================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

CineDoc στον Βόλο με το ντοκιμαντέρ "Big Time"

⍆Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τον διάσημο Δανό αρχιτέκτονα Bjarke Ingels στην προσπάθεια... για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός από τους ουρανοξύστες που θα αντικαταστήσει τους Δίδυμους Πύργους. Μια ματιά στη ζωή και το έργο ενός από τους πιο καινοτόμους και φιλόδοξους σύγχρονους αρχιτέκτονες.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κ. Λόη Παπαδόπουλο, ομότιμο καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και τον κ. Κώστα Αδαμάκη, αναπληρωτή καθηγητή του ιδίου Τμήματος. 

Επίσης, μέσω βίντεο θα μιλήσουν στο κοινό η κα. Νατάσα Λιανού και ο κ. Ερμής Χαλβατζής, της LC Architects, δύο νέοι έλληνες αρχιτέκτονες, στενοί συνεργάτες της Ζάχα Χαντίντ, που συμμετείχαν στον σχεδιασμό του μεγαλύτερου αεροδρομίου στον κόσμο και διαπρέπουν στη διεθνή σκηνή.

Σάββατο 21 Οκτωβρίου- ώρα 19.30, θα προβληθεί στο "Αχίλλειον"
CineDoc στον Βόλο με το ντοκιμαντέρ "Big Time" Reviewed by PLOUMISTOS on 10:48 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.