================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Λάρισα: Κινητοποιήσεις εν όψει του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου σχεδιάζουν οι αγρότες

⍆Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες της Ενωτικής Ομοσπονδίας... Αγροτικών Συλλόγων της Λάρισας εν όψει του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου για τη Θεσσαλία που προγραμματίζεται στις 11 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν αφορούν «μια ανάπτυξη προς όφελος της κερδοφορίας των βιομηχανιών, των μεγαλεμπόρων και των τραπεζών» και όχι «στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που βλέπουν τον μόχθο τους να μην έχει αντίκρισμα και το εισόδημα τους να μειώνεται σταθερά και δραματικά κάθε χρόνο».

Στην ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας γίνεται, επίσης, λόγος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στις καλλιέργειες τους, όπως είναι η καπνοκαλλιέργεια και η τευτλοκαλλιέργεια, τα ζητήματα που αφορούν τις χαμηλές τιμές στο βαμβάκι, στο καλαμπόκι και στο σιτάρι, αλλά και το υψηλό κόστος παραγωγής.
Λάρισα: Κινητοποιήσεις εν όψει του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου σχεδιάζουν οι αγρότες Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:52 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.