================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Ψάχνοντας τον κρυμμένο θησαυρό» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Βόλου

⍆Την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017 οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν...
στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ψάχνοντας τον κρυμμένο θησαυρό» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Βόλου, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 11 ετών.

Τα παιδιά μέσα από ένα ξεχωριστό κυνήγι θησαυρού με πληροφορίες για στοιχεία της φυσικής μας ιστορίας θα αναζητήσουν και θα ανακαλύψουν μοναδικές εκπλήξεις. Η αναζήτηση περιλαμβάνει την ξενάγηση στην έκθεση και στους χώρους του μουσείου, καθώς και ανασκαφές προσπαθώντας να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ανεύρεση του πολυπόθητου θησαυρού.

Τα παιδιά συμμετέχοντας θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πληροφορίες για τα στοιχεία της φυσικής ιστορίας του τόπου τους, όπως για ορυκτά, πετρώματα και απολιθώματα. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 80’ και το κόστος του είναι 10€.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Μουσείου (Μικρασιατών 1 με Ζάχου) αυτήν την Κυριακή 05-11-2017. Οι γονείς μπορούν να εγγράφουν τα παιδιά τους στη γραμματεία του Μουσείου 11:00-13:00. Επίσης, μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Μουσείου 24210 36555 ή στο 6973034810.
«Ψάχνοντας τον κρυμμένο θησαυρό» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 9:56 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.