_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Urbanact 2017: "During The Storm" στη Νέα Ιωνία Βόλου

⍆Η Urbanact ολοκλήρωσε τη δεύτερη τοιχογραφία της στα πλαίσια της ανοιχτής πρόσκλησης... που είχε απευθύνει στους πολίτες τον Ιούνιο. Η συγκεκριμένη τοιχογραφία υλοποιήθηκε από τον καλλιτέχνη Dreyk The Pirate σε ιδιωτικό κτίριο έναντι των ΕΛΤΑ Νέας Ιωνίας.

Ο τίτλος του έργου του, “During The Storm”.

Τις επόμενες ημέρες η Urbanact ολοκληρώνει την τρίτη τοιχογραφία της στις εργατικές κατοικίες στη Νέα Ιωνία επι της οδού Παπαρήγα και τέλος του μήνα την τέταρτη τοιχογραφία της, σε ιδιωτικό επίσης κτίριο έναντι του δημοτικού σταδίου της πόλης.

Οι τοιχογραφίες υλοποιούνται με την εθελοντική συμμετοχή-προσφορά των καλλιτεχνών για την πόλη του Βόλου, σε μια προσπάθεια της Urbanact να παρέμβει σε δημόσιους χώρους της πόλης, να ομορφύνει σημεία και να δώσει μια διαφορετική νότα και έμπνευση στους κατοίκους.

Η δημιουργία των τοιχογραφιών είναι -όπως πάντα- ανοιχτή στο κοινό που μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά την δημιουργία τους και να συζητά με τους καλλιτέχνες


Urbanact 2017: "During The Storm" στη Νέα Ιωνία Βόλου Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 10:31 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.