================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η άσκηση που αντικαθιστά οποιαδήποτε αρνητική συνήθεια

⍆Χρησιμοποιήστε το παρακάτω πρόγραμμα για να μάθετε τον εαυτό σας να αντικαθιστά....
οποιαδήποτε αρνητική συνήθεια που θεωρείτε ότι μπορεί να βλάπτει τη γενικότερη ευημερία σας.

Βήμα πρώτο
Απαντήστε γραπτά στα παρακάτω:

Α. Ποια αρνητική συνήθεια επιθυμείτε να αντικαταστήσετε;

Β. Ποια θετική συνήθεια ή συμπεριφορά θα αναπτύξετε για να την αντικαταστήσετε;

Γ. Ποιες πράξεις θα κάνετε για να αντικαταστήσετε την αρνητική σας συνήθεια;

Δ. Ποιος είναι ευκολότερος και λογικότερος τρόπος για να τα καταφέρετε;

Βήμα δεύτερο
Α. Μέσω της νοερής απεικόνισης φανταστείτε τον εαυτό σας να έχει καταφέρει ήδη να αλλάξει τη συγκεκριμένη συνήθεια. Δείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει τα οφέλη της νέας θετικής συνήθειάς σας.

Β. Μαζί με τη νοερή απεικόνιση χρησιμοποιήστε και μια θετική δήλωση.

Βήμα τρίτο
Να παρατηρείτε τις πράξεις σας και κάθε φορά που δεν κάνετε αυτό που υποσχεθήκατε, να το σημειώνετε. Να θυμάστε, ΜΗΝ καταδικάζετε ή επιπλήττετε τον εαυτό σας. Απλώς κάντε μια μη επικριτική παρατήρηση και επιτρέψτε του να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις.

Βήμα τέταρτο
Καταγράψτε την πρόοδό σας για τουλάχιστον είκοσι μία μέρες. Αφού επιλέξετε συνειδητά το νέο σας θετικό πρότυπο συνήθειας, τα τέσσερα αυτά βήματα θα σας βοηθήσουν να το προγραμματίσετε στο υποσυνείδητό σας. Τότε θα μετατραπεί σε αυτόματη αντίδραση. Αν έχετε υιοθετήσει αρνητικές αντιδράσεις στις διάφορες καταστάσεις της ζωής, ο αυτόματος μηχανισμός σας θα σας κάνει να αντιδράτε με τον τρόπο που έχετε προγραμματίσει τον εαυτό σας να ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ και να ΠΡΑΤΤΕΙ.

Ενδείκνυται να παρακολουθείτε τις αντιδράσεις ή τα πρότυπα συμπεριφοράς σας, χρησιμοποιώντας την παρακάτω μέθοδο τριών βημάτων για να τα αξιολογείτε και να τα διορθώνετε.

1. Απομακρύνετε από τη ζωή σας οτιδήποτε δεν σας ωφελεί.

2. Διαπιστώστε τι σας ωφελεί και συνεχίστε να το προγραμματίζετε στο υποσυνείδητό σας.

3. Προσθέστε νέα πράγματα που θεωρείτε επιθυμητά και που είναι πιθανόν να σας ωφελήσουν.

Αν χρησιμοποιήσετε την παραπάνω μέθοδο για την υπόλοιπη ζωή σας, θα διαπιστώσετε πως όχι μόνο θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, αλλά ότι η ζωή σας θα είναι γεμάτη με εμπειρίες επιτυχίας.

Να θυμάστε αυτά τα σημαντικά στοιχεία σχετικά με την αλλαγή συνηθειών:

Α. Αναγνωρίστε και αποδεχτείτε ότι έχετε μια αρνητική συνήθεια χωρίς να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με οποιαδήποτε αξιολογική κρίση.

Β. Προτού ξεκινήσετε την προσπάθεια να αλλάξετε τη συνήθειά σας, ζυγίστε τα πιθανά οφέλη σε σχέση με το τίμημα που θα πρέπει να καταβάλετε για να την εγκαταλείψετε.

Γ. Κατανοήστε ότι όση δύναμη θέλησης κι αν διαθέτετε, είναι άχρηστη αν δεν επιθυμείτε πραγματικά να εγκαταλείψετε μια συνήθεια.

Δ. Πρέπει να έχετε πειστεί ότι η αλλαγή θα επιφέρει την ικανοποίηση κάποιας συγκεκριμένης ανάγκης ή επιθυμίας.

Ε. Πάνω απ΄όλα, μην αισθάνεστε ενοχές και μην καταδικάζετε ή κατηγορείτε τον εαυτό σας για την παρούσα κατάστασή σας. Μέχρι στιγμής, έχετε κάνει μόνο ό,τι σας επέτρεπε το τωρινό συνειδησιακό σας επίπεδο.

Από τα «Τα μυστικά της απόλυτης αυτοπεποίθησης» Dr. Robert Anthony εκδόσεις Διόπτρα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ Ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το 2000 ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης ανθρώπων, ενώ παράλληλα είναι είναι SPIRITUAL ENERGY HEALIΝGMAN έχοντας την δική του μεθοδολογία.

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής,. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr
Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Η άσκηση που αντικαθιστά οποιαδήποτε αρνητική συνήθεια Reviewed by PLOUMISTOS on 2:57 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.