Στ. Πλουμιστός: Η κλίμακα του ενεργειακού σας πεδίου με βάση τα συναισθήματα που νιώθετε

Στ. Πλουμιστός: Η κλίμακα του ενεργειακού σας πεδίου με βάση τα συναισθήματα που νιώθετε

⍆Προφανώς, η αφύπνιση είναι κάτι πολύ περισσότερο από ενέργεια, υψηλή δόνηση ή συμπλήρωση...
της συνείδησης, αλλά αυτές οι ασκήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην απόκτηση επίγνωσης του ανώτερου εαυτού σας. ( Εξασκώ όλα αυτά σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα-ιδιαίτερα όταν επιθυμώ διορατικότητα ή μια αλλαγή της συναίσθησης.)

Τα πάντα είναι ενέργεια. 
Τα πάντα ανταποκρίνονται στο ενεργειακό μας πεδίο.

Η συχνότητα (δείκτης δόνησης) του ενεργειακού μας πεδίου επηρεάζει την αντίληψή μας για την ζωή. Κατανοώντας περισσότερα για την ενέργεια, μπορούμε να προχωρήσουμε μέσα στη ζωή με περισσότερη ευκολία και ηρεμία. 

Προσέξτε τι δίνει ενέργεια. 
Σκεφτείτε τους ανθρώπους, τα μέρη και τις δραστηριότητες. Σημειώστε το συγκεκριμένο συναίσθημα που έχουν κοινό, το οποίο θα σας πει πολλά για τον εαυτό σας.

Προσέξτε τι αφαιρεί ενέργεια. 
Πότε νιώθετε κουρασμένοι; Τι μειώνει το επίπεδο της ενέργειάς σας; Τι ανεβάζει το επίπεδο της ενέργειάς σας;

Δώστε προσοχή στην ενέργεια της ημέρας. 
Πότε έχετε την περισσότερη ενέργεια; Πότε αισθάνεστε κουρασμένοι; Είναι χρήσιμο να αναδιατάξετε την ημέρα σας (και την ζωή σας) μέσω της παραπάνω γνώσης.

Η ενέργεια μετριέται σε δόνηση. 
Υψηλότερη δόνηση οδηγεί σε σύνδεση με τον εσωτερικό εαυτό και την ανώτερη συνειδητότητα. Κινούμαστε σε ανώτερες δονήσεις όταν βιώνουμε αγάπη, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και φως. Μια υψηλότερη δόνηση μπορεί να υποστηρίξει τους άλλους, επιφέροντας θεραπεία, συνειδητοποίηση του συνειδητού και γαλήνη. 

Μπορούμε συχνά να δονούμαστε πάνω από τους περιορισμούς όταν διατηρούμε μια υψηλότερη δόνηση Μπορούμε να αποκτήσουμε διορατικότητα συγκρατώντας μια ανώτερη δόνηση από την αντανάκλαση των περασμένων εμπειριών μας, ή μπορούμε να φανταστούμε την κατάσταση και πώς αυτή είναι.

Η κλίμακα συνειδητότητας
Ανώτερη Συνείδηση είναι μια κατάσταση σύνδεσης η οποία είναι πάντα εκεί. Την βρίσκουμε μέσα από την επιθυμία μας γι αυτήν-και μέσα από πρακτικές όπως ο διαλογισμός, η περισυλλογή και η αυτοπαρατήρηση. Όλοι είναι συνδεδεμένοι. Όταν εστιάζουμε στη σύνδεση, βιώνουμε περισσότερη από την κατάσταση της ανώτερης συνείδησης. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτή αρκετές φορές κάθε μέρα με το να σκεφτόμαστε γι αυτή.

