_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Υγρός τάφος για 26 κορίτσια, ηλικίας από 14 έως 18 ετών, αποδείχθηκε η Μεσόγειος Θάλασσα

⍆Οι έφηβες είχαν ξεκινήσει το ταξίδι τους από τη Νιγηρία και τον Νίγηρα....
Όταν έφτασαν στις ακτές της Λιβύης, επιβιβάστηκαν σε ένα πλοιάριο, με το οποίο θα διέσχιζαν το στενό θαλάσσιο πέρασμα προς την Ιταλία. Ένα ταξίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς τα 26 κορίτσια βρέθηκαν να επιπλέουν νεκρά στην επιφάνεια της θάλασσας, την Κυριακή.

Η ιταλική ακτοφυλακή ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες που βρέθηκαν στη θάλασσα, καθώς και τα πραγματικά αίτια του θανάτου τους. Η επικεφαλής της έρευνας, Λορένα Τσικότι, άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια από σωματέμπορους.Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να βγει αύριο Τρίτη και θα φωτίσει σημαντικές πτυχές της τραγικής αυτής ιστορίας. Τα πτώματά τους βρέθηκαν σε ιδιαιτέρως περίεργες συνθήκες, γεγονός που παραπέμπει σε δολοφονική ενέργεια και όχι σε απλό ατύχημα.

Μόνο το Σαββατοκύριακο, τουλάχιστον 400 άτομα διασώθηκαν από την ιταλική ακτοφυλακή, εκ των οποίων οι 90 ήταν γυναίκες και τα 52 ήταν παιδιά.

Υγρός τάφος για 26 κορίτσια, ηλικίας από 14 έως 18 ετών, αποδείχθηκε η Μεσόγειος Θάλασσα Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 12:25 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.