================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Χρήστος Μπουκώρος: Η κυβέρνηση μειώνει το επίδομα θέρμανσης

⍆Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος...
στον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με το ζήτημα της μείωσης του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης. Ο βουλευτής Μαγνησίας στηλιτεύει στην ερώτησή του την αδικαιολόγητη σιωπή της κυβέρνησης αναφορικά με το ύψος της μείωσης του επιδόματος, ενώ έχει αρχίσει ήδη η διανομή πετρελαίου.

Στην ερώτηση του βουλευτή αναφέρονται τα εξής: «Σε αναβρασμό βρίσκονται οι πρατηριούχοι και οι δικαιούχοι του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης λόγω της επικείμενης περικοπής του, που αποφάσισε η κυβέρνηση. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη αν θα περιοριστούν οι δικαιούχοι με αλλαγή των εισοδηματικών κριτήριων ή αν θα γίνει μείωση της επιδότησης ανά λίτρο πετρελαίου. Μέχρι σήμερα το επιδοτούμενο ποσό ήταν τα 25 λεπτά ανά λίτρο, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν δημοσιευθεί αναμένεται να μειωθεί στα 12 με 13 λεπτά το λίτρο, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση τόσο στους δικαιούχους όσο και στους πρατηριούχους. Εφόσον έχει ήδη ξεκινήσει η διανομή του πετρελαίου θέρμανσης, η κυβέρνηση έπρεπε να είχε αποσαφηνίσει το ύψος των περικοπών. Έτσι και αλλιώς μιλάμε για περικοπές ενός επιδόματος απολύτως αναγκαίου για τους οικονομικά ασθενέστερους. Ιδιαίτερα για τους κατοίκους των ορεινών και ημιορεινών περιοχών με χαμηλά εισοδήματα πρόκειται για μια ακόμη κυβερνητική επιλογή που πλήττει τους οικογενειακούς τους προϋπολογισμούς.

Κατόπιν τούτων,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
  1. Υπάρχει περίπτωση να διατηρήσει το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης στο ύψος των προηγούμενων ετών;
  2. Αν όχι ποιο θα είναι το ύψος των περικοπών;» καταλήγει η ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστου Μπουκώρου.
Χρήστος Μπουκώρος: Η κυβέρνηση μειώνει το επίδομα θέρμανσης Reviewed by PLOUMISTOS on 10:38 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.