Η κλίμακα συνειδητότητας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον Dr. David Hawkins, στο βιβλίο του “Power vs. Force”. O Dr.David Hawkins προσπάθησε μέσα από το βιβλίο του να αποδείξει ότι η συνειδητότητα, δηλαδή κάθε ανθρώπινο συναίσθημα έχει μια δόνηση ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που δονείται η ύλη. Συναισθήματα όπως ο Φόβος, ο Θυμός, η Ντροπή, η Ενοχή δονούνται σε πολύ χαμηλές συχνότητες ενώ συναισθήματα όπως η Αγάπη, ο Ενθουσιασμός και η Ειρήνη δονούνται σε υψηλές και εξυψωτικές συχνότητες.

Σύμφωνα με το συγγραφέα, τα συναισθήματά μας και η άποψή μας για τη ζωή εξαρτώνται από το βαθμό συνειδητότητάς μας, δηλαδή από την ικανότητά μας να ερμηνεύουμε όσα συμβαίνουν σε εμάς και στον κόσμο γύρω μας.

Η κλίμακα συνειδητότητας με τις μονάδες Ενέργειας που προκαλεί δόνηση ένα συναίσθημα είναι η ακόλουθη:

Ψυχική κατάσταση                         Μονάδες Ενέργειας                       Συναίσθημα


Ειρήνη                                                      600                                         Ευδαιμονία
Χαρά                                                         540                                            Γαλήνη
Αγάπη                                                       500                                Ευλάβεια-Θαυμασμό
Λογική                                                      400                                         Κατανόηση
Αποδοχή                                                   350                                          Συγχώρεση
Προθυμία                                                 310                                           Αισιοδοξία
Ουδετερότητα                                          250                                        Εμπιστοσύνη
Κουράγιο                                                  200                                        Επιβεβαίωση
Περηφάνεια                                             175                                         Περιφρόνηση
Θυμός                                                       150                                              Μίσος
Επιθυμία                                                  125                            Λαχτάρα-Προσκόλληση
Φόβος                                                       100                                           Ανησυχία
Θλίψη                                                       75                                               Τύψεις
Απάθεια                                                    50                                             Απόγνωση
Ενοχή                                                        30                                             Κατηγόρια
Ντροπή                                                     20                             Εξευτελισμός-Ταπείνωση


Έτσι, ανάλογα με το πόσο συνειδητοί είμαστε, δηλαδή το πώς ερμηνεύουμε κάθε συμβάν της ζωής μας, καθένας μας ανήκει σε ένα επίπεδο στην κλίμακα συνειδητότητας. Όσο πιο ψηλά βρισκόμαστε, τόσο καλύτερη θεώρηση για τη ζωή έχουμε, τόσο πιο θετικά συναισθήματα βιώνουμε και και τόσο πιο ευτυχισμένοι είμαστε. Αντίθετα όσο ο άνθρωπος βρίσκεται στην κλίμακα μέχρι το 200 είναι «ενεργειακά» εγκλωβισμένος στον εαυτό του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επηρεάσει «θετικά» τον εαυτό του και τους γύρω του. Σύμφωνα όμως με τον Hawkins, ο μέσος άνθρωπος μπορεί να ανέβει στην κλίμακα συνειδητότητας μόνο μερικούς βαθμούς κατά την περίοδο της ζωής του.

Έτσι κάθε επίπεδο στην κλίμακα συνειδητότητας αντιστοιχεί σε διαφορετικά συναισθήματα και σε διαφορετικό τρόπο θεώρησης της της ζωής. 

Ποιες είναι οι βαθμίδες όμως και σε τι αντιστοιχεί καθεμία;

