================================================================================================================
================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Κίνημα κατά των πλειστηριασμών: «Πιο δυνατό, όσο ποτέ άλλοτε!»

⍆«Αν κρίνει κάποιος από την συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή των πολιτών στην αποτροπή... των πλειστηριασμών κάθε Τετάρτη στα ειρηνοδικεία, εύκολα καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι η ελεεινή προπαγανδιστική επίθεση, γκαιμπελιστικής έμπνευσης και εκτέλεσης, που εξαπέλυσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα οι στηλοβάτες του μνημονιακού καθεστώτος, τελικώς φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που επιδίωκαν».

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η κίνηση «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στις κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και εξώσεις» και προσθέτει:

«Η απύθμενη ψευδολογία και η ατέρμονη λασπολογία δεν πείθουν κανέναν εχέφρονα. Ούτε φυσικά οι φιέστες στα πεντάστερα ξενοδοχεία, όπως αυτή που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα την Τετάρτη 11/10/2017. Η «ανάπτυξη» που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφορά στον διεθνή… «επενδυτικό» κατιμά και στα εγχώρια κρατικοδίαιτα τρωκτικά και δεν πρόκειται να επιφέρει ούτε το παραμικρό όφελος στους φτωχοποιημένους πολίτες της χώρας».

Τέλος , η κίνηση «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στις κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και εξώσεις» προσκαλεί τους συμπολίτες να συμμετέχουν κάθε Τετάρτη 3.30΄ - 5.00΄ μ.μ. στην προσπάθεια αποτροπής πλειστηριασμών, στα δικαστήρια του Βόλου.

Επίσης, για την Τετάρτη 11/10/2017 καλεί τους συμπολίτες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το ξενοδοχείο “Imperial” της Λάρισας.
Κίνημα κατά των πλειστηριασμών: «Πιο δυνατό, όσο ποτέ άλλοτε!» Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 10:22 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.