================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πυρκαγιών σε Πορτογαλία και Ισπανία

⍆Ο πρόεδρος Ταγιάνι ζήτησε την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τα θύματα... των πρόσφατων δασικών πυρκαγιών στην Πορτογαλία και την Ισπανία και τα θύματα του τυφώνα Οφελία στην Ιρλανδία.

Το φαινόμενο είναι πολύ ανησυχητικό, δήλωσε ο Πρόεδρος Ταγιάνι επισημαίνοντας ότι 750.000 εκτάρια δασών καταστράφηκαν φέτος, ενώ περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μόνο στην Πορτογαλία. Ζήτησε να συσταθεί επειγόντως μία ευρωπαϊκή υπηρεσία πολιτικής προστασίας που θα βοηθάει τις κοινότητες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Οι Πρόεδροι Ταγιάνι, Τουσκ και Γιούνκερ συμφώνησαν να δωρίσουν το χρηματικό έπαθλο που έλαβε η Ευρωπαϊκή Ένωση την περασμένη εβδομάδα μέσω του βραβείου Prince of Asturias στις κοινότητες της Πορτογαλίας και της Ισπανίας που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές.

Η ολομέλεια τήρησε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των δασικών πυρκαγιών στην Πορτογαλία και την Ισπανία και τα θύματα του τυφώνα Οφέλια στην Ιρλανδία.

Ο πρόεδρος Ταγιάνι ανακοίνωσε ότι την Τρίτη, πριν από την έναρξη των ψηφοφοριών, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της δημοσιογράφου Daphne Caruana Galizia, η οποία δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Μάλτα. Η οικογένειά της θα παραστεί αύριο στην ολομέλεια στην σύντομη αυτή τελετή.
Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πυρκαγιών σε Πορτογαλία και Ισπανία Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:05 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.