Επίπεδο 20: Το στάδιο της δυστυχίας και της ταπείνωσης.
Επίπεδο 30: Αισθανόμαστε ενοχή και βλέπουμε τα πάντα στη ζωή ως αρνητικά.
Επίπεδο 50: Το στάδιο της απάθειας, όπου αισθανόμαστε απόγνωση και βλέπουμε τη ζωή ως μάταια.
Επίπεδο 75: Αισθανόμαστε θλίψη και βλέπουμε τη ζωή ως τραγική.
Επίπεδο 100. Νιώθουμε άγχος και φόβο, θεωρούμε τη ζωή τρομακτική.
Επίπεδο 125: Επιθυμούμε, λαχταράμε και έχουμε προσδοκίες, αλλά η ζωή μάς απογοητεύει.
Επίπεδο 150. Αισθανόμαστε μίσος, θυμό και τη ζωή μας κυβερνά ο ανταγωνισμός.
Επίπεδο 175. Στο στάδιο της περιφρόνησης είμαστε υπερόπτες και έχουμε απαιτήσεις από εμάς, τους άλλους και την ίδια τη ζωή που δύσκολα ικανοποιούνται. Η ζωή, όπως κι εμείς είναι απαιτητική.
Επίπεδο 200. Στο στάδιο που διαχωρίζει τη θετική εμπειρία από την αρνητική, νιώθουμε θάρρος, βιώνουμε επιβεβαίωση και πλέον η ζωή με νόημα είναι εφικτή.
Επίπεδο 250. Έχουμε πίστη και η ζωή μας μας ικανοποιεί.
Επίπεδο 310. Με μία λέξη, αισιοδοξία!
Επίπεδο 350. Στο στάδιο της αποδοχής, συγχωρούμε και βιώνουμε αρμονία στη ζωή μας.
Επίπεδο 400. Εδώ έχουμε βρει το σκοπό της ζωής μας – όλα έχουν νόημα και είμαστε σε θέση να το δούμε.
Επίπεδο 500. Νιώθουμε αγάπη και από τη ζωή εισπράττουμε καλοσύνη.
Επίπεδο 540. Βιώνουμε γαλήνη και χαρά και στη ζωή μας απολαμβάνουμε πληρότητα.
Επίπεδο 600. Νιώθουμε ευτυχία και πως η ζωή μας είναι ιδανική.
Επίπεδο 700-1000. Στο στάδιο της απόλυτης επίγνωσης (ή της αφύπνισης), αυτό που βιώνουμε δεν υπάρχουν λόγια που να το περιγράφουν.

Το σημαντικό είναι αυτό που αναφέρει ο Hawkins, ότι ο άνθρωπος όσο βρίσκεται στην κλίμακα μέχρι το 200 είναι «ενεργειακά» εγκλωβισμένος στον εαυτό του σε μια χαμηλή αρνητική ενεργειακή σπείρα και δεν μπορεί να επηρεάσει «θετικά» τον εαυτό του και το περιβάλλον του. Δεν μπορεί να ασκήσει θετική επίδραση, θα λέγαμε, στην συλλογική συνειδητότητα της κοινωνίας του. Ενεργειακά είναι στραμμένοι πιο πολύ στο να τραβήξουν ενέργεια από το σύνολο παρά να προσθέσουν (λόγω της χαμηλής τους ενεργειακής κατάστασης). Και επισημαίνει επίσης ότι, δυστυχώς, η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων βρίσκεται αρκετά κάτω από το «όριο» των 200 μονάδων. 

Το αισιόδοξο είναι ότι εφόσον υπάρχουν έστω λίγοι (σε σχέση με τους πολλούς) που μπορούν να «δονηθούν» πάνω από το όριο των 500 μονάδων, είναι δυνατόν αυτοί οι λίγοι να αντιστρέψουν την αρνητικότητα των πολλών που βρίσκονται κάτω από το όριο των 200 μονάδων που όπως είπαμε ο Hawkins θεωρεί κομβικό.

Το πιο σημαντικό όμως που θα θέλαμε να κρατήσετε από αυτήν την ανάρτηση είναι η εντυπωσιακή διαπίστωση που κάνει ο Hawkins στο βιβλίο του, ότι ένας άνθρωπος που «δονείται» στην κλίμακα στο όριο των 350 μονάδων είναι ικανός να αντιστρέψει την αρνητικότητα 200.000 ανθρώπων που δονούνται κάτω από το όριο των 200 μονάδων και ένας άνθρωπος που «δονείται» στο επίπεδο των 500 μονάδων μπορεί να αντιστρέψει την αρνητικότητα 750.000 ανθρώπων κάτω από το όριο των 200 μονάδων. 

