================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Πενήντα Αμερικανίδες βουλευτίνες καταγγέλλουν άνδρες γερουσιαστές για συνεχή σεξουαλική παρενόχληση

⍆Πενήντα Αμερικανίδες βουλευτίνες, πρώην και νυν βοηθοί στο Καπιτώλιο,...
ενώνουν τις φωνές τους καταγγέλλοντας άνδρες γερουσιαστές οι οποίοι τις έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά. Οι άνδρες αυτές είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι, έχουν εξουσία αλλά έχουν χάσει τον έλεγχο...

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο CNN, οι γυναίκες αποφεύγουν το ασανσέρ στο Καπιτώλιο γιατί εκεί κινδυνεύουν περισσότερο να πέσουν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Εάν όμως οι γυναίκες δείξουν ...προθυμία, τότε η καριέρα τους εξελίσσεται πιο γρήγορα, όπως οι ίδιες υποστηρίζουν υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Το Καπιτώλιο είναι ένας χώρος εργασίας όπου οι γυναίκες υποβάλλονται σε συνεχή σεξουαλική παρενόχληση και δυστυχώς επιλέγουν να έχουν "κλειστό" το στόμα τους.

Χτες, μια κοινοβουλευτική επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει όλες τις υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν αναφερθεί στο Καπιτώλιο.

Μία γραμματέας αφηγείται την δυσάρεστη περιπέτειά της στο CNN. Το αφεντικό της πριν από λίγα χρόνια την γνώρισε σε έναν άλλο γερουσιαστή την ώρα που και οι τρεις βρίσκονταν στο ασανσέρ. Όταν τον χαιρέτησε, εκείνος της χάιδεψε τρυφερά την παλάμη με ανάρμοστο τρόπο. Αισθάνθηκε όμως ντροπή να το πει στο αφεντικό της.

Η γυναίκα, που αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομά της και αλλά και την ταυτότητα του γερουσιαστή που την χάιδεψε, δήλωσε στο CNN ότι από εκείνη την ημέρα όταν τον έβλεπε, άλλαζε δρόμο.

Άσεμνη συμπεριφορά
Σε δηλώσεις τους στο CNN, πολλές βουλευτίνες ανέφεραν ότι στους ανελκυστήρες του Καπιτωλίου, εργαζόμενοι και Γερουσιαστές έφερναν σε δύσκολη θέση τις γυναίκες με το να τις στριμώχνουν και να τις κάνουν άσεμνες προτάσεις.

"Πολλοί άνδρες βουλευτές και γερουσιαστές είναι πολύ μακριά από τις οικογένειές τους και τις συζύγους τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, συχνά εργάζονται αργά το βράδυ είτε παραβρίσκονται σε εκδηλώσεις όπου το οινόπνευμα ρέει άφθονο. Το αποτέλεσμα είναι να συμπεριφέρονται άσεμνα", υποστηρίζει το CNN.

Οι αποκαλύψεις απειλούν την καριέρα του Ρόι Μουρ

Το άρθρο του αμερικανικού δικτύου CNN δημοσιεύεται την ώρα που ο υπερσυντηρητικός και βαθιά λαϊκιστής υποψήφιος για την Γερουσία στην Αλαμπάμα, Ρόι Μουρ, ίσως να μην καταφέρει να περάσει το κατώφλι της Γερουσίας.

Οι καταγγελίες γυναικών στην εφημερίδα "Washington Post" ότι είχαν παρενοχληθεί σεξουαλικά από τον Μουρ πριν από τέσσερις περίπου δεκαετίες, ρίχνουν βαριά σκιά στην υποψηφιότητά του και ίσως σημάνουν το τέλος της πολιτικής του καριέρας.

Ο Μουρ θα μπορούσε ακόμη και να αποπεμφθεί από τη Γερουσία σε περίπτωση που εκλεγεί. Σύμφωνα με το αμερικανικό Σύνταγμα και τα δυο σώματα του Κογκρέσου (Βουλή και Γερουσία) μπορούν να αποπέμψουν κάποιο μέλος τους, σε περίπτωση που αυτό υποστηριχθεί από τα 2/3 των εδρών.
Πενήντα Αμερικανίδες βουλευτίνες καταγγέλλουν άνδρες γερουσιαστές για συνεχή σεξουαλική παρενόχληση Reviewed by PLOUMISTOS on 2:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.