================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο πρώην πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου κατήγγειλε κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών

⍆Ο Αγ. Αγραφιώτης κατήγγειλε ότι στο Ίδρυμα «ο «τυφώνας» Θεοδώρου διέλυσε τα πάντα....Κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών στο Ορφανοτροφείο Βόλου, που γίνεται εδώ και 40 ημέρες σε βάρος δύο παιδιών 14 και 12 χρονών, αντίστοιχα, κατήγγειλε ότι γίνεται στο ίδρυμα ο πρώην πρόεδρος Άγγελος Αγραφιώτης, ενώ είπε για τον νυν πρόεδρο και πατέρα του ασκούντα χρέη δημάρχου Βόλου Κώστα Θεοδώρου, ότι επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα. Ήδη ο πρόεδρος του Ορφανοτροφείο Κώστας Θεοδώρου βρίσκεται στην Εισαγγελία και καταθέτει μήνυση κατά του πρώην προέδρου.

Για την περίπτωση του 14χρονου παιδιού, που δεν αποκάλυψε το φύλο του, ο πρώην πρόεδρος είπε ότι γίνεται προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία, για να διερευνηθούν οι ευθύνες χειρισμού της υπόθεσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η προκαταρκτική εξέταση γίνεται από την Εισαγγελία, έπειτα από καταγγελία πολίτη, για τη λειτουργία του Ιδρύματος.

Ο Αγ. Αγραφιώτης κατήγγειλε ότι στο Ίδρυμα «ο «τυφώνας» Θεοδώρου διέλυσε τα πάντα. Τα παιδιά δεν πηγαίνουν στο σχολείο, μένουν στις ίδιες τάξεις από απουσίες, τρώνε delivery, ενώ η μαγείρισσα ετοιμάζει γεύματα».

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο «επιμελήτρια κοιμάται επί τρεις νύχτες στο δωμάτιο τροφίμου 17,.5 ετών, κορίτσι 15,5 ετών πάει στα μπουζούκια μέχρι τις 3 τα ξημερώματα και τη 1 μετά τα μεσάνυχτα στον Αλμυρό, κοριτσι 15,5 ετών συχνάζει σε μπαρ και κάνει παρέα με Ρουμάνες 40 ετών, ενώ αγόρι 16 ετών συνελήφθη για κλοπή».

«Πρόσφατα πληροφορήθηκα το χειρότερο όλων, αλλά και αναπόφευκτο, ότι ένα ανήλικο παιδί κακοποιείται σεξουαλικά μέσα στο Ίδρυμα!», είπε ο Αγ. Αγραφιώτης. Όπως ανέφερα χαρακτηριστικά επί προεδρίας Θεοδώρου, του πατέρα του δημάρχου Θάνου Θεοδώρου, που ο Μπέος επέλεξε να βάλει πρόεδρο στο ίδρυμα, ένα παιδί βιάζεται καθημερινά ψυχικά και σωματικά και ο Θεοδώρου, αν και ενημερωμένος από το προσωπικό, επό 40 ημέρες δεν έκανε τίποτα. Δεν ενημέρωσε την Κοινωνική Πρόνοια, όπως υποχρεούνταν, αλλά ευτυχώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε προκαταρκτική εξέταση από τις αρχές».
Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπόθεση αυτή είναι η δεύτερη που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Ορφανοτροφείο, ενώ αναρωτήθηκε τι κάνει ο πρόεδρος για να προστατέψει αυτά τα παιδιά.

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο, ο κ. Θεοδώρου όταν κλήθηκε να καταθέσει το προσωπικό στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, προσπάθησε να καλύψει την κατάσταση, καλώντας τα μέλη του Δ.Σ. να υπογράψουν ετεροχρονισμένο πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ οι κ.κ. Ρηγάκη και Νάκος, προς τιμή τους, αρνήθηκαν. «Τότε ένα μέλος του Δ.Σ. φοβούμενο και 40 μέρες μετά την ενημέρωση που είχε ο κ. Θεοδώρου, κάλεσε την Κοινωνική Πρόνοια, η αρμόδια κοινωνική λειτουργός επισκέφθηκε το ίδρυμα και διενήργησε έρευνα, όπου διαπίστωσε τη δραματική αλήθεια. Ακόμη και εμπρός στην κοινωνική λειτουργό ο κ. Θεοδώρου ήταν επιθετικός στο προσωπικό που έλεγε την αλήθεια, με σκοπό να το φιμώσει», τόνισε, προσθέτοντας ότι την ίδια τακτική ακολουθεί και κατά του ιδίου, με πέντε μηνύσεις μαζί με τον Μπέο και την πρόεδρο της Φιλόπτωχου Αδελφότητας, ώστε να τον φοβίσουν και να σταματήσει να δημοσιοποιεί τι βιώνουν τα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο magnesianews.gr
Ο πρώην πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου κατήγγειλε κακοποίηση δύο ανήλικων παιδιών Reviewed by PLOUMISTOS on 12:43 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.