================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στη Β' Λυκείου - Ποιο μάθημα δεν θα είναι υποχρεωτικό

⍆Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα της Β' Λυκείου, σύμφωνα με την πρόταση... του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, με σκοπό να εφαρμοστούν από την επόμενη σχολική χρονιά με θεσμοθέτηση από το υπουργείο Παιδείας.

Όπως αναφέρει ο "Ελεύθερος Τύπος", το ΙΕΠ εισηγείται αλλαγές στα μαθήματα και τις ώρες που διδάσκονται τα παιδιά στη Β' Λυκείου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΙΕΠ, επτά θα είναι τα βασικά μαθήματα που θα διδαχθούν οι μαθητές την επόμενη χρονιά (αν προχωρήσει ο σχεδιασμό τους υπουργείου Παιδείας). 

Από τα υποχρεωτικά μαθήματα απουσιάζουν τα Αρχαία, ενώ υπάρχει στο πρόγραμμα το "νέο" μάθημα "Ερευνητικά Προγράμματα Φυσικών Επιστημών" που αφορά, σύμφωνα με την ΙΕΠ, στην " παραδειγματική και εργαστηριακή διάσταση των Φυσικών Επιστημών στη σύγχρονη εποχή".

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στη Β' Λυκείου - Ποιο μάθημα δεν θα είναι υποχρεωτικό Reviewed by PLOUMISTOS on 3:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.