Το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη χώρα, θα στηθεί στο Βόλο

Το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη χώρα, θα στηθεί στο Βόλο

⍆Το επιτελείο του Δήμου Βόλου και συνεργεία των υπηρεσιών του εργάζονται εντατικά... για την ολοκλήρωση του στολισμού της πόλης, που φέτος θα είναι ακόμη πιο πλούσιος, αλλά και για την ολοκλήρωση του προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων, που φέτος αναμένεται να ανοίξει η Ελενα Παπαρίζου και ο Stan, κατά κόσμον Στράτος Αντιπαριώτης.

Ο «μπλε ουρανός» είναι ήδη έτοιμος να ανάψει και να φωτίσει τη λεωφόρο Δημητριάδος. Μπλε ουρανός όμως θα υπάρχει και στην Κουμουνδούρου, Γκλαβάνη, Σπυρίδη έως την Αλεξάνδρας, στην Ερμού και στην Αγίου Νικολάου.

Φέτος όμως πιο φωτεινή θα είναι και η Ιάσονος, πάνω από την οποία αναμένεται να κρεμαστούν μεγάλες φωτιζόμενες μπάλες. Ενίσχυση του εορταστικού φωτισμού, θα υπάρχει τόσο στην Ιωλκού όσο και στην Κ. Καρτάλη.

Το ψηλότερο δέντρο στη χώρα, αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι ακόμη ψηλότερο, κατά τρία μέτρα. Ηδη έχει στηθεί ο σκελετός του απέναντι από το Δημαρχείο του Βόλου, όπου εξακολουθεί να είναι τοποθετημένη η πινακίδα «I love Volos».

Ακριβώς απέναντι από το δέντρο έχει στηθεί ειδική κατασκευή, απ’ όπου ο Αϊ Βασίλης με το έλκηθρο και τους ταράνδους του θα «πετά» πάνω από την Γρηγορίου Λαμπράκη, σε μήκος 40 μέτρων. Θα είναι μια φωτιζόμενη κατασκευή, που θα ανάβει σταδιακά και θα δίνει την εικόνα της πτήσης του Αϊ Βασίλη με το έλκηθρό του πάνω από την πόλη.

Και φέτος, ξεχωριστό ρόλο στις γιορτινές εκδηλώσεις θα έχει η Αργώ, που θα στηθεί και θα φωτιστεί στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το κτίριο Παπαστράτου. Από εκείνο το σημείο άλλωστε, θα δοθεί και το σήμα έναρξη των γιορτινών εκδηλώσεων, στις 30 Νοεμβρίου, με προσκεκλημένους καλλιτέχνες, την Ελενα Παπαρίζου και τον Stan που θα ανάψουν και τα φώτα της πόλης.

Η «ζωντανή» φάτνη θα στηθεί για μία ακόμη χρονιά στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου.

Το χωριό του Αϊ Βασίλη, θα λειτουργήσει στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου, ενώ στην πλατεία Πανεπιστημίου θα στηθεί Σοκολατούπολη. Πρόκειται για έναν κλειστό χώρο 500τ.μ., μέσα στον οποίο θα φιλοξενηθούν1.200 λίτρα σοκολάτας! Θα υπάρχουν καταρράκτες σοκολάτας, παρασκευαστήρια, μουσείο σοκολάτας.

Εκτός από τον στολισμό, ο Δήμος Βόλου, προετοιμάζει ήδη το γιορτινό πρόγραμμα εκδηλώσεων. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Γιώργο Βλιώρα, το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει περί τις 140 εκδηλώσεις: θεατρικά, συναυλίες, εικαστικά, παιδικό σινεμά, όλες φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Θεσμός είναι το γιορτινό τραπέζι που θα στηθεί για όλη την πόλη και θα επαναληφθεί φέτος, όπως επίσης η εκδήλωση με τα φαναράκια, αλλά και το μουσικό φορτηγό που πέρυσι έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στους δρόμους του κέντρου της πόλης.

Και φυσικά η μασκότ της πόλης, ο Νικόλας, και η παρέα του, ο Μίκυ, ο Ντόναλντ, η Μίνυ και άλλοι ήρωες θα είναι παρόντες για να δίνουν το γιορτινό ρυθμό.

Το διάβασα στο taxydromos.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη χώρα, θα στηθεί στο Βόλο
Το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη χώρα, θα στηθεί στο Βόλο
Το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη χώρα, θα στηθεί στο Βόλο
http://volonakinews.gr/wp-content/uploads/2016/11/stolism.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/10/blog-post_986.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/10/blog-post_986.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content