================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Αποκαθίσταται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο Βόλου - Τσαγκαράδας στη θέση «Ξουρίχτι»

⍆Αίρεται από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 η απόφαση του Τμήματος Τροχαίας... και αποκαθίσταται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο Βόλου - Τσαγκαράδας στη θέση «Ξουρίχτι». Οι εργασίες αποκατάστασης στο συγκεκριμένο σημείο, (έργο συνολικού προϋπολογισμού 1,7 εκ. ευρώ), όπου σημειώθηκαν κατολισθητικά φαινόμενα μετά από σφοδρές βροχοπτώσεις, συνεχίζονται, αλλά πλέον οι οδηγοί μπορούν να διέρχονται με ασφάλεια από το εν λόγω οδικό τμήμα, καθώς έχουν ολοκληρωθεί τα έργα που αφορούν στην προστασία του επαρχιακού δικτύου.

Το χρονοδιάγραμμα της εργολαβίας τηρήθηκε με απόλυτη ακρίβεια και πλέον ο δρόμος αποδίδεται προς χρήση στους οδηγούς και η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο το Τμήμα Τροχαίας, όσο και τους οδηγούς που συμμορφώνονταν με τις υποδείξεις της Αστυνομίας, κατά το χρονικό διάστημα που παρέμεινε κλειστό το εν λόγω οδικό τμήμα λόγω εργασιών αποκατάστασής του.
Αποκαθίσταται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο Βόλου - Τσαγκαράδας στη θέση «Ξουρίχτι» Reviewed by PLOUMISTOS on 2:09 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.