Σκεφθείτε το λίγο, ένας μόνο «συνειδητός άνθρωπος» μπορεί να αντιστρέψει την αρνητικότητα χιλιάδων συνανθρώπων του!

Αντιλαμβάνεστε τα μεγέθη και το τι μπορεί να συμβεί εάν μπορούσαμε ν’ ανυψώσουμε την ενέργειά μας και να την κρατήσουμε εκεί; Γι’ αυτό καμιά προσπάθεια ανύψωσής της ενέργειας σας και της συνειδητότητας σας δεν είναι ασήμαντη. Μην αφήνετε τον συνηθισμένο σας νου να υποτιμήσει όποια ενέργεια ανύψωσης συχνότητας κάνετε. Τα συγκρίσιμα μεγέθη είναι όπως είδατε εκπληκτικά. Όταν υπάρχει συντονισμός με το Ανώτερο Πεδίο της Δημιουργίας, η ισχύς του είναι εντυπωσιακή.

Ο Dr Hawkings μας παρακινεί να αλλάξουμε τρόπο θεώρησης της ζωής…και να μεταδίδουμε συναισθήματα ευτυχίας και γαλήνης… Δύο είναι οι επιλογές λοιπόν ή παραμένουμε στα στάδια του άγχους και της δυστυχίας ή προσπαθούμε να τα προσπεράσουμε και να ανέβουμε τα επίπεδα του Hawkins.


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ
Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Η κλίμακα του ενεργειακού σας πεδίου με βάση τα συναισθήματα που νιώθετε
Στ. Πλουμιστός: Η κλίμακα του ενεργειακού σας πεδίου με βάση τα συναισθήματα που νιώθετε
Στ. Πλουμιστός: Η κλίμακα του ενεργειακού σας πεδίου με βάση τα συναισθήματα που νιώθετε
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjr7kJGyZ1aobwM9Z3tX7DxEkk33dtzPj1quumK-pcZve_y0eGTsZdtBzZ3sE7igJHmaTjkJ56vSinMS50ekij0bC0VOwEcQkeMAXVomJT0WyYYhA0kigVjblC2uvgP5S1M-cqJHzsRaxwA/s400/%25CE%2599%25CE%25B4%25CE%25BF%25CF%258D+%25CE%25B7+%25CE%25BA%25CE%25BB%25CE%25AF%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B1+%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585+%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%258D+%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2582+%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25B4%25CE%25AF%25CE%25BF%25CF%2585+%25CE%25BC%25CE%25B5+%25CE%25B2%25CE%25AC%25CF%2583%25CE%25B7+%25CF%2584%25CE%25B1+%25CF%2583%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B8%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1+%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2585+%25CE%25BD%25CE%25B9%25CF%258E%25CE%25B8%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B5.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjr7kJGyZ1aobwM9Z3tX7DxEkk33dtzPj1quumK-pcZve_y0eGTsZdtBzZ3sE7igJHmaTjkJ56vSinMS50ekij0bC0VOwEcQkeMAXVomJT0WyYYhA0kigVjblC2uvgP5S1M-cqJHzsRaxwA/s72-c/%25CE%2599%25CE%25B4%25CE%25BF%25CF%258D+%25CE%25B7+%25CE%25BA%25CE%25BB%25CE%25AF%25CE%25BC%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25B1+%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2585+%25CE%25B5%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B3%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25BA%25CE%25BF%25CF%258D+%25CF%2583%25CE%25B1%25CF%2582+%25CF%2580%25CE%25B5%25CE%25B4%25CE%25AF%25CE%25BF%25CF%2585+%25CE%25BC%25CE%25B5+%25CE%25B2%25CE%25AC%25CF%2583%25CE%25B7+%25CF%2584%25CE%25B1+%25CF%2583%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B8%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1+%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2585+%25CE%25BD%25CE%25B9%25CF%258E%25CE%25B8%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B5.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/11/blog-post_15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/11/blog-post_15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content