_______________________________________________________________________________ http://picasion.com/

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Σφοδρή επίθεση του Τρ. Πλαστάρα για το Επιμελητήριο Μαγνησίας: «Οι συκοφάντες θα πάρουν την απάντησή τους στις εκλογές»

⍆«Οι συκοφάντες θα πάρουν την απάντησή τους στις εκλογές», τόνισε ο υπ. πρόεδρος... - Ένσταση κατά της προέδρου της εκλογικής εφορευτικής επιτροπής κατέθεσε ο συνδυασμός.

«Καθαρός ουρανός… αστραπές δεν φοβάται». Με αυτή τη φράση ο Τρύφωνας Πλαστάρας, υποψήφιος πρόεδρος του συνδυασμού «Μαγνησία 2025» στις Επιμελητηριακές Εκλογές, απάντησε στα όσα αβάσιμα υποστήριξε σε ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα» Αρ. Μπασδάνης περί «μουτζουρωμένων» μελών.

Ο κ. Τρύφωνας Πλαστάρας, συνοδευόμενος από υποψηφίους Επιμελητηριακούς Συμβούλους του Συνδυασμού, μετέβη σήμερα Παρασκευή το πρωί στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, προσκομίζοντας αντίγραφο ποινικού μητρώου, φορολογική ενημερότητα, βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας από το ΙΚΑ με εξάμηνη διάρκεια (μέχρι 9 Απριλίου 2018), πιστοποιητικό ότι δεν υπάρχει καμία οικονομική υποχρέωση προς τον ΕΦΚΑ καθώς και ασφαλιστική ενημερότητα.

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Τα έγγραφα που προσκόμισα σήμερα αποδεικνύουν πως οι ισχυρισμοί του κ. Μπασδάνη είναι έωλοι», υπογράμμισε μιλώντας στους εκπροσώπους ΜΜΕ, ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Συνεχίζοντας ο κ. Πλαστάρας, κάλεσε τον κ. Αρ. Μπασδάνη να πράξει το ίδιο λέγοντας: «Θεωρούμε αυτονόητο ότι και οι άλλοι επικεφαλής θα πράξουν το ίδιο, ώστε να μη δημιουργούνται εντυπώσεις στην κοινή γνώμη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τρ. Πλαστάρας.

«Ο κ. Μπασδάνης, θα πρέπει να αποδείξει δημόσια τα όσα υποστήριξε περί “μουτζουρωμένων” υποψηφίων, διαφορετικά είναι συκοφάντης», συνέχισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαγνησία 2025», ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο συνδυασμός «Μαγνησία 2025» έχει ευθύς εξαρχής ταχθεί, υπέρ της τήρησης των όσων προβλέπει η επιμελητηριακή νομοθεσία, και από αυτή τη θέση, όπως τόνισε, δεν πρόκειται να υποχωρήσει ούτε σπιθαμή.

Ο κ. Τρ. Πλαστάρας, αποδοκίμασε επίσης το ύφος της ανακοίνωσης από το «Ανεξάρτητο Επιμελητηριακό Κίνημα», τονίζοντας πως είναι απαράδεκτο μετά από μία 8ετία οικονομικής λαίλαπας, ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου με κοινές συκοφαντίες να στοχοποιεί επαγγελματίες.

«Ο κ. Μπασδάνης έπρεπε να ντρέπεται. Είναι λυπηρό να λοιδορεί και να καταφέρεται κατά συναδέλφων του, προκειμένου να κερδίσει λίγα λεπτά δημοσιότητας. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του. Εμείς δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο που έχει πάρει. Σε μία περίοδο που 7 στις 10 επιχειρήσεις δίνουν τη μάχη να παραμείνουν όρθιες, οφείλουμε να σεβαστούμε τον προσωπικό αγώνα των επαγγελματιών και όχι να τους λιθοβολούμε. Για αυτό και αποδοκιμάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επιλογή του κ. Μπασδάνη και του συνδυασμού του, να λασπολογήσουν εναντίον όσων επέλεξαν να τους γυρίσουν την πλάτη. Οι συκοφάντες θα πάρουν την απάντησή τους στις εκλογές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πλαστάρας.

Ενστάσεις για την πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαγνησία 2025» Τρ. Πλαστάρας κατέθεσε επίσης ένσταση ζητώντας την εξαίρεση της προέδρου της εκλογικής εφορευτικής επιτροπής, καθώς όπως καταγγέλλεται έχει συγγενική σχέση α’ βαθμού με υποψήφιο επιμελητηριακό σύμβουλο της παράταξης του κ. Αρ. Μπασδάνη. Με αίτημα που κατέθεσε ο συνδυασμός «Μαγνησίας 2025» προς τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου, ζητά να εξαιρεθεί η πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής. Σύμφωνα με τον κ. Τρ. Πλαστάρα υπάρχει ηθικό θέμα, καθώς ο υποψήφιος και αδελφός της προέδρου έχει καταβάλει το παράβολο υποψηφιότητας, για αυτό και η «Μαγνησία 2025» έκρινε σωστό να καταθέσει αίτημα εξαίρεσης.

Τέλος, κατατέθηκε επίσης πρόταση από τον συνδυασμό «Μαγνησία 2025», να παραταθεί η υποβολή ενστάσεων επί των προσωρινών καταλόγων στις εκλογές του Επιμελητηρίου μέχρι τη Δευτέρα. Σημειώνεται πως η σχετική προθεσμία λήγει την Κυριακή.
Σφοδρή επίθεση του Τρ. Πλαστάρα για το Επιμελητήριο Μαγνησίας: «Οι συκοφάντες θα πάρουν την απάντησή τους στις εκλογές» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 1:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.