================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος: Κομμένο το στοματικό σεξ έξω από εκκλησίες!

⍆Ποινική δίωξη του ζευγαριού των Βρετανών, που δημοσιοποίησε «γαμήλια» φωτογραφία,... με τη νύφη να κάνει στοματικό σεξ στο γαμπρό έξω από την εκκλησία της Αγίας Θέκλας στο Παραλίμνι της Κύπρου, ζήτησε από τον γενικό Εισαγγελέα ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος.

Παράλληλα απαγόρευσε τις φωτογραφίσεις ζευγαριών που παντρεύονται με πολιτικό γάμο έξω από εκκλησίες. Ο Μητροπολίτης απέστειλε επιστολές στους τέσσερις δημάρχους της περιοχής στις οποίες αναφέρει ότι θα λαμβάνονται δραστικά μέτρα καθώς η Κύπρος «δεν είναι ξέφραγο αμπέλι».

Για την επίμαχη φωτογραφία έξω από την Αγία Θέκλα αναφέρει πως διαπιστώνεται ποινικό αδίκημα και αφορά τη προσβολή της δημοσίας αιδούς.
Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος: Κομμένο το στοματικό σεξ έξω από εκκλησίες! Reviewed by PLOUMISTOS on 7:39 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.