της βούλησης - έτσι εκείνα βιώνουν τις εμπειρίες που επιθυμούν, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα της ελεύθερης βούλησής τους.

Όταν λέμε σε ένα φίλο μας «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς» εκφράζουμε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο "προδιαγράφει" το μέλλον του. Η ελεύθερη βούληση είναι κάτι μοναδικό, αλλά πρέπει πρώτα να μάθουμε να την διαχειριζόμαστε χωρίς να επεμβαίνουμε στην ελεύθερη βούληση των άλλων ανθρώπων.

Οι άνθρωποι δυσκολεύονται να καταλαβαίνουν ότι εντός ενός χρονικού διαστήματος θα βιώσουν πολλές διαφορετικές καταστάσεις που η κάθε μία θα τους δώσει τις απαραίτητες εμπειρίες για να επεκταθεί η εξέλιξή τους. Πολλοί άνθρωποι έχουν πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα εξέλιξης.

Σε όποιο επίπεδο εξέλιξης και αν βρίσκεστε, να είστε σίγουροι ότι πάντοτε θα έχετε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να προοδεύσετε και κανένας δεν είναι μόνος του. Αντίθετα, έχετε τόσο πολλούς βοηθούς που δεν μπορείτε να αποτύχετε στο σχέδιο της ζωής σας. Οι βοηθοί θα σας οδηγήσουν στις εμπειρίες που χρειάζεστε, αρκεί να κοιτάξετε γύρω σας...


Δεν είναι καλό να παραπονιέστε για τη ζωή σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να την αποδεχτείτε και να κάνετε όση περισσότερη πρόοδο μπορείτε. Ορισμένοι πιστεύουν ότι δεν έχουν καμία βοήθεια κι αυτό επειδή δεν έχουν γνώση του σχεδίου της ζωής τους.

Αποδεχτείτε ότι χωρίς το σχέδιο ζωής για να προχωρήσετε, δεν μπορείτε να δείτε το καλό για τον εαυτό σας, μαζί με αυτό που αποκαλείτε κακό. Κάθε εμπειρία είναι πολύτιμη ακόμα και αν δεν την καταλαβαίνετε. Όλες αποτελούν ευκαιρίες εξέλιξης, αρκεί να μην μένετε με κλειστά μάτια και αυτιά.

Γνωρίζω ότι πολλοί από εσάς είστε σε προχωρημένο επίπεδο κατανόησης και η παρουσία σας πάνω στη Γη είναι εργαλείο που βοηθά άλλους να κατανοήσουν την αλήθεια. Μερικοί έχετε έρθει ειδικά για να προσφέρετε αυτή την υπηρεσία στους άλλους, και συχνά αυτό εμπεριέχει ένα βαθμό θυσίας μιας και αυτή η εργασία απαιτεί πολύ αφοσίωση.

Άλλωστε όπως συνηθίζω να λέω, όλοι εσείς που δείχνετε την επιθυμία σας να βοηθάτε τους άλλους και δεν μπορούν να καταλάβουν οι άλλοι γιατί επέλεξαν τις εμπειρίες που επέλεξαν, θα τους βοηθήσετε να ξεμπερδευτούν.

Όταν βρεθείτε στις ανώτερες διαστάσεις μέσα σας, όλα θα σας είναι ξεκάθαρα και η ζωή σας θα είναι πολύ απλή για τις αλλαγές που θα αντιμετωπίσετε. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ρευστά από όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Οτιδήποτε σκεφτείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να το φέρετε στην πραγματικότητά σας, αρκεί να φτάσετε στο επίπεδο της επίγνωσης. Όσο η γνώση και η κατανόηση θα αυξάνουν, τόσο οι καταστάσεις θα επιταχύνονται θετικά για εσάς και όταν θα έρθετε σε «κατάλληλη ηλικία» όλα όσα χρειάζεστε θα σας είναι διαθέσιμα. 

Μόλις αποκτήσετε πλήρη συνειδητότητα, θα φτάσετε σε επίπεδα που είναι ανώτερα των τωρινών δονήσεών σας και είναι δική σας υπόθεση αν θα αρπάξετε τις ευκαιρίες και να αφήσετε τις χαμηλές πίσω. Η επιλογή είναι δική σας. 

Σας προτείνω αυτό το άρθρο μου να το ξαναδιαβάσετε ακούγοντας την "θεραπευτική" μουσική που επέλεξα. 



ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Σύμβουλος αφύπνισης του Νου
Αυτοβελτίωσης-Αυτογνωσίας
(Life Helth Care)
Εναλλακτικές Θεραπείες

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την θεραπευτική μέθοδο μου δείτε εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σταύρος Πλουμιστός: Σήμερα υπάρχουν δυο ξεχωριστές ομάδες ανθρώπων πάνω στη Γη…
Σταύρος Πλουμιστός: Σήμερα υπάρχουν δυο ξεχωριστές ομάδες ανθρώπων πάνω στη Γη…
Σταύρος Πλουμιστός: Σήμερα υπάρχουν δυο ξεχωριστές ομάδες ανθρώπων πάνω στη Γη…
https://markmanson.net/wp-content/uploads/2013/11/most-important-question.jpg
https://i.ytimg.com/vi/NrLPPt8VYL0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/11/blog-post_87.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/11/blog-post_87.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content