================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Διανομή του ποσού του κληροδοτήματος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας σε φιλανθρωπικά σωματεία του Βόλου

⍆Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στη 1 το μεσημέρι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας... κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης θα διανείμει το ποσό του κληροδοτήματος Δήμου Παντελή Ζούλια σε τέσσερα φιλανθρωπικά ιδρύματα της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα το ποσό των 12.844,41 ευρώ θα διανεμηθεί ισόποσα στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης αναπήρων παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)-Παράρτημα Βόλου, στον Σύλλογο Γονιών με νεοπλασματική ασθένεια-«Φλόγα»-Παράρτημα Βόλου, στις «Άσπρες Πεταλούδες», Φιλανθρωπικό Σωματείο ειδικώς αναγνωρισμένο «Βοήθεια Ζωής προς το Ειδικό παιδί-Άτομο» και στο Ορφανοτροφείο του Βόλου.

Να σημειωθεί ότι σχετική απόφαση για την διανομή του κληροδοτήματος σε φιλανθρωπικά σωματεία της περιοχής είχε λάβει με απόφασή του, το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Μαγνησίας το 2015.
Διανομή του ποσού του κληροδοτήματος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας σε φιλανθρωπικά σωματεία του Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS on 3